sista aug ...

Sista aug. Sista dagen på "sommaren" imorgon är de Höst. Känns härligt..
Idag har de varit skolan som gällde. Jobba på med mitt arbete med idrottspolitiken  i krisdemokraterna. Hann väldigt mycke helt själv. Vi är 5 i gruppen men idag var de bara jag som jobba. Två var borta och en gjorde annat arbete och planerade inför skolvalet och de praktiska. och den andra gjorde inget utan lyssna på musik och kolla saker. Men jag hann göra en powerpait och skriva typ ett manus eller vad man ska säga och plus att jag han hitta en massa om idrottspolitiken i (KD).. Riktigt duktigt tycker jag.

Slutade halv 3 så då gick jag till bussen och sen åkte in till stan och köpte nya löparskor som skulle ha gjort igår men deine vart så.. vart en massa annat igår. Så jag tänkte visa bild på de senare på allt nytt.

Nu ska jag sms Jesper lite har lovat att jag ska bara skriva på engelska i sms till han idag.. Får se hur de går. än så länge går det rätt bra tycker jag haha..


30 Aug 2010

Hejsan är riktigt super trött så jag ska sova typ nu. Idag hade vi förläsning hela dagen och de var super tråkigt.,. riktigt dålig var den. De bästa var att vi fick sluta en timme tidigare. så de var skönt. Så då åkte jag in till stan (sthlm) och köpte nya träningskläder. Bild på de kommer imorgon. Men köpte i alla fall träningsjacka, långärmad löpar tröja, sprintbyxor som vi friidrottare säger. Tajts/löparbyxor.

Efter shopping så åkte jag hem. Kom hem bytte om och 10 min senare satt jag på bussen på väg till träningen. Så då fick jag inviga kläderna på engång.

Men nu är de godnatt.,. Puss

Igår & dag

Sitter och kollar på tv just nu ...
Idag har jag inte haft så himla mycket för mig. Hade så tråkigt idag så jag tog bussen och åkte och kolla på skor på skopunkten. Sen tog jag bussen tillbaka till stan och så kolla jag lite där och sen tog jag bussen hem igen.

Igår så kom jesper och hämtade mig efter att han hade dömt fördigt. Sen åkte vi hem till han och åt god middag. Sen vart de in till södertälje på kvällen igen eftersom de var telgefestivalen. Så då lyssnade vi på nanne grönval. Sen förljde jag med hem till jesper och sov där.

Nu ska jag äta popcorn och kolla på filmen sen blir de godnatt skola igen imorgon. Helgen går väldigt fort.


Lördag 28 aug 2010

Hej på er.. Då var de Lördag och jag har precis tagit mig en dusch. Är hemma själv sn i går kväll då de andra< åkte ner till morfar och ska bo där i helgen eftersom DM går i katrineholm. Och jag är för gammal för de är ungdoms dm så jag orkade inte följe med. Skönare vara hemma och slappa...

Är lite hungrig så jag ska fick lite och äta n. vi höres

Shop

Efter skolan idag så mötte jag jesper på tåget och vi åkte in till södertälje där jesper skulle äta lunch så jag följde med snällt och tittade på. Hade redan käkat. Sen skulle jesper jobba så jag tog en lite liten runda på stan. Detta fick följ med mig hem idag.


torr shampoo 40 kr från H&M


tröja från bikbok 149 kr.
kanske inte riktigt än favorit färg. har aldrig haft på mig den färgen. Men jg tyckt jag passade väldigt bra i färgen och den var lite roligare än svart och grått.

En vecka avklarad

jaha då var första skolveckan över.

bra friidrotts klipp

'

swedish house music


natti natti

Hejsan. sitter i sängen och kollar på tv. Ska snart göra mig i ordning för natten. Ska inte försova mig imorgon.
Imorgon går jag i skolan mellan 08.20 och 11.30 så de blir riktigt nice.

Idag så har jag städat lite inne på mitt rum. har typ rivit ut alla kläder på golvet för jag inte kunnat bestämt mig, och eftersom jag inte haft så mycke tid på morgon så hamnar allt på golvet. Men nu har ja iallafalll plockat lite. Blir nog mer imorgon..

Puss på er och godnatt


Ny beställning från H&M



Beställt en nyhet på hm precis. Riktigt snygg jacka. har letat länge efter en sån jacka men den mysiga kragen.
kostade 299 kr. plus att jag hade 25 % på den så endas 224.25 så vart den min. Kommer vecka 37


(KD) idrott

Hejsan
Sitter i skolan och jobbar med (KD) idrottspolitek. Kanske inte de roligaste. Hittar inget direk på nätet så jag får leta på. Hoppas de andra i gruppen hittar något.
sitter även och läser riksdagens vägledning.

Igår så var jag hur trött som helst så jag somnade med handuken i håret och glömde ställa klocka. Så jag försov mig i morse så jag kom 40 min sen till skolan men de är helt okej ändå. Är typ första gången jag gör de. men inte kul att de var första veckan.

Igår så var de skola vi hade avslutning på teambildningen. Alla elever var i aulan och alla grupper fick visa sin film som alla hade gjort och sjunga sin heja ramsa. Sen började vi jobba med politeken. Sen på kvällen vart de träning men inte så mycke för mig. Hade väldigt ont i nacken och ryggen som jag har haft de senaste dagarna. Så jag lufsade runt bara nere på ip.


En trött louise

Hejsan hejsan. en trött louise sitte här. vaknade percis sovit några minuter ör verkligen riktigt trött.

Igår var de då upprop och sen en massa information och så.
Idag var de team bildning så vi vart indelad i olika grupper så man varbfrån olika klasser och sen fick man göra en massa roliga grenar.
Slutade vi 2 idag så jag och brorsan tog en lite stund inne i stan innan vi åkte hem.  Så jag köpte nya underkläder som jag skulle göra.
Men nu ska jag nog t a och lägga mig. Ha de bra

Första skoldagen efter lovet

Jaha då var första dagen avklarad i skolan. Var härligt att komma till Bosön igen. De var mycke nytt. Både bra och dåliga. Men orkar inte ta de nu, För nu är de duschen som gäller och sen sängen imorgon börjar jag redan klockan 8.20.

Men imorgon blir de mer om första dagen och även om morgon dagen. Ha de bra och godnatt

Dags för skola igen

Godmorgon. Då var de dags. Idag börjar skolan. Sitter och äter frukost och ska snart börja klä på mig och fixa mig. Åker tidigare än vad jag nu egentligen behöver. Orkar för de första inte gå in till bosön första dagen plus att de kan vara skönt att ha en timme extra så man inte blir sen första dagen. Men nu ska jag klä på mig och så. 

Ha de bra idag. Vi hörs när jag kommer hem. 


Sommaren 2010




Här kommer en massa bilder från sommaren 2010 !!

22 Aug

Hejsan. Sista dagen på sommarlovet nu då. Känns konstigt men ändå bra. Senare i kväll kommer ni få se en massa härliga sommar bilder som jag har tagit. Så de kommer senare.

Idag har jag varit nere på stan och fixat med busskort laddat på mitt acces kort med studentkort och sen kolla runt lite på stan och testa kängorna jag har beställt från H&M bäst att testa så de inte blir fel storlek sen när de kommer vecka 40. Sen gick jag in och snacka lite med Jesper och gav honom en vitamin well för de blir man pigg av. :) 

Men nu ska jag byta om för träning. 
Cilla Nilsson tog SM Guld i slägga idag. Grattis!!! 



mitt busskort


Fläskläpp

sitter och äter glass. fick fläskläpp för en stund sen så nu sitter jag och svullar i mig glass och de var riktigt gott att kyla ner över läppen lite haha

21 Aug, 2010



Avklippta shorts - Mammas gamla, Magtröja & Kängor - H&M, Kofta - Ginatricot

Bubbel och well

Hejsan hejsan. Sitter här och skrattar typ för första gången idag ordentligt. Jesper skicka sån roligt sms.

Har varit och handlat med mamma och pappa och sitter nu och väntar på maten ska bli klar och dricker bubbel och vitamin well. varannan klunk hahahhaha..


Nya vitamin well antioxidant med persika smak

Kan inte vakna

Hejsan. Sitter här vid datan och har verkligen inte mycket för mig. Är verkligen uttråkad. Inte kul att avsluta sommarlovet så här och ha de så tråkigt.
Imorse hade jag ställt klockan tidigt men jag vaknade inte av att väckaklockan ringde så jag vaknade 45 min senare av att den ringde. De är sån klocka som ringer ända tills man stänger av den men jag hörde den inte. Pigg tjej jag är. Men direkt när Jesper sms mig så vaknade jag på en sekund och kunde sen inte somna om så de var tur de att han smsa mig så jag inte sov bort hela dagen.
 
De blir väl att ställa 100 alarm på måndag när jag börjar skolan. Men bästa är väl att brorsan ska också börja samma tid som mig så han vaknar nog och kan dra upp mig.

Ska nu gå och handla efterrätt för mamma ville ha glass idag. Så då får jag något att göra i alla fall.

Träning, pizza, godnatt

Hejsan. Vart träning idag och jag orkade inte kasta. Hade tänkt att stöt kula eller kastat diskus men min axlar säger nej till de. Ska vila de ett tag nu. Så idag så tränade jag längd och de var inte igår jag gjorde de. De var ett år sen jag hoppade längd så de kändes väldigt konstigt ibörjan att landa i sanden. Men kul är de. Men kände mig ganska tung i kroppen och landade typ på engång. Men ändå såg de ut att blivit kanska långt. Så kul var de att få testa på igen. Längd har ju varit en favorit för länge sen.

Sen efter träningen åkte vi och handlade och sen beställde en fet pizza. riktigt gott var de.
Men nu ska jag gå och lägga mig och drömma. Godnatt på er.

outfit



Skjorta, linne, cykebyxa, kängor - H&M

cykla med brorsan

Har precis kommit hem efter en cykel utflykt till ica maxi med brorsan. Vi var och hämtade ut ett paket som kom från H&M men ska skicka tillbaka. Bestälde en kjol för jättelänge sen och den var verkligen inte snygg. På bild och så var den snygg men när den nu kom så var matrialet jättekonstigt och man såg rakt igenom. Så det blir att skicka tillbaka tror jag.

men här kommer några bilder iallafall




Inte många dagar kvar

Idag så stälde jag klockan skit tidigt hade 4 st alarm men somnade om iallafall. Inte bra. Hur ska de gå när skolan börjar på Måndag?? De ska nog funka. Pappa kom i alla fall inrusande på rumet och sa att vi hade försovit oss så de vara bara att hoppa upp och sen springa över till tvättstunga och börja sortera all tvätt. Sen när jag kom in igen så la jag mig i sängen och kolla på film och somnade direkt. Va är de som har hänt med mig? Jag har nog aldrig varit så här seg. Men de blir nog ändrat när man börjar skolan och har något en massa saker att göra och träffa alla klasskompisarna och alla nya i skolan. Ska blir så kul

film time

Ligger i sängen redan med datan på magen. Har ont i magen så de kanske inte bästa ha datan där. Ska kolla lite film och sen sova för att imorgon ska jag upp tidigit och hjälpa pappa i tvättstugan. I kväll nu har jag kolla på friidrott och inte gjort så mycke mer än att kolla runt på bloggar och så.

Men nu blir de som sakt film. höres


dagen

Idag så har jag inte gjort så himla mycke. Kollat på film och städat rumet plus varit och handlat med pappa en snabbis så jag kom iallafall ut från dörren idag. Nä nu ska jag börja fick lite med alla kläder. Tvättstugan är imorgon plus att jag ska kolla igenom garderoben och se om något ska hängas fram nu på klädställningarna på mitt rum.


Träningen

Kom precis hem från träningen. Gick rätt bra idag. sprang en massa 60 meters lopp och sen gick över häckar och så. Men tar de ändå rätt lugnt nu när jag varit stel i nacke och rygg. Plus att jag spydde förut idag så då var de att ta de lugnt. Men riktigt skönt var de att träna i alla fall.


Årsbästa listan uppdaterad

Slägga/4.0

58.12 Johanna Rydberg 88 Västerås Quinta do Anjo, POR 14.3
55.50 Anneli Ståhl 90 Spårvägen Logan, UT 17.4
55.14 Petra Öberg 89 Nyköping Nyköping/T 30.5
52.17 Amanda Eriksson 90 Bore Karlstad 14.8
48.75 Jennie Glarbjerg 90 Ullevi Göteborg/S-K 6.5
46.54 Therese Gävert 88 Huddinge Huddinge/J 20.6
44.73 Anna Hedström 90 Bore Arvika 1.8
43.25 Linda Drougge 90 Rånäs Sätra 16.5
41.72 Louise Johansson 90 Södertälje IF Karlstad 14.8
39.60 Emmie Borgqvist 88 Huddinge Karlshamn 20.7
39.00 Ida Borg 90 Göteborgs KIK Motala 16.5
38.91 Mariam Abdul Jalil 90 Ymer Borås 1.5
37.52 Ida Claesson 90 Åhus Växjö 16.5
37.19 Linnea Svensson 89 Lerum Tranås 19.6
36.20 *Mari Kogstad 89 Örebro Örebro 24.6
34.74 Louise Josefsson 88 IK Sisu Tranås 19.6
33.57 Emma Swärd 89 Södertälje IF Södertälje 18.7
31.33 Johanna Andersson 90 Villstad Tranås 19.6
30.48 Amanda Rohlin 90 Åhus Trelleborg 25.4

Resultatutveckling i slägga

min utvecklings diagram.
de startar på 2005 och då hade jag 3 kg slägga. Sen 2006 till nu 2010 så tävlar jag med 4 kg


SEG IDAG IGEN!

Hejsan hejsan. Går så somnade jag hufsat tidigt. Och vaknade vid 8 tiden imorse men av någon konstig anledning så somnade jag om och vaknade klockan 12. Vad är de med mig egentligen. Kan inte sova bort dagen så. Men jag kanske behövde de nu efter några dagar med dålig sömn. Men fan måste verkligen vända dygnen nu. Skolan startar på Måndag och då ska jag helt plötsligt ha klockan på rigning halv 6. Men jag brukar fixa de där.
Ska nu försöka hälla i mig massa vatten har riktigt ont i huvudet. Sen idag så händer de inte så mycke. Riktigt tråkigt. Jag får väl hitta på något iallafall.


Seg och stel de är min dag de

Hejsan. Sitter här vid datan men ska nog gå och lägga mig om en liten stund. Känner mig lite trött som tur va. På träningen idag så vart de inte så mycke träning. Sprang 5 st 60 meters lopp sen fick jag svårt att handas på grund av att jag fick kramp i magen så jag fick ligga ner en stund. och sen när jag reste mig upp så fick jag plötsligt riktigt ont i ryggen så jag kunde inte gå. Så då fick jag sitta och vila. Men nu har jag smörjt in och de känns mycke bättre nu. Men är riktigt stel i nacken och hela ryggen och midjan. Men de går över men ha de bra alla.

Segt

Hej på er. Är riktigt seg men de är väl för att jag inte har sovit i natt. Sitter här hemma nu själv och de riktigt tråkigt.
Skolan drar i gång om en vecka så då kommer man tillbaka till verkligheten så de känns bra de. Men man ska stå ut fram tills dess.

De vart ingen sömn

fan asså. Har inte somnat än. Det går verkligen inte sova. Kul liksom att jag inte somnat än och mamma gick precis till jobbet. Eftersom jag inte kan sova så är det väl bara att gå upp om en stund och äta frukost. är faktiskt lite hungrig redan nu. helt stört!

kan inte sova :(

usch kan inte sova så jag ligger och kollar på film. Har nu kollat på tre och och börjar nu med fjärde. Men ska försöka sova fast är jättepigg. Konstigt att man är seg hela dagen och sen när man går och lägger sig så somnar man inte. så här har de varit många dagar i rad nu.

Saknar dig

Seg dag

Hejsan. Idag har de varit en seg dag. Vaknade redan kvart över 7 men somnade om snabbt vaknade igen en halv timme senare men var fortfarande trött. Sen vaknade jag halv 12 näsa gång. En riktigt seg Louise har de varit idag. Haft huvudvärk hela dagen plus att jag följde med mamma och pappa till ikea och de var ingen hit. var så himla trött så jag orkade inte gå runt.

Sen efter ikea åkte jag och träna och de var ganska skönt att röra på sig lite. Segheten försvann nästan helt. Var riktigt stel i axen och naken under dagen men nu efter träningen känns de något bättre. Idag då på träningen så tränade jag spjut och de gick inte så himla bra. Fick inte till segen och spjuten flög inte långt. En gång råkade jag slå spjutet i huvudet i utkastet. De var verkligen inte skönt.

Men nu ska jag dricka upp min latte och kolla på film. Vi höres

Natti

Usch. Kan inte sova. Men de kanske ändå bäst att försöka. Så de blir att stänga av datan nu då.
Godnatt på er alla.

2 bilder från JSM


PERS PÅ SM!!

JAG KOM 5:A PÅ JUNIOR SM I KARLSTAD OCH JAG SATT NYTT PERSONLIGT REKORD.

1. 41.27
2. X
3. X
4. X
5. X
6. 41.72

Mitt tidigare rekord var på 40.94 så de var kul att vara över 41. och kastningen funkade riktigt bra idag. Förutom att jag släppte något sen eller tidigt. Men hade riktigt tryck i alla så de kändes jättebra. 

Bilder och video kommer senare när jag har fått de. 

Nu är det dags för SM

Godmorgon. Nu sitter jag och äter gröt och banan som vanligt innan tävling. Allt är packat och klart så jag ska bara klä på mig sen börjar vi rulla till Karlstad. De ska bli riktigt kul nu.

10.45 - Avprickning
11.10 - Calling
11.15 - Inmarsch
11.45 - TÄVLING JSM SLÄGGA 


Packat å klart

NU är allt packat och klart. Nu går jag och lägger mig och kollar på friidrott. Måste sova tidigt eftersom jag behöver gå upp riktigt tigigt för att åka till Karlstad på SM. men vi hörs imorgon när jag kommer hem. Puss på er alla ...


Dags att packa

Nu är det dags för mig att packa alla saker inför imorgon och göra allt klart. Så de är bara att sätta igång nu. Sen blir det att gå och lägga sig.

TACK ÄLSKLING

Hej alla glada. Nu så börjar jag må lite bättre. Börjar bli verkligen pigg nu och jag har inte längre ont i halsen. Har drukit massa vatten plus en vitamin well så nu börjar jag känna mig på topp. Bara att huvudvärken har inte släppt helt men de är verkligen bättre. 

Mamma och jag kom för en liten stund sen hem från stan. JAg skulle ut och röra på mig plus att jag skulle köpa hårnålar så jag kan sätta upp håret imorgon. Alla mina har försvunnit eller gått sönder. Så då var vi ner till H&M och köpte de och sen hittade mamma och jag ett varsit nagellack som vi köpte med. Kommer bild senare. 
Sen efter H&M så gick vi in och hälsade på Jesper där vi stod en stund och snackade. Sen innan vi skulle gå så frågade JEsper om jag ville ha urbanears hörlurar. Har snackat om att jag ville ha men tyckt att de är för dyra. SÅ ett par rosa hörlurar fick följa med mig hem. TACK SNÄLLA JESPER. DU ÄR HUR GULLIG SOM HELST. TACK SÅ HIMLA MYCKET FÖR ATT JAG FICK HÖRLURARNA AV DIG!! 

Love You. ♥

 



Så dessa hörlurarna ska jag ha på mig när jag värmer upp innan tävling och träning 


Eric Saade - Masquerade




Tycker verkligen om låten. Men vilken slut videon fick. De tycker jag inte om.

Inte bra

Känner mig fortfarande inte pigg. Känner med så himla seg och trött plus att jag har fått ont i halsen och ont i huvudet. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Nä jag får ladda med te, vatten och glass idag i för imorgon.

Men nu ska jag försöka drick en massa vatten och äta lite så jag kan orka ut och gå lite.

Trött, trött å trött

Sitter i köket och lyssnar på härlig musik. Har verkligen ingen ork men borde nog ute och röra på mig men jag orkar verkligen inte. Har varit inne hela dagen nästan. Kännt mig super trött hela dagen. Känns nästan som att jag inte riktigt vaknat idag. Så de blir nog att gå och lägga sig tidigt.

Men idag har jag iallafall städat ut träningsgarderoben så de vart någon tröja som skulle slängas. Men nu är det iallafall ordning så man hittar något.

Imorgon blir det att packa i ordning alla tävlings saker och fixa allt så de är bara att åka till Karlstad på Lördag. Sen blir det nog att gå en långpromenad så jag blir lite pigg och kroppen kommer igång igen. Efter den här tröttheten jag just nu har.

Men de ska bli super kul att åka på SM så längtar verkligen.

Godmorgon

Godmorgon alla glad. Idag var jag uppe tidigt men de var för att Jesper sov här och han skulle iväg och jobba som vanligt så då fick man gå upp tidigt. Brukar annars inte vara vaken vid den här tiden. Idag är de då Torsdag och idag har jag inte planerat att göra så mycket. Ska i alla fall rensa lite i tränings skåpet och se om man ska göra sig av med en massa skit eller inte. Men men vi hörs senare. Pusss

Snart gäller de

Nu sitter jag här med pappas dator i köket ock ska gå och sätta på vatten. SKa dricka lite te. Så jag håller mig vaken tills Jesper ska komma.

Kom precis ut ur duschen. Så nu ska jag även smörja in mina vader och benhinnan. Har fruktansvärd värk i dom. Så på träning krampade rätt bra. Men efter en lång stund av hoppade och stutsande och sånt så släpte de mästa. Men de kommer tillbaka direkt när muskel blir kall. Benhinnorna fick ont i efter helgen och vaderna är från träningen i Måndag då jag var tvungen att springa med spikskor eftersom de var så himla blött på banorna. Så de är träningsvärk. Så de är massageolja på och värmade. Så de blir bra tills på Lördag.

På Lördag är det SM som gäller. Så då åker jag över dagen till Karlstad för att tävla i slägga. Så de ska bli väldigt roligt.
Så nu är det bara att förberada sig så kroppen känns bra tills dess.


Ny uppdatering

Slägga/4.0

57.79 Johanna Rydberg 88 Västerås Leiria, POR 6.3
55.50 Anneli Ståhl 90 Spårvägen Logan, UT 17.4
55.14 Petra Öberg 89 Nyköping Nyköping/T 30.5
51.67 Amanda Eriksson 90 Bore Bålsta 8.5
48.75 Jennie Glarbjerg 90 Ullevi Göteborg/S-K 6.5
46.54 Therese Gävert 88 Huddinge Huddinge/J 20.6
44.73 Anna Hedström 90 Bore Arvika 1.8
43.25 Linda Drougge 90 Rånäs Sätra 16.5
40.94 Louise Johansson 90 Södertälje IF Västerås/Ap 31.7
39.60 Emmie Borgqvist 88 Huddinge Karlshamn 20.7
39.00 Ida Borg 90 Göteborgs KIK Motala 16.5
38.91 Mariam Abdul Jalil 90 Ymer Borås 1.5
37.52 Ida Claesson 90 Åhus Växjö 16.5
37.19 Linnea Svensson 89 Lerum Tranås 19.6
36.20 *Mari Kogstad 89 Örebro Örebro 24.6
34.74 Louise Josefsson 88 IK Sisu Tranås 19.6
33.57 Emma Swärd 89 Södertälje IF Södertälje 18.7
31.33 Johanna Andersson 90 Villstad Tranås 19.6
30.48 Amanda Rohlin 90 Åhus Trelleborg 25.4
obekräftat
58.12 Johanna Rydberg 88 Västerås Quinta do Anjo, POR 14.3

NIKE



Nya Nike tränings shorts. Köpte de under DN-Galan youth. Löplabbet hade försälning under tävling och de reade ut allt. Så dessa stod de att de kostade 200 kr och de är riktigt billigt men när jag skulle betala så var de 50% på 200 så endast 100 kr för ett par nike shorts. SOM HITTAT. Min brorsa köpte 2 par skit snygga shorts och betalade också 100 kr st. SÅ BILLIGT.



Sen innan DN-Galan i fredags så var mamma och jag inne på statium i sthlm och då fick jag denna rosa nike vattenflaska. Samlar ju tyå på nike vattenflaskor och denna model har jag inte.

59 kr på statium.

Shop i måndags

våran statonära dator funkar inte så jag kan tyvärr inte lägga in fler bilder från DN-Galan för dom finns på den datan. Men här kommer bilder på de jag shoppade i Måndags.



Klänning H&M 49.50kr



IsaDora nagellack - 652 Gold Sparkles. H&M 49.50



IsaDora Graffiti nagellack - 806 Subway Green. H&M 49.50

Riktigt häftigt. Man penslar bara på som vanligt lack och sen efter 30 sek så spriker nagellacket och färgen under kommer fram.


Tråkigt ...

Jag som skulle hinna ladda in en massa bilder idag. Hann få in lite bilder från DN-Galan men sen när jag skulle lägga in fler så stängdes datan av sig själv. Och bilder har jag på den datan så de kommer när de kommer. Så nu sitter jag i sängen med min lilla dator och har verkligen skit tråkigt. Fattar inte att de kan vara så tråkigt. Mår inte de bästa heller så jag bara sitter här och kolla på ett dåligt program på tv. Nä ska nog lägga mig och kolla på en bra film istället.

DN-Galan del 1



DN-Galan kläder



Här kommer kläderna som vi funktionärerna fick. Den blå fick mamma på stora DN-Galan men jag fick den. Sen de röda nike kläderna fick jag på DN-Galan Youth. Fick då en jacka, pike tröja och keps. Allt var Nike även den blå t-shireten.
Tyckte verkligen om jackan som är en löparjacka. Så den kommer jag nog andvända mycke.

Varit på stan med Sara

Kom precis hem i från stan. En kompis från högstadiet sms och väckte mig imorse och ville ta en fika. Så hon åkte hit till Södertälje och sen tog vi oss en lunch och gick och pratade och kolla lite. Riktigt trevligt var de. Har inte träffat henne på ett år. Så de var riktit kul..

Just sitter jag i soffan och kollar på snabba cash. Sen senare så ska jag ladda upp bilder från DN-Galan men även från i torsdags  då pappa fyllde år hade glömt bort de. Men de kommer med.

Snart kommer bilder

Har varit väldigt dålig på att blogga nu. Inte bra. Igår var jag så himla trött efter träningen så jag orkade inget annat än att lägga mig på soffan och glo på tv.
Men igår var jag också på stan med mamma och syrran. Sen efter de vart de träning.

Tänkte att ni skulle få se idag lite bilder från DN-Galan som jag tog. Väljer bara ute de bästa. tog typ 800 bider så jag får leta reda på de bästa.

Sen ska ni även få se bild på kläderna jag fick från DN-Galan youth och även bild på de jag handlade i helgen och igår.

SÅ DE KOMMER UNDER DAGAN!


DN-Galan & DN-Galan Youth

Jaha då var DN-GALAN och DN-GALAN YOUTH över. 
DN-Galan i fredags var riktgit kul. Kul att se Bolt förlora och även se min favorit i spjut förlora, Torkildsen. Men de var en riktigt häftig och härlig kväll. Bilder kommer så fort som möjligt. Tog en massa bilder på världs eliten. Jag satt precis bakom spjutet längs ner vid banan och alla friidrottare kom ut precis där så jag fick en massa bra foton på olika friidrottare. 

Sen idag och igår så har jag varit domare i spjut på DN-Gala youth. De är en ungdoms tävling som ska likna en riktgt galatävling för eliten. Så de är deltagare från andra länder och de filmar och sänder på webben och på storskärm inne på arenan och på en massa tv apparater utan för arenan. Så de är en väldigt rolig tävling där man får testa på hur de är att tävla som eliten gör. 

Men som sakt jag var då huvuddomare i spjut och de innebär att jag tog och kolla på alla att de ite gjorde övertramp. Riktigt kul var de och kul att jag fick den uppgiften. De trodde jag aldrig att jag skulle få. Men gud va mycke beröm jag fick både igår och idag. Men idag fick jag mest. Så han som är tyå sveriges bästa domare krävde att jag skulle gå domarkurs för han tyckte jag hade verkligen talang för att dömma och jag var nästa generations domare. Så de var riktigt kul att de kom fram litre folk och berömde med. 



Jag satt en meter i från Bolt!!! RIKTIGT COOLT!!  




Mer bilder kommer

DN-GALAN IDAG

Hejsan! Ska nu börja ficka mig i ordning för att åka upp till stockholm. Idag är de DN-Galan som gäller. Ska åka upp tidigare eftersom mamma ska vara funktionär. och jag ska hämta ut biljetterna till alla.
Imorgon så är de DN- galans ungdoms tävlingarna och så ska både jag och mamma vara funktonär på spjut och även på söndag.

GRATTIS

GRATTIS PAPPA PÅ 50 ÅRSDAGEN!!

HURRA HURRA HURRA


4 Aug

Har inte så mycke att blogga om just nu. Gör inget speciellt just nu. Städar och pysslar och handlar.
Men idag har jag även hunnit att tränat. Men de var rätt jobbigt. Har inte tränat på en vecka så kroppen var slut efter 1.5 km s löpning. Men de vart även lite 30 meters lopp och djupa hopp i trapperna och även små och snabba steg i trapperna. Så de varändå skönt att träna men de kändes att de var ett tag sen.

Men ska nu duscha och sen nog lägga mig och kolla på någon bra film.
Vi kanske inte hörs så himla mycke imorgon eftersom pappa fyller år och de kommer en massa folk hit. Men kanske efter eller så.

VI HÖRES!


Dagen

Idag har de varit en ganska små tråkig dag men ändå inte. Har inte gjort så himla mycke. Vaknade lite innan 10 men orkade inte gå upp så jag låg kvar och kolla på film men sen började jag städa lite och sen följde med mamma och pappa och handlade. Så nu är mat och andra saker fixade tills torsdag då pappa fyller 50. 

Just nu sitter och kolla på snygga träningskläder. Vill ha lite nytt. Ska nog rensa bland mina träningskläder och se efter vad som finns och inte finns. Just nu är jag på jackt efter en långärmad t-tröja typ. Har hittat en som jag skulle kunna tänka mig. 

Men jag känner mig riktigt trött så jag ska nog faktiskt gå och lägga mig tidigt. Ha de bra
 

Detta var i paket



Klänning - H&M 49.50kr


Skjorta - H&M 99kr



Linne - H&M 49.50kr



Rosa nike



Rosa Nike strumpor måste man ha. Stadium 79 kr


sthlm igår, stan idag

Heeej! Idag har de varit tråkigt väder tills nu när solen tittade fram. Känns lite för sen för de nu.
Gick upp tidigt idag för att springa men när jag precis skulle sticka ut så började de spö regna och då fick jag inte lust.

Men sen drog mamma och jag ner till stan och fixade lite. Handlade lite inför skolstart som är ju snart. och sen även lite annat. Sen tog även jag och mamma en fika nere på stan. Har typ blivit våran grej de där. Vi är ofta på stan och fixar och fikar.  Sen hämtade pappa upp oss och vi drog och hämde mitt paket från HM med lite kläder som inte kom med i förra. Kommer typ få 4 olika leveranser på de jag handlade kanske lite iriterande men men så är de.

Igår var och mamma i stockholm och var på slottet och kollade på bröllopsutställning men den var verkligen riktgit tråkig tyckte vi båda typ. Men sen var vi och fixade kläderna som mamma ska ha på sig på DN-Galan när hon ska vara funktionär. Vi hann även med att gå in på H&M Home och handla oss en varsit badlackan och två kuddfodral till mig och även fixade snyggt acces kort.


fikan nere på stan idag


slottet


Som kom hem från sthlm. 20 kr st koastade alla


Mitt busskort


EMMA

YEEES!! Svensk silver medalj vart de i alla fall i friidrotts EM nere i Barcelona. De var Emma Green som tog hem silvret efter en spännade final. Men hon var inte bara och hämtade silvret utan hon persade två gånger under tävlingen. för 1.99 och sen sitt första 2 meters hopp så hon hoppade 2.01 så de vart 3 cm pers. GRATTIS EMMA! SKIT BRA JOBBAT!


Dags för soffan

Kom precis hem från en dag med mamma i stockholm. Nu är det soffan som gäller med en skål med popcorn och min pers glass och godis. För snart så är det damernas final i höjd och även 4x100 m stafett och sen mäns längdhopps final. SÅ EN BRA FRIIDROTTS KVÄLL NU DEN SISTA DAGEN PÅ EM:ET!