Sko shopping


Stövlar 499 kr från skopunkten 8 cm klack

Och här mina nya favortiter verkligen. Är riktigt bekväma trotts dom 10,5 cm klack den har.
399kr ochså från skopunkten

 


Madonna - Celebration


Härligt med höst

Hejsan igen. Hemma från stan nu och ska snart åka och hälsa på syrran på sjukhuset.
Det vart en promenad ner till stan i det härliga höst vädret. Riktigt mysig ute. Soligt med blå himel. DEt är ju så fin nu när träden börjar få färg. Det är verkligen hur härligt som helst.

Men det var en stund på stan. Kollade lite i skobutikerna efter höst stövlar och sen kolla lite på hm. Men jag hittade verkligen inga snygga skor. Eller jo vissa var snygg men då satt de verkligen inte bra eller kändes verkligen inte bra. Så då åkte jag ut till skopunkten som ligger en bit från stan och kollade in där och där hittade jag två par snygga skor så då fick de bli dom två paren. Bilder kommer senare.

Men jag ska börja göra mig i ordning nu för att åka till astrid lindgren


Ett träd utanför mig.


Mot stan

Hejsan. Idag har jag studiedag med. Så idag ska jag plugga efter att jag har varit på stan. Måste ner en snabbis eller ja det kanske tar tid det vet man aldrig. Men det blir pluggade sen när jag kommer hem verkligen. Det vart inte så mycket igår eftersom jag gjorde typ klart hela rummet. Är bara små saker kvar så bilder kanske kommer senare idag. Men nu ska jag äta upp frukosten och sen är det stan som gäller.

Studiedag idag

Hejsan hejsan.
Nu är jag uppe och ska börja fixa. Ska börja med att städa upp på mitt rum lite som ser för J*vligt ut.
Så det blir att fixa upp lite på golvet och packa upp dom två sista kartongerna. Sen blir det att plugga resten av dagen har jag då tänkt. Eller jag tar lite pauser då och då. Har inte så jättemycket att plugga då men jag har lite. Så det ska jag få gjort idag iallafall. Riktigt skönt att ha studiedag och bara sitta hemma och plugga. Att slippa åka är rätt skönt. Har studiedag imorgon med men då ska jag försöka bara ta det lugnt för jag gör allt pluggade idag istället så man kan få lite tid till sig själv imorgon.

Japp så jag ska väl sätta på mig mina mjukis kläder och sen börja lite med rummet.
Ha de bra så länge. Vi hörs senare!

Sorry, Men nu är jag här igen

Hej igen nu är jag tillbaka efter uppehåll! IGEN (inte bra) . Nu har jag varit riktigt dålig på att blogga. Men jag är så himla trött så jag unviker datan nu för tiden. Inte bra det här. Men men jag skulle försöka bättra mig men jag verkar inte klara det. Men jag ska verkligen försöka.

De senaste dagarna så då snabbt och enkelt då.

Torsdag: Skolan, fixade med mitt rum 
Fredag: Skolan åkte till Jesper för att passa lilla Tingeling
Lördag: Passa Tingeling var hos Jesper hela dagen
Söndag: Familjen kom och hämtade mig hos Jesper och sen åkte vi för att träffa mormor på sjukhuset.

Idag: Skolan förläsning hela dagen, Fixat med mitt rummet.

Jag får inte så mycket tid över. Idag kom jag hem vid kvart i 6 och åkte halv 7 i morse så man är verkligen inte pigg att sätta sig framför datan direkt. Men nu så hade jag tid. Sitter och kolla på Färgan samtidigt sen blir det hollywoodfruarna haha.

Imorgon så ska jag plugga hemma eftersom vi har studiedag imorgon och på onsdag. Så imorgon blir det att plugga först och sen fixa på mitt rum. Måste verkligen komma i ordning och slippa mina kartonger som jag nästan har fått bort alla nu. Men har några kvar. Så dom planerna har jag för imorgon.



Här har vi den lilla sötnosen. Lilla flickan Tingeling


Puss & Kram


Ny jacka

Just idag var jag uppe i sthlm innan jag började. Så jag åkte så jag var inne i stan vid 10 så jag var där tills de öppnade sen gick jag runt och kollade efter en jacka. Till slut hittade jag den när de var en kvar kvar tills jag behövde åka till skolan.


nya jackan. Vila 700kr


ikea köp

Hej på er. Det vart ingen skrivade i går eftersom jag var på ikea hela kvällen. Jag var också på ikea idag men det kommer jag till sen.

Men idag då. Jo vi hade klasskampen idag i skolan i fotboll, innebandy och vollyboll. MIN KLASS VANN! haha. Jag fick spela hela tiden i alla matcher som vart totalt 9 matcher som varande 10 min. Varför jag var inne på plan hela tiden var för att man skulle ha en tjej på plan hela tiden men jag hade ingen tjej att byta med. Vi är 3 tjejer i klassen men dom andra två är typ skadeade eller de kan inte springa typ så då fick jag ställa upp och spela hela tiden men det gick jättebra. Så det var kul att vinna.
sen efter allt så körde en lärare mig till ropsten och sen där i från tog jag t-banan till skärholmen och där hämtade pappa upp mig och sen åkte vi till ikea för att köpa min långa hylla som inte fick plats igår i den lilla bilen.


Detta köpte jag då på ikea i går och idag.

lack hylla 110cm. 99kr


stora lack hyllan 190cm. 149kr


Ny blomma. 79kr


Plast rosen blad. 19kr Rosa gardiner. 79kr

 


21 September, 2009

Är riktigt trött och jag har inte hinnit / orkat blogga idag som vanligt typ. Jag är så trött när jag kommer hem från skolan så jag orkar inte sätta mig vid datan när jag kommer hem. Idag kom jag hem 18.00 och käkade middag direkt sen efter så tog jag bara lugnt typ och sen senare åktevi till ica maxi för att handla sen vart de tv med först färjan och sen vart de hollywoodfruarna. sen efter så har jag fixat med min mat tills imorgon och sen målat naglarna och plockat fram skor och så. Så nu blir det sängen nästa.

Sov gott nu alla. Pusss

Castorama

Hej på er.
Idag har jag varit och tävlat i castorama. Det är alla 4 kast grenarna i friidrotten men då gör det som en mångkamp av de alla fyra och räknar poäng. Idag kom jag upp till 2010p. Trodde inte jag skulle komma över 2000 idag. Har personligt rekord på över 2100p från förra året. Men idag misslyckades jag i kula men gjorde rätt bra i från mig i de andra grenarna. Det var 37m i slägga och det är helt okej.

Igår vart det då bio med jesper och vi kollade på beck som var halv bra kan man säga. Det var väl inte den bästa beck precis. Den var liksom inte lik som de brukar vara. Men vi kollade på den i sthlm på sergel och det var lite knepigt med parkerings garaget men vi fick till det till slut. Men det var rikitgt mys i pys haha.

Nu ska det bli middag sen blir det väl tv som gäller. Ha de bra.

Igår och idag

Hej det vart inget bloggade igår. Hade inte tid på hela dagen typ. Dagen började med att jag försov mig så mycket så jag hann inte åka till skolan. Så jag följde med pappa och syrran till Flen och sen åkte vi till mormor och morfar och hälsade på och fikade. Sen åkte vi hem igen och då när jag kom hem så städade jag mitt rum och sen gick ut en stund på gården, Sen vart det varma mackor hos grannen och sen hjälpte lilla flickan med hennes läxa. Sen gick ner till mig och packade snabbt ihop mina saker och sen efter en stund så tog jag bussen ner till centrum och hoppade på pendelen och sen mötte upp jesper på tåget i hamn och sen åkte till Järna och där hämtade jespers pappa oss. Sen åkte vi hem till de och sen käkade jag och jesper och sen kollade vi alla på män som hatar kvinnor. Sen var det att sova efter det.

Sen idag körde jesper mig hem för han skulle jobba och sen väl hemma så kollade jag på askungen haha och sen åkte ner till stan med mamma. Där gick vi runt och kolla en massa. Det vart lite blommer till mig och sen vas och stenar till vasen och blommerna och sen en lite skål.


Blommorna jag köpt och vasen och stenarna i med.


En lite godis skål där det står prinsessgodis på.


En ny blomma som jag köpte i flen igår.



Men nu ska jag äta lite innan Jesper hämtar mig och sen ikväll blir det bio med Jesper och vi ska se Beck. Ska bli riktigt kul.


17 September, 2009

Hejsan hejsan. Är hemma nu. Har nämligen vart och tränat ett -00 lag i innebandy och det gick faktiskt riktigt bra. Det var lite stökigt då och då men det funkade iallafall. Men det var roligt ändå.

Idag då så började jag 9.30 med idrott och performens eller vad det nu hette eller hur det nu stavas. Vi fick först jogga 1 km och sen fick vi köra par övningar olika balans och några försvar övningar. Sen efter det körde vi djungelfotboll men de var jag inte med på. Men det är att man spelar fotboll ute i skogen bland kottar och barr och träd och granar haha. Reglerna var att man inte gick göra mål över 1.80m och att man inte fick ta bollen med händerna men annars fick man göra som man ville typ. Några sköt rikitgt skott som gick rakt in i träden som stutsade och nästa gick på och försökt skjuta men blev intaklad i ett träd och sen kom nästa dom taklade in i berget. Sen folk som snubblade och andra ramla för andra trök till så det spelades vilt verkligen. Sen vart det då performen som var olika övningar. göra olika saker i grupp uten att prata med varandra. Så det var riktigt kul det med. Sen efter det vart det en varm dusch och sedan lunch och efter det var det träningslära. Sen slutade jag 14.00 så det var riktigt skönt. Så när jag kom hem vid kvart i 4 så kom grannen ner och sa att det skulle bli mat. Det var så att hon skulle bjuda mig och min bror på middag eftersom vi skulle träna hennes sons lag då. Så då gick jag upp och fick mat och sedan byte om och sen åkte vi till träningen. 

Jaa det här var min dag. Nu ska jag kolla på tv. lyxfällan börjar snart sen blir det godnatt för mig. Upp igen tidigt imorgon. Ha de bra. Vi hörs imorgon. 

Min dag.

Hej på er. Nu har jag kommit hem. Fryser som tusan. Det var verkligen inte kul att stå nere på ip och frysa. Dagen då. Började då 12.30. sat i aulan och alla som jobbar typ på bosön fick presentera sig vilka dom var och så. Sen var det en från RF som snackade en massa hur länge som helst. Sen fick vi gå runt på 4 stationer och kolla olika saker som finns på bosön. Först fick vi besöka labbet där man gör olika tester på idrottare. Sen fick vi träffa en sjukgymnast, en kille som sköter olika tester som man inte behöver lab till och sen en idrottpyskolog och det var riktigt roligt. fick fick höra lite om det och sen fick testa en lite plast pit ser det ut som men heter biodots som är en anspänningsmätare. Man sätter den lilla på handen och sen ändra den färg efter hur man är för tillfället. just nu har den färgen grön och det betyder att jag är lugn men har även haft färgen svart för en stund sen som betyder att man är mycket anspänd. Så det är olika färger som betyder olika då. Men efter att vi hade fått testa hos henne då så gick jag fram efter och fråga om den ville veta namnet på det och så och hur man fick tag på sånna. Och då svarade hon att man beställer dom från USA men eftersom jag var intreserad av de så fick jag 7 st. Så jag vart jätteglad verkligen.

Ja så jag var i skolan då på detta hade inte lektioner idag men vi slutade 15.30 och jag var i skolan i över 3 timmar. Sen var det att åka hem eller direkt till träningen.

Gårdagen och dagens planer

Hej hej Sorry för att jag inte bloggade igår. Känner att jag har blivit väldigt dålig nu när jag har börjat på bosön. Men det kan vara för att jag åker tidigt och kommer hem jättetrött och somnar redan efter 22. Igår så gick jag inte lå länge i skolan ändå. Började dagen med IT lektion 8.20 där vi fick lära oss skolans nät. Efter det var det dags för idrott och ledarskap och på den lektionen skulle vi spela softboll. som är som basebol fast med en stor boll istället. Fast jag fick inte vara med så länge eftersom jag skulle på möte med Anders Gärderud. Han som tog OS guld på 3000m hinder 1976. Vi snackade om mina planer med mitt idrottande och så. Så det var trevligt att träffa honom och prata en stund. Sen efter mitt möte med honom så var det dags för lunch och sendan Träningslära där vi fick göra en massa tester typ på varandra. Sen var dagen slut för mig. Så då åkte jag hem och när jag kom hem så började jag fixa lite inne på mitt rum och sedan gjorde mat till oss eftersom mamma och pappa jobbade. Sen efter middagen så gick jag ut på gården och lekte med min lilla kompis och spelade basket med en jätteboll från gröna lund. så vi hade det kul och sen vid 7 så gick vi hem till henne och sen stannade jag där tills 21 då Andra advenyn började. Så jag satt hos dom i två timmar och snackade med hennes föräldrar och strax före 9 så kom mamma dit också. Sen var det tv då. men direkt efter programet var slut så somnade jag nästan direkt. Var riktigt slut.

Jaa och idag hade jag sovmorgon för jag har ingen direkt lektion idag men 12.30 börjar vi i skolan och ska vara där i 3 timmar för att lyssna och gå runt på bosön som vi har nu gjort 1000 gånger känns det som. Men men vi måste. Så jag kommer att ta bussen som går från mig 10.20 så det är riktigt skönt.

Sen irekt när jag har slutat så åker jag direkt på tränning ska försöka blogga igen då. Men jag lovar inget

Allt mitt nya från Ikea

Här kommer allt nytt som jag köpte på ikea. Alla bilder har jag tagit från IKEAs hemsida.

20 st hängare 4 paket
5st 19 kr

Klädställningen rigga 129 kr


Vita gardiner för 99kr


Kassett 2 st 129 kr passar till expedit


Tyg lådor köpte två st av den rosa. 49kr st passar experdit


Gardinstång 59kr


Rosa lampa till mitt fönster 89 kr medlem 69kr


pappers förvaring kassett 2st 35kr


Min dag

Hej på er. Kom precis hem från träningen och även från skolan. Åkte aldrig hem i mellan. Men men min dag då.
Började 9.30 idag med orgentering så jag och en kille från klassen gick runt och snackade och var bäst på att hitta alla ställen haha. Riktigt kul var de. Sen efter lektionen så gick vi två och gymmade lite innan lunchen. Riktigt jobbigt. Tränade mest bara mina armar och axlar. Fixade även ett tränings skåp precis vid hallen så det är skönt att jag kan lämna kvar lite saker.
Sen vart det lunch och sen skulle jag sitta och vänta på min engelska i typ 2 timmar men då kom en annan kille i klassen och undrade om jag ville följa med ner till hallen för att spela lite basket. Så vi gick ner och tränade lite skott riktigt bra gick det. Sen vart det engelska lektion och det är faktiskt kul med engelska nu. Nu när man börjar fatta lite så blir det roligare och roligare. Men så är det nog. Sen 16.00 så slutade vi. Så då började min färd till Södertälje IP för träning. Träningen gick bra sprang en massa i backe och sen 200m x 5 vart det idag plus hjälpte till att städade förådet där nere.

Men nu ska jag äta upp mina pannkaka som mamma har gjort till mig.
Kommer snart med ett inlägg med allt nytt från ikea.

12 September, 2009

Hej på er! Vart bara ett inlägg igår. Jag åkte ju hem till Jesper och sov där. Så jag kom hem rätt tidigt för Jesper körde mig hem på vägen till jobbet. Sen idag så fixade jag lite saker hem och sen åkte till farfar som hade sitt kalas. Det är nämligen så att han fyller 70 på måndag. Så idag var det öppet hus hos han. Sen när vi kom hem så gick vi upp till grannen och satt där och hjälpte lilla pojken med hans läxa. Sen tog jag och lånade deras tvättmaskin för vi har inte kopplat in våran än och jag börjar få lite dåligt med rena underkläder så då fick jag låna så jag kunde tvätta. Så nu ska jag hänga den tvätten för hon kom precis ner med det. Sen efter det blir det att kolla på film. Män som hatar kvinnor som pappa köpte igår blir lördagens film. Så det blir inge mer bloggande idag. Dagens outfit som jag tog lägger jag in imorgon.

Imorgon bär det av till Ikea för att kolla lite saker plus köpa lite med.
Ha det bra nu. Hörs imorgon
GODNATT

Kort dag i skolan

Hejsan. Idag var det en kort dag i skolan. Åkte som jag har gjort alla andra dagar den här veckan vid 7.20 så jag var i skolan till 9 sen hade jag Engelska lektion kl 10 till 11.30 sen efter det så slutade jag. Så jag satte mig och käkade en risifrutti och en macka och sen tog 12 bussen hemmåt från bosön. Så nu sitter jag hemma och har varit här en timme. om typ 20 min ska jag börja gå mot Gröndal för att möta upp Jesper och sen drar vi hem till han. :D

Nollningen igår och om dagen idag

Hej. Hann aldrig blogga igår för jag åkte direkt efter skolan till träningen och sen när jag kom hem så kollade jag på tv och somnade nästan direkt. Men igår var en väldigt rolig dag. Synd att jag inte tog några bilder asså. Hade nollning i skolan och vi var utklädda och fick göra en massa roliga och även jobbiga saker och vissa helt sjuka saker. Glida i sopa och springa runt en pinne 10 varv och bli jätteyr och direkt efter sjuta en fotboll i mål. En annan staton så skulle vi göra en tårta på 3min och sen äta den utan händer bara att dom hade haft salt eller något så det smakade fan om den. Sen fick vi springa fram och tillbaka runt hela bosön. Även killarna i mitt lag tog flera bad med kläderna på och även i fontänen om det nu stavars så. Haha helt sjukt och även helt sjukt. En kille doppade huvudet i en hink med typ vita böner och tomat sås med kött och döda fiskar i, riktigt äckligt asså. Så en helt sjuk dag jag lovar. Vi fick gör en massa mer som var roligt.



Idag då. Kom till skolan och vi skulle ha idrotts ledarskap och på dagens schema stog det Löpning. Så först värmde vi upp i grupp och sprang runt hela bosön och sen tränade olika löptekniker och sen efter det körde skidskytte stafett Som är en stafett där man har en runda där man springer sen när man kommer tillbaka till där man startade så skulle man slå ner några sekr med hjälp av bollar och missade man så fick man springa straffrunda så många varv som man missade sen växlade man till lagkompisen och så körde vi 4 varv var. Efter det så fick vi springa en runda i skogen på några km. Sen joggade ner och så. Sjukt jobbigt var det och jag var helt slut efter. Sen efter det var det dags för lunch och sen avslutade skoldagen med Träningslära lektion där vi gick i genom lite om hur hjärtat pumpar ut i kroppen och om puls och vad vi andas in och ut och hur det skiljer sig mellan en idrottar och en icke idrottare. Sen slutade vi 14 och sen åkte jag hem och nu sitter jag framför datan och är lite hunrig så jag hoppas att det blir mat snart när mamma kommer hem.



Men nu ska jag göra min engelska läxa som jag har.
Ha de bra.


Min dag i skolan

Hej på er. Har kommit hem från skolan för snart en timme sen. Så jag sitter och slappar framför pappas bärbara data. Idag i skolan hade vi idrottsledarskap så båda IL klasserna var med och vi spran en massa och fick testa på långboll som är en blandning mellan brännboll och baseboll. Det var ganska svåra regler eller rättare sak så många olika regler så man fattade nästan aldrig något. Men i slutet började man fatta men då var det försent.
Sen efter lunchen så hade vi träningslära där vi gick i genom typ andningen hur det funkar vi vila och vid träning och så. Så vi slutade 14.20 så det var riktigt skönt med en rätt kort dag. Jag började inte förns 9.30 imorse så det var riktigt nice.

Nä nu ska jag ta och äta något lite innan mamma kommer hem och fixar mat. Ha de bra så länge

Gårdagen, Dagen och nu sova

Hej på er. Bloggade aldrig igår eftersom jag var på mångkamps SM och var funktionär så när jag kom hem var jag helst slut. Var funktionär i kula och höjdhopp.
Idag missade jag nästan bussen imorse eftersom jag vaknade 7.11 och bussen skulle gå 7.23 och jag hann och var vid bussen innan den hade ens kommit eftersom den var försenad så himla mycket så jag nästa missade andra bussen. Hatar så när man stressar och sen kommer inte bussen.
Idag i skolan så hade som bara info möte om idrottsledarskapen och om elitträningen om hur det går till. Sen var det tipspromenad runt bosön. Sen var det att sitta typ 3 timmar och vänta på att engelskan skulle börja. Så idag hade jag mi första riktigta lektion och jag fick min första läxa. haha
Sen vart de att stressa hem för att hinna till träningen så det har inte varit den bästa dagen.

Nä den här dagen var inte riktigt kul. Med allt och så usch asså. Hoppas att allt blir bra snart. :(

Men nu ska jag sova eller försöka iallafall. Godnatt på er

Dagens Outfit

Svarta jeans & solglasögon, ginatricot. linne, Kofta & sjalen, hm. Skor, skopunkten. Tygväska och nitarmband, veckorevyn. Guldarmband med nitar, mq.


Allt nytt från igår.

Fick ju hem min nya lampa igår och köpte även nya underlackan och örngott och nya ljus. Han inte ladda in bilderna igår så nu kommer de.


Min nya lampa som jag bestälde från Ellos för 314 kr



dubbelsängs lackan 49.90 och två packet med örngott 16.90 st från Icamaxi


Nya ljus fån icamaxi 10kr st.

 


Nya leggings Jeans

Hej på er igen. Ligger i soffan och kolla på film och har ont i fötterna. Gick ner till stan förut och tog på mig fel skor. så när jag gick nere på stan så gjorde det helt plötligt ont och jag vart kladdig på tårna. Som tur va hade jag andra skor i väskan så jag bytte och då så såg jag att jag hade fått skavsår på stortån på båda fötterna. Inte kul. Men men nere på stan köpte jag i alla fall nya leggings jeans. Älskar verkligen mina andra som jag köpte i våras. Så nu var det dags att köpa nya. Den här gången vart det svarta med skin på sidan. Älskar skindetaljer. Så dom här passade mig riktigt bra.

Dessa är från Vila och kostade 300kr

Godmorgon alla pigga och glada!

Godmorgon på er alla!
Vaknade för en stund sen av att mamma, pappa och Anna drog till Eskilstuna. Så nu är det bara jag och brorsan kvar hemma. Vet inte rikitgt vad som händer idag. Det blir väl att fixa med lite här hemma kan jag tro.

Gårdagen och dagen

Hejsan på er. Ska nu snart sätta på en film och bara slappa. Igår eftermiddag så kom Jesper och hämtade mig så jag tillbringade resten av dagen och natten hos han. Imorse när vi satt på bussen ringde mamma och frågade om jag kunde jobba på dagiset och det kunde jag inte säga nej till. Fick jobba med de gulliga ett åringarna som inte kunde prata eller gå. haha Riktigt söt var de de var försa ången de var på dagis så de var ofta ledsna och så men det gick jättebra. Sen jag jobbade mellan 9.15 till 14.40 så det var några timmar. Sen gick jah hem och öppnade mitt stora packet med min nya lampa i. Riktigt snygg var den så jag satte upp den direkt. Sen efter de somnade jag framför tv en stund sen åkte till Ica Maxi och handlade. Fick nya lackan och nya ljus till mitt rum. Självklart var allt rosa. hihi.
Sen åkte hem och mamma ställde sig och gjorde en riktigt god middag. Och nu ligger jag här och är jättemätt.

Ska försöka ladda in bilder imorgon på lampan och allt imorgon för då har jag mer tid. Puss på er alla.

Hatar grönt med gran

Hej på er igen. Är sjukt trött just nu. Har nog varit uppe förlänge. Har ont i huvudet och så. men det är nog för att jag är trött. Målaren har varit här sen typ 7 och fixat. Syrran har fått färg till sitt rum så nu förvandlar hon sitt rosa rum till ett grått rum. Men mitt rum kan de typ inte göra något åt verkar det som. Så jag vägrar bå där nu. Jag ska inte behöva bo i ett rum med en gran i hörnet. Det är så att det är vatten eller något på väggen som har kommit för ett tag sen. Detta ser ut som en gran i hörnet och det är verkligen inte kul. Bara att det är gröna väggar är skit. HATAR GRÖNT LIKSOM. Så jag vägrar bo i ett sånt rum. Så dom måste göra något åt det.

Godmorgon.

Godmorgon är tyvärr uppe tidigt idag eftersom målare är här för att kolla mitt rum och lite andra saker i lägnheten. Så då var jag tvungen att gå upp tidigt. Så det vart svårt men nu när jag var är uppe så är det helt okej. Men jag vet inte hur det blir med mitt rum. Jag hoppas hoppas att de kan måla om eller så. Vill verkligen inte ha mörk gröna tapeter.  


2 Sep

Hej hej. Hu är det dags att sova. För imotgon så måste jag upp tidigt för målaren kommer. Det är så att han ska komma och kolla mitt rum imorgon så sen ska han måla om här inne. Sen är det lite andra saker som han också ska göra.

Idag då har jag tagit över det sista från mitt gamla rum och sen rensat litet. Sen har jag bara vart hemma och försökt fixaoch tagigt lugnt. Är så himla trött. Sen var vi sen och handlade på ica maxi där jag köpte mini nagelack och läppglans. Jättegulliga är de. iallafall läppglanset som är bara några cm stor och innehåller 2.8 ml och nagelacket  4 ml. Nagelacket är färgen 82 Mulberry wine som är lite lila, brun röd svart typ och läppglanset är 58 Reflecting peach som är ljus rosa.

Nu ska jag kolla på film och äta lite rosa rattar. Det är ahlgrens bilar som har kommit ut med en ny med rosa rattar som är i samband med bröstcancerfonden så 10% av överskottet från försällningen går till bröstcanserfonden.

mina mini saker. 5 cm stora


Rosa rattar.


En sak till klar

Hej på er! Nu har jag försökt trycka i mig lite lunch. Kom för en lite stund sen från gamla lägnheten där jag monterade ner min stora garderob som ska slängas för att den hade gått sönder så jag plockade ihop den hela i massa bitar så det blir lättare för pappa och ta den till tippen så det är bara min sängram som ska skruvas i sär. Men jag känner mig så himla seg och jag har jätteont i huvudet. Men men det är bara försöka dricka lite så det går över.

Ha de bra nu så länge.