Fredag, Lördag

förlåt att jag var dålig på att blogga. Men igår dirkt när jag kom hem från skolan så började jag fixa med maten och tårtan och allt. Men innan jag började med allt så åkte pappa och jag till siba för att hämta min mobil som har varit trasig. fick en helt ny mobil lika dan som jag hade. så det var bra.
Sen när jag kom hem fixade jag med allt innan tjejerna kom. Riktigt trevligt blev det hemma oss mig under middagen å så. och kul at ellinor kunde komma fast hon var sjuk.

Ni kommer få se mycket bilder. Här är bilder från min mobil och kamera.
















 

sen efter massa mat och tårta och moët så var det dags för att gå ut.








Men ute på krogen så var det SKIT tråkigt.......


Lördag: Sov oss Rebecka igår då efter krogen. Kom hem vid halv nio imorse och började fixa med tårta och en massa. sen duschade jag och fixade till mig innan Jesper kom vid halv 2 och en vid 2 så kom farfar och gun-britt och även morfar hade kommit tidigare. :) Så firade vi mig och käkade och åt tårta. sen efter så ålte jag hem med jesper hem till han och tog med tårta. Fick present av hans föräldrar. en jätte fin tröja. (rosa)

Men bilder på presenterna kommer imorgon. Men nu ska jag sova. Puss på er alla <3


min dag

Hej på er.
Jag skrev inte så mycket om min dag förut.

vaknade tidigt men låg kvar och sov lite till. Sen körde pappa mig och björn-erik till tåget. I hamn så träffade jag på Jesper och de var kul att träffa han fast det bara var typ 3 min. Men dom tre min gör mycket ändå. Man blir så glad att bara få säga hej och pratat lite.
Sen blev att kliva av i östertälje och gå upp till gymmet. Väl där så körde jag lite men jag var jättetrött i kroppen så jag orkade inte så mycket. Sen gick jag och dusch efter en timme träning och sen typ stod i 45 min och fixade mig och duschade så brorsan fick vänta en stund på mig haha. Sen gick jag till skolan och träffade på rebecka och sen när åsa kom så gick och åt lunch.

Sen var jag och åsa till skärholmen på utflyckt. haha
och massa fint hittade vi.

Nu senare på kvällen så åkte mamma, pappa och jag och handlade till imorgon och lördag. Tog en jävla tid för vi var först på willys och sen på ica maxi och efter det Coop forum. SÅ DET TOG TID så nu är jag jättetrött. Så jag ska gå och lägga mig snart. men jag ska fixa min naglar först och fixa. Men Puss på er alla


SOV GOTT

just glömde en sak när jag la upp bilder på det jag köpte i skärholmen. Jag köpte en till sak fast på intersport. En grön vattenflaska NIKE!!


Shopping på GinaTricot

Idag åkte jag och åsa en sväg till skärholmen för att kolla om det fanns något snyggt på ginatricot.
och det fanns det. massa saker som var jättesnygga.


klänningen som jag köpte för att ha på mig imorgon.


svart klänning som jag köpte  på rea för 49 kr
 

och två linnen också på rea. 29kr st.

lite presenter och så

Här kommer bilder på mina födelsedagspresenter


Hår fön från syrran och brorsan


Liten trådlös mus till min lilla data


och ett läppstift från make up stor. Som jag köpte till mig själv i present.


en rosa moët


min tårta


Men fick jag pengar också



födelsedag snart över.. men inte än

Ny är min dag snart slut. Det har varit en bra och rolig dag! Men firadet är inte slut än. Imorgon ska det handlas till helgen och på fredag blir det tjej middag plus krogen och sen på lörad kommer släkten :) och sen efter släkten har varit här så ska jag åkte hem till jesper med tårta. så det är många tårtor kvar haha..

Men jag orkar inte lägga upp bilder idag på presenterna som jag fick så det gör jag imorgon. Men nu ska jag sova. Puss på er!


Första

Nu kommer första inlägget som 19 åring. Det känns skit bra idag. Sovit gott fast några timmar men fast det så var jag jättepigg och glad när jag vaknade och även nu.

Jag gick två födelstedagspresenter i morse en av mamma och pappa, och en av min bror och syster.
Av mamma och pappa fick jag en mus till mih lilla data. Så det var en jättelite söt mus! :) Och av bror och syster fick jag en Björn Axén hårfön. RIKTIGT BRA VA DEN.. Bilder kommer senare i dag.

Just nu sitter jag i skolan och har projekt arbete fast jag har inte så mycket att göra. Ska fortsätta hemma och jobba för jag har bilder och sånt hemma på datan och jag har redan börjat jobba där.

Men nu ska jag kolla runt och fixa lite här iaf. Puss på er alla! <3



Sista

Nu kommer sista inlägget som 18 åring. Fyy va konstigt det känns. Men sånt ät livet .. om några minuter är jag 19 år  :D jag ska se posetivt på det här nu.

Godnatt på er alla!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

inte långt kvar

Nu är det inte många timmar kvar. Några timmar kvar till jag ska säga att jag är 19 år. Bara tänken att ändra att man inte ska säga att man är 18år utan 19 känns riktigt svårt. men jag får gilla läget. Måste se posetivt ändå på det. Det ska vara kul att fylla år. Man får presenter och folk säger grattis. Det är ju roligt. Så idag känns det tungt men imorgon tror jag att det kommer kännas bättre.

aja idag har jag gjort en video igen. Fast då bara på mig.
JAG SKA ALLTID VARA UNG FÖREVIGT!!


Bläää

Usch säger jag bara. Mår verkligen piss eller jag mår inte piss jag är så uttråkad bara. Sitter här fast jag borde städa efter som mormor kommer imorgon, men jag orkar verkligen inte. Aja får ta tag i det där snart. Känner för att sitta och klicka hem lite snygga kläder. Känner mig värd lite nytt. Plus att jag tänkte ge mig det efter som jag fyller år imorgon. tänkte då att jag fick unna mig själv det efter som jag inte tycker om att fylla år eller jag gjorde det när jag var mindre men ny fan är det bara tråkigt.

BÖRJAR FAN BLI GAMMAL :( haha

Men aja jag har haft en bra dag i alla fall i skolan.
Men nu ska jag kolla runt lite om jag hittar något snyggt. Ha de bra

Min dag

Min dag var seg och lång idag. Det började då med elgelska som inte var så kul. Är så tråkigt att typ sitta själv och typ inte göra så mycket känns det som.
Sen var det Idrott och det var första lektionen med Idrott och hälsa B och min lärare är rätt cool. För han slängde med papper och tyckte det var förjävligt att man måste skriva arbete i B kursen. Så han var helt tokig i att man måste.
Sen körde vi lite badminton och det var kul. Fast åsa jag och Rebecka paratade mest samidigt som vi spelade. Vi bestämde att det blir middag hemma oss mig på fredag för att fira min födelstedag som är på onsdag och sen efter det gå ut någonstan på krogen. Jag hoppas att det blir lyckat eller att det blir av. INGEN FÅR BANGA TJEJER !!! Så det blir en tjej kväll. 

Sen efter idrotten så var det en snabb dusch och sen lunch hade 30 min på oss innan vi började Sjukvården. På sjukvården var det hur tråkigt som helst först men blev roligare när vi fick gå ner till metodrumet. Där fick vi träna på att ta bort stugn, sätta på oss handska som man ska för att vara helt ren och sen lite annat. Men det var så kul för jag skrattade så mycket åt salle som skulle ta hand om mig när jag var patient. Han splade att han var doktor och pratade så himla roligt så jag skratta så himla mycket och det blev ännu mer skratt när han typ tog sönder en sjukhussäng hahaha. Så går det när man pillar för mycket.
Sen efter sjukvården och allt skratt så var det klassråd och vi snackade bara om studenten och så sen var det arbetsmiljö och säkerhet och det var en riktig tråkig lektion. Alla bara struntade i läran och pratade så man fattade noll och läran bara satt och vänta på att alla skulle bli tysta men det blir ju aldrig OP3 vi är nog sämst på att sitta och lyssna.
Aja vi fick i alla fall slutat några minuter tidigare så man han med kvart i 5 tåget. Så hann jag hem och ta en macka och byta om innan jag stack direkt på träningen.

Träningen gick bajs dåligt efter som jag har varit sjuk nu ett tag. Så jag orkade inte och mådde illa när jag sprang men jag kunde iallafall träna lite så jag kommer igång.

Men nu ska jag fixa mig i ordning mig innan jag ska krypa ner i min säng! Puss på er !! <3

Ny vecka, nya möjligheter

Hejsan,

Då var det dags för en ny vecka och nya möjligheter och allt. Den här veckan känns som en bra veckan blandat med tråkig. Eller jag hoppas på att den blir så bra som möjligt. Känns som jag ska hinna mycket på lite tid. Men det får jag klara på något sätt plus att jag känner mig fortfarande dålig så jag hoppas att jag blir frisk nu snart.

Idag är det en lång skoldag och sen träning. Men jag vet inte en om jag kan träna eller inte. Men om jag inte kan så ska jag ut och gå eller något. Måste röra på mig lite iallafall.  

Varför den här veckan känns både bra och dåligt är då att det känns som att mycket kommer hända. Träningar plus att jag fyller år på onsdag. Fylla år känns inte så himla bra. Känns som att åren går så fort nu och jag hinner liksom inte med känns det som. Men men man får gilla läget och lära sig nu att man blir ett år äldre. plus att va är 19 år för ålder? Aja jag kommer ha svårt att säga att jag är 19år är mer bekväm i 18 haha. 

Men men Nu ska jag på Engelska lektion. Hörs senare idag! 

HA EN BRA DAG! 
Pusshej   

25 Januari

Hej,

Idag har det väl inte varit den bästa dagen och inte heller den tråkigaste heller. Har inte gjort så mycket. Eller jag åkte till siba idag och hörde hur det blir med min mobil, dom tror att de kanske kan ta ett tag till för att dom kanske skickar efter reservdel från utlandet. Eller så ger dom mig en ny eller eller en liknade mobil. Men vi får vänta och se hur det blir nu i veckan. Hoppas att det går snabbt.

När jag kom hem från siba så gjorde jag inte så mycket. Låg typ på soffan och kollade på tv och sen läste lite bloggar. Men orkade själv inte skriva. Sen efter a´tt jag hade läst klar de jag skulle läsa så la jag mig på soffan igen och somnade. Mår inte så bra än så då sov jag i några timmar tills mamma sa att de var mat.

Sen efter jag hade ätit så hade jag så tråkigt så jag satte mig med pappas dator och gjorde en video som ni ska få se här nere. Så då satt jag och plockade och letade lite bilder och sen musik och gjorde det till en video.



JAG ÄLSKAR DIG JESPER!!

Jaa, om du undrar  det är jag som sjunger i videon. haha

Sjuk

Jaa nu börjar jag må lite bättre men det är inte riktigt så bra. Hoppas på att jag mår bättre imorgon. 
Lite tråkigt att jag behövde åka hem från Jesper men det känndes som att jag behövde komma hem och vila mig så jag blir frisk och att jag inte smittar en massa. 

Men nu ska jag gå och vila mig lite och sen kanske gå till ICA och handla lite gott! :) 

HA DE BRA!  


Ingen tävling

Idag skulle de varit års debut för mig. Men så blev det inte. Blev ju sjuk igår så då tyckte jag att det var bäst att inte tävla.

Det var första gånget i mitt liv jag får ställa in en tävling för att jag är sjuk. Jag har hållt på med friidrott i snart 13 år och har aldrig varit sjuk och fått ställa in. det är ju ganska bra ju. fatta va många tävlingar jag har gjort i mitt liv.

Men det är bara börja träna när jag känner mig frisk.

Men grattis till Fredrik som kom 2:a idag. Grattis till perset :)


Fredag den 23 Januari

Hej! missade att skriva igår men jag hoppas det går bra att läsa om igår idag.

igår vaknade jag inte så pigg. Kände mig riktigt sjuk men tvingade upp mig själv till slut. Åkte hemmifrån kl 9 och skulle åka till Rebecka men så blev det inte för hon kunde vist inte. så då hämdade Åsa upp mig och Ellinor vid centralen och sen åkte vi till coop och handlade fika. Sen åkte vi till skolan och satte oss och fixa och började arbeta på vår uppgift som vi hade istället för lektion. Men när vi satt och vänta på att en data skulle bli ledig så kom det några från våran klass och sa att våran lektion hade redan börjat. Dom hade flyttat upp den sista lektion så vi skulle få sluta tidigare men dom hade inte berätta de till oss. Fan så sura jag och åsa blev. Det blev en sur dag igår. Eller den blev bättre när vi hade slutat. För då körde Åsa mig ner till stan där jag mötte upp Jesper och sen fick vi och kollade lite och sen åkte hem till mig och satt där en stund innan hans mamma kom och hämtade oss där och sen åkte hem till dom.

Så sen blev det Let's dance och så. Riktigt dåligt att blodinbella åkte ut hon skulle få varit kvar längre. kitty var det som skulle få åka ut!

men men De var lite på min fredag


Min dag

Hej alla glada.

Idag vaknade jag rätt tidigt men somnade om och försov mig (inte bra) men jag hann med bussen och allt ändå.

Kom till skolan 8 och åkte där i från på engång när jag kom dit. Idag var det träning i sätra och jag var väldigt seg i kroppen och det kändes att kroppen inte hade vaknat då.
Men jag tränade slägga och det gick ändå bra.

Sen var det dags att snacka med tränaren efter träningen. Vi skulle kolla på min arbete som jag hade skrivit och snacka lite om det. och jag vart jättegald för jag fick MVG på arbete så det blir MVG i friidrott C

Sen var det dags att åka tillbaka till skolan och käka lunch och sen ha lektion. lektionerna var rätt bra eller MSK var bra iaf det var rätt roligt tyckte jag att lära oss de vi gjorde. men på svenska var mindre kul. Men under dom här lektionerna så började jag och åsa att larva oss ordentligt hahah. Helt sjuka frågor hon ville veta å allt haha. men men kul iaf

Sen efter skolan så tog vi åsas bil och körde ner till stan och gick runt lite där. Åsa shoppade och jag hittade en massa fint. Sen gick jag, åsa och ellinor och fixade på nancy's och de var gott som vanligt. Sen efter det så körde åsa mig hem innan hon åkte till jobbet.

När jag kom hem så la jag mig på soffan och kollade på SATC har bara 3 avsnitt kvar sen har jag kollat på alla :( Sen följde jag med mamma och handlade. När vi kom hem så var det dags för middag som JAG lagade haha. Riktigt duktigt. potatis och bacon lindad kyckling gjorde jag. Hur gott som helst.

Men nu tror jag jag ska gå och lägga mig och kolla klart på satc för jag måste ligga ner lite för jag mår dåligt. Kan kanske inte vara med på tävlingen på lördag :( har fått hosta och typ ont i halsen. :(

Men men HA DE BRA ALLA! pusshej

Godnatt ...

Ligger i sängen och försöker att sova fast det går inte. Så jag har prcis kollat runt med min data och sen kollar på SATC med.
Men ska försöka sova nu iallafall Godnatt på er ...

skön dag iallafall

idag kom jag hem jätte tidigt och det var hur skönt som helst. Mådde inte så bra förut idag har bara ont i huvudet nu så det är lugnt nu.

Idag var då minimässa i skolan det var väl sådär. Var bara på två sen åkte jag hem. Så redan kvart över 10 så gick jag från skolan och tog bussen ner till stan och jag runt och kolla lite. Måste hitta något som jag önskar mig när jag fyller år.

Fyller år nästa onsdag så jag måste komma på något som jag önskar.
Men jag hittade några små saker men inget speciellt.

När jag kom hem vid halv 12 så satte jag mig framför datan häroch kollade på olika program som jag har missat å så. Men nu ska jag följa med mamma och handla lite. Pusshej

Godmorgon

Sitter här i skolan skit tidigt. Börjar klockan 9 och kom till skolan 8.
Sov ju oss Jesper och därför blev det så att jag kom så tidigt. Men det gör inte så mycket. Får sitta här vid datan i skolan och jobba lite på mitt projekt arbete plus att blogga lite.

Min morgon har inte varit den bästa hitils. Fan den börjar verkligen inte bra. Vaknade ganska tidigt i morse att jag frös så då la jag mig lite närmare Jesper så jag värmde mig på han. Sen ringde väckaklockan och jesper gick och duschade och jag låg kvar och sov. Redan då kände jag verkligen inte pigg. Men sen efter att han hade duschat klart så gick jag upp och klädde på mig och sen gick ner och käkade frukost. Det var verkligen inte gott idag och jag vet inte varför eller jo jag hatar att äta frukost tidigt. Känner typ ingen smak när jag äter tidigt. Jag måste verkligen vara hungrig om jag ska äta tidigt.

Sen var det att hoppa in i bilen. Jesper mamma körde oss till Södertälje Syd och där skulle vi ta tåget ifrån. Men vi kom dit typ en minut innan tåget skulle gå så vi fick springa till tåget och hann precis. Men när jag klev ut på perongen så var det skit halt så jag ramlade rakt ner och slog i mitt knä. Det gjorde inte ont först men när jag klev upp och klev in på tåget så gjorde det ont, Och inte lite ont eller. Så nu har jag jätteont i knät och mår illa.  :'(
Det är tur att jag börjar 9 idag och slutar 10.10

Men nu ska jag börja skriva lite på mitt projekt arbete. Pusshej Ha en bra dag

20 Januari 2009

idag har jag varit riktigt seg. Har varit trött och sliten från igår. somnade då vid 11 och vaknade kvart i 8 och var riktigt trött sov vidare till typ 9 och sen gick upp. kvart  över 11 så tog jag bussen till skolan. Hade då sjukvård och på den lektionen så gjorde vi inte så mycket läste och skrev lite bara. Sen efter det så skulle vi ha PA (projektarbete) fast utan handledare och lektionssal så man ska typ bara sitta någonstans i skolan och fixa med sitt projekt. men idag gjorde vi så att vi flyttade upp idrotten så vi hoppade över PA. 

På idrotten så spelade vi vollyboll och det var ganska kul. Eller det var kul när jag gjorde 6p när jag servade.
sen efter så skyndade jag mig till tåget för det tåget så skulle Jesper sitta på.
När jag klev  på tåget så hittade jag inte han först men till slut så gjorde jag de.

Vi åkte till södertälje för Jesper skulle vänta på tåget plus äta lite sen bestämde vi att jag skulle följa med honom hem och sova där också.

Sen väl hä hemma oss honom så käkade vi sen duschade jag sen tog jag och Jesper en promenad med hundarna och de var verkligen inte kul, Det var så jävla halt ute så man typ ramlade och halkade hela tiden. Sen efter det så kollade vi på frölunda-SSK och jag typ somnade hela tiden på golvet efter som jag är så sliten.

Men nu ligger jag i Jespers säng och har lånat hans data.
Men ska käka min bulle nu som han kom upp till mig nu oh sen hjälpa honomn med hans läxa.

20 Januari 2008 var dagen då Jesper och jag började snacka eller tvingades att göra det haha. Och det var ju tur att vi blev tvingade tycker jag. Älskar dig mest. Puss på dig.

pusshej

Tillbaka igen

Förlåt att jag inte bloggade igår. Men jag var jättetrött när jag kom hem från romme så jag somnade på soffan direkt när jag kom hem.

Det gick jättebra att åka i romme men det var tråkigt att det snöade precis hela dagen. Det var riktigt jobbigt att åka när man fick snö i ögonen så man inte såg något. (hade inga glasögon) Men efter vi hade käkat lunch så fick jag låna ellinors glasögon som inte skulle åka något mer. När jag fick låna hennes blev det också mycket roligare. Jag såg vart jag åkte plus att jag kunde åka ordentligt.

Det var hur kul som helst att åka skidior igår åkte hela tiden med Rebecka och vi hade det såjävla roligt. haha
Jag råkade leva farligt en gång haha. Vi skulle åka en röd backe och det var ganska läskig och brant så jag tänkte att jag skulle ta det lite lungt men när jag körde i väg så gick det inte haha. Jag körde på och körde bara rakt ner för den backen plus att det gick fort som fan men de jag inte såg var att det kom ett gupp och det körde jag rakt över och flög i luften men jag landade bra på bena och var på väg att ramla men jag hade så bra balans som tur va. Rebecka var hur rädd dom helst när hon såg det här bakifrån haha. Men det blev bra iallafall haha eller inte jag var hur nära som helst en som körde lite konstigt så jag jag körde nästan in i henne.


Rebecka


Jag :) haha


Rebecka





De var lite bilder på mig och Rebecka när vi åkte i den röda backen BO'S

Godnatt

Nu måste jag säga godnatt till er alla!
Jag måste gå och sova nu efter som jag ska upp jättetidigt. i morgon klockan 5,45 så går bussen från skolan så brorsans klasskompis's pappa och vi ska vara utan för dom 5.15 USCH! SÄGER JAG BARA!!!
aaa, varför jag ska upp så tidigt är för hela skolan ska åka till Rommé imorgon. Det blir väl kul hoppas jag i alla fall. Vi hoppas på det bästa. Men aja nu måste jag sova. Pusshej

bilder och video från lägret

Nu kommer bilderna från lägret plus en video på mig när jag kastar slägga.

fett sköna hästen sängar. Sov så gott


hotellrum


Utskiten från fönstret från rummet


Fredrik, B-E och Linda.

Här övar B-E under mitt projekt arbete som jag hade.
Han lindar lindas fot hahaha


relax avdelningen.
Fredrik, Fredrik och jag i bubbelpoolen


Jag hade det riktigt skönt.


helt själv i den stora. SKÖÖÖNT haha


Jag under träningen



Jag när jag kastar slägga idag! Gick riktigt bra idag och igår att kasta och riktigt kul var det med.

på väg

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Eskilstuna. Det var en riktigt bra helg och har tränat på rikitg bra. 
Vad hände idag då?
vaknade halv 8 hade sovit underbart bra i hästen sängen så jävla bra vill ha en sån hemma haha.
Sen var det frukost vid 8 efter vi hade käkat klart så  gick vi till rummet  och  packade alla grejer och bytte om för träningen. Halv 10 så samlades vi i munktelhallen och snackade lite och sen kl 10 så började vi träna. För st så värmde vi upp i helv timme sen körde vi häck övningar och sen efter de kastade jag slägga och det gick lika bra idag sonm igår. eller kanske lite bättre till och med. hade jättebra styrka i kasten idag, jag hade bra igår med men inte lika bra som idag. tränade till ca 12 och sen sprang vi staffet 200m var det. så ett varv och det gick jättebra de med. Jag sprang sista sträckan och jag tog in på dom andra så jag sprang om i sista kurvan och gjorde så mitt lag vann.
Sen efter de så joggade vi ner och sen fick vi macka och dricka efter. Sen snackade lite om helgen å va vi tyckte om allt.

SÅ EN LYCKAD HELG! TACK VARA SLÄGGAN

Bilder och video kommer in när jag kommer hem och hinner fixa de. :)

Ha så bra länge Pusshej

hotellrumet

jaa nu börjar vi närma oss natti natti. Är jättetrött efter dagen nu.
Det var jättegod middag här på hotellet. Det var någon kycklinggryta och ris. Sen efter middagen så var det dags för mitt projekt arbete. Jag var jättenervös att jag inte skulle veta va jag skulle säga eller glömma bort vad jag skulle säga. med det gick jättebra iallafall och dom blev jättenöjda.

sen efter arbetet eller vad man ska kalla det så var det dags att gå till relax av delning. Hur skönt som helst. bubblade i bubbel poolen och bastade hur skönt som helst och sen låg i en säng efter där och satt och drog mig i en soffan. Hur fint som helst var det där hur  hur skönt...

Sen när jag kom tillbaka så hade Jesper sms så då ringde jag honom för jag behövde prata lite. och det var hur skönt som helst att bara höra hans röst.

och nu sitter jag inne på hotellrumet och skriver då lite och ska kolla lite på en läxa nu och sen sova.

Men vi hörs imorgon. Pusshej
Sov så gott.

Bilder från idag kommer imorgon hoppas jag.

Idag

Nu sitter jag på hotellrumet, hur fin som helst är det. jag bor i samma rum som ledarna och fick nog det bästa. haha + rum har vi. fri mini bar hästen sängar och jättefin rum.

Andra träningen gick ännu bättre än den första. jag tränade bara slägga då men det gick ännu bättre den här gången. allt funkar just nu. Bra höjd bättre balans , bättre styrka och kraft allt bättre liksom.

men nu ska jag snart ner och käka hör sen.. Puss hej

Fredag och vad som har hänt hitils på lägret

Nu har vi precis käkat lunch och tränat. vi började vid 9 och var klara 12. på dom timmarna så tränade vi kula, lite slägga och längdhopp. Kulan gick sådär och längden gick bra men släggan gick BÄST. Har aldrig kastat oich snurrat så bra i hela mitt liv.  oxh just nu ligger jag här inne i hallen på läktaren

Aaa, har inte så mycket att skriva om vad som har hänt nu. Men jag har tid att skriva nu om gårdagen. Var trött och hade inte tid att blogga igår och sen var jag inte hemme på nästa hela dagen.

FREDAG DÅ!
dagen började med att vid 8 gick jag upp 9 så tog jag bussen till skolan. Skoldagen var helt okej. Hemsjukvården så kollade vi på film och sen var det sjukvård. Då fick vi tillbaka provet som vi gjorde i onsdags och jag blev jättenöjd. 12 av 13 rätt fick jag :)
Sen efter så gick vi till tåget och träffade Jesper på tåget. Sen åkte han och jag till Gröndal och tränade, armarna och mage och låren. Och nu har jag träningsvärk av det.
Efter att vi hade tränat klart så kom hans mamma och hämtade oss och sen åkte vi till ica maxi och kollade. Dom har ju rea nu efter som det brann för några dagar sen. Sen efter en timme där innen typ så åkte vi hem till honom och käka middag och myste, kollade på let's dance! Jag gjorde även IQ test och det gick skit bra haha fick 109 och om man har 110 så är man över det normala så man får vara helt nöjd med 109 då haha :)

Sen precis efter att alla hade dansat så kom mamma och pappa och hämtade mig. åkte hem och började packa och sen sov.

och nu i morse så vaknade jag första gången kvart över 6 och 8 typ så åkte vi hit till eskilstuna.

på väg

Nu är vi snart i eskillstuna. Hinner inte skriva så mycket men jag kommer blogga under dagen.
Idag så åkte vi då till Eskillstuna och ska på tränings läger och kommer hem imorgon. Så vi ska träna och jag ska hålla mitt projekt arbete. Men nu är vi typ framme så måste jag stänga av datan. Hörs sen. :) Pusshej

Har inte tid och orkar inte

Orkar inte skriva men jag måste iaf.
Jag tänkte jag tar med min lilla data imorgon på träningslägret och skriv där. eller i bilen på väg till Eskilstuna. Aa, det blir nog så i bilen.
DÅ berättar jag va jag har gjort idag för nu orkar jag inte och jag måste sova. Puss på er!

Sovit, SATC, Pluggat och vunnit

jaa, sen sist jag skrev så har jag inte gjort så mycket. Eller jo det har jag väl.
Jag låg och sov på soffan en stund och sen kollade på 4 avsnitt av Sec and the city och låg och frös i soffan. Fyy asså det var så himla kallt så jag fick ha två filtar på mig.

Efter att jag hade kollat klart så pluggade jag. Jag skrev till saker på mitt folkhälsokunskaps arbete som jag fick tillbaka igår. Var tvungen att skriva till lite för att kunna få VG på arbetet så nu hoppas jag att det blir bra det där som jag skrev.

Haha juste jag vann pengar idag :) haha eller rättare sakt jag vann 14 kr men de är ju pengar med eller? haha nää
Men aja jag spelade på färjestad-SSK och satte att en 1 och dom vann med 6-3 så då blev det 14 kr till mig. haha jag spelade 10 så man känade 4 kr på de. aja alltid något att spela för nästa gång.

Men nu ska jag kolla runt lite på datan. Pusshej

Sarah vill ha Britney i sex and the cityi ”Sex and the city”

hallo alla sex and the city älskare. :)
Jag satt och läste för en stund sen på aftonbladet.se 
Där hade dom skrivit att Sarah jessica Parker vill ha nytt ungt blod med i ny filmen. Då har sarah enligt brittiska Heat Magazine sakt att hon vill ha Britney Speare med i den nya sex and the city filmen.

Britney ska då spela att hon är carries kusin som ska flytta till new york.

När jag läste det här tänkte jag NEJ NEJ NEEEJ Britney passar verkligen inte in där.  Det skulle bli så fel känner jag.
Vad tycker ni? vill ni se Britney i SATC?






idag 15/1-09

jaa, idag så försov jag mig igen fast ändå inte liksom. jag vaknade men somnade om men sen låg jag och drog mig i sängen bara tills jag var sen. Det var så skönt under täcket och det var så kallt i min rum så därför vill jag inte gå upp. Men jag gjorde det iallafall till slut och då vara jag lite sen men inte mycket. Men min far var så snäll och körde mig och min bror till skolan.

Vi var i skolan strax innan 8 så vi fick stå och vänta lite. men vid 08.05 så rullade vi mot sätra för att träna. Idag var vi riktigt många som åkte dit också. Vi var 6 st och det var nytt rekord. ;) haha
Men väl i sätra så började vi jogga och sen körde lite i stege. steg är som jaa en steg som man lägger ut på golvet och sen hoppar man i den och gör olika övningar för att träna så man får snabba fötter och så. Sen efter de så stötte jag lite kula och sen sprang lite. Sen efter det så hjälpte jag min bror när han skulle köra bänk press och sen en stavhoppsövning.

Sen vid halv 11 så rullade vi mot skolan igen med skolans mini buss.

alltid på väg hahah.

som kom vi tillbaka till skoan vid 11 så då var det lunch. köttbullar och pasta va det, så det var gott.

Sen var det dags för matte. sista jävla lektionen. Jag skulle då ha prov på en uppgift som jag inte hade kunna på provet så då skulle jag bara visa att jag kunde den för att få G och det klarade jag av. :) sen hade jag även ett helt omprov att göra men det hade jag tänkt först att ta nästa vecka för jag hade inte pluggat till de provet. men när jag satt där och väntade på de andra så sa jag att jag kunde göra det och de jag inte klara skulle jag göra nästa vecka. men jag kämpa och fick lite hjälp av läraren eller det fick alla. Så klarade jag provet och fick G i slutbetyg FAN så glad jag blev för matte B är inte så jävla enkelt så jag är riktigt nöjd. så det ska firas med läxor idag haha.

aja får väl börja plugga nu snart. Pusshej

Träning

För mig gick det sådär på träningen. Var en sådär träning idag fast ganska jobbig.
Men nu hinner jag inte skriva mer. Jag ska ringa min underbara pojkvän nu! Puss på er!


Min bror på träningen idag



Han skulle gå ner i brygga mot en vägg och sen gå upp men då gick det inte lika bra! :) Haha

14 Januari = 11 Månader





Idag har älskling och jag varit tillsammas i 11 månader.
Älskar dig så otroligt mycket Jesper!



ALDRIG SKA JAG SLUTA ÄLSKA DIG JESPER!! <3

I skolan idag

Idag började jag då kvart över 8 med svenska. Tråkig lektion som vanligt var det. och riktigt tråkig efter som jag är så besviken på mig själv. Men jag får lösa alla problem på något sätt.
Sen var det projekt arbete och där gjorde jag inte så mycket. satt vi datan och läste bloggar och kolla runt lite hade verkligen inget att göra på den lektionen.

efter de hade vi lunch och det var en jättegod fisk idag i skolan och kall sås så det var riktigt gott och jag var jättehungrig så det var riktigt bra. Efter så skulle Åsa köra till donken för att köpa glass så då fick vi tjejer åka med på en tur i hennes farmors bil haha. Riktigt kul att Åsa har dagit körkort. GRATTIS!!!

Sen var det Folkhälsokunskap och då fick jag tillbaka ett arbete som jag lämnade in innan jul. Skulle komplitera bara några frågor, skulle fylla på med lite tex på de som jag hade missat. Men det fickar jag till snabbt imorgon tänkte jag. Men det roligaste av allt var att jag fick VG på det arbete. och det var så att jag var mellan G och VG innan det här arbetet. Om jag skrev bra på arbetet så skulle jag kunna få VG men hon trodde mer på G och då blev jag inte så glad för jag ville verkligen få vg. Och nu idag när jag fick tillbaka det så fick jag VG på arbetet plus att jag får det i slutbetyg!!! LYCKA!!

sen efter den lektionen så var det dags för sjukvård. och då hade vi prov. jag hoppas att det gick bra eller det gjorde det nog för det vara bara ringa in frågor så det var ganska lätt tyckte jag. Sen fick vi sitta och svara på massa frågor efter om operationen som vi var på. 

Jaa sen var lektionen slut och då körde åsa mig och rebecka hem till rebecka och sen där bytte jag och rebecka till hennes bil och åkte ut till coop för hon skulle köpa hänglås och miniräknare. 
och sen efter så körde hon mig hem. :)


Vad som händer nu. Ska iväg och träna snart. Men tror att jag nog kanske ska stanna hemma och plugga för jag har matteprov imorgon och jag kan verkligen inget. Men jag år se hur jag gör. Kanske tränar och sen åker hem direkt och pluggar på det. 

får se hur jag gör. Pusshej 

Skolan

Sitter nu i skolan. Ska snart in på lektion och ha svenska.
imorse skulle jag gå upp i tid och allt. Men nej nej det gjorde jag inte. Jag hade både mobilen på alarm och väcka klockan plus Jesper som skulle sms och väcka mig. men inget vaknade jag av. FAAN Gick upp när det var typ 20 min kvar tills bussen skulle gå, och som tur va så hade jag plockat fram kläder och så redan igår så det gick snabbt.

och värsta snäll av Jesper :) bara för att jag inte svarade så ringde han och kollade att jag var vaken. Så himla gullig. Älskar Dig mest! <3

Men nu hinner jag inte skriva mer. måste på lektion nu! Hörs sen Pusshej

Nästa arbete att strycka på listan som ska göras.

Jaa, nu sitter jag här igen och bloggar. Han inte skriva när jag kom hem från Rebecka.
Va har jag gjor då sen jag var oss Rebecka då.

Jaa först så körde ju Rebecka hem mig och då var vi typ 1 cm från att krocka usch va läskigt det var. men vi klara oss som tur va. Sen kom jag hem och jag var hel och mådde bra haha. :) Då satte jag mig i soffan och slappa en stund och kolla på tv. Sen började jag plugga på min specialidrotts arbete. Och det gick jättebra och klar blev jag med.



Sen käkade jag middag, kolla på tv och sen lyssnat på musik. Och nu sitter jag här vid datan igen. Fast jag gör ingen läxa eller så. Tänkte ha lite fritid framför datan och blogga lite.

Har också fixat med mitt projekt arbete också. 
Jag har som projekt arbeta att lära ungdomar i en träningsgrupp i friidrotten att ta hand om en stukad fot. Så jag har fått saker som jag då behöver för att göra det. 


20 st lindor som vi ska använda. och alla i gruppen ska få en varsin. 

Medans jag lär dom så ska jag fota och filma. och detta ska jag göra på Lördag när vi ska åka på tränings läger. 

Men nu ska jag läsa några bloggar. Puss på er

 

sitter oss rebecka

Sitter hemma oss Rebecka och vi har pluggat lite. eller det blev inte så mycket. Jag plugga iallafall matte har prov på en uppgift på torsdag som jag tränade på  och jag fattar den nu som tur va.  så det ska nog gå bra.

Men nu ska rebecka köra mig hem. Men hörs sen. Pusshej

Godmorgon

Har precis klivit upp ur sängen och känner mig inte så mig på pigg : /
Helt seg i kroppen och ont i huvudet. Blää. Men jag ska dra till skolan om en stund. Hoppade träningen imorse inte bra asså, vill träna men det går verkligen inte när jag mår såhär. Men skolan ska jag nog klara av. Har bara matte och klassråd. Så det är skönt de. 

Sen efter skolan ska jag hem och plugga idag igen. Måste komma ikapp allt som jag ligger efter i! 

Men ha en bra dag allihoppa! Pusshej 

Lipstick Jungle

Har precis kollat på första avsnittet av Lipstick jungle. Innan de så pluggade jag och skrev på mitt arbete som jag har i specialidrott. gick väl sådär. orkar inte skriva mer idag på det så jag får fortsätta imorgon.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och kolla på tv. Så godnatt på er.
hörs imorgon


Första klar nu ! :)

Nu är jag klar med svenska analysen som jag skulle skriva. Skulle ju leta reda på den först och jag hittade inte den. Men till slut så gjorde jag de och det var verkligen tur att jag gjorde det. Aja nu är den klar iallafall så nu ska jag börja med ett annan arbete i Friidrott C (specialidrott) Som jag också hade tänkt att bli klar med. Så jag hinner inte skriva mer nu.

Pusshej



första klar nu :)

Kort dag blev det!

Hej, Första dagen i skolan i år är avklard nu. Riktigt skönt var det för vi hade ingen lektion. Eller jag hade Engelska först och då satt jag och gjorde gamalt nationelt prov och sen efter hade vi samhällen och du skulle vi bara prata med läraren om vårat betyg. Jag viste redan vad jag skulle få. Hade redan pratat med honom när vi hade utveklings samtal. Ligger lite efter och har inte gjort några uppgifter så nu när kursen tar slut så får jag ett IG men Sen fortsätter jag och gör dom uppgifter som jag måste göra för att få betyg. Och det känns jätteskönt att han kunde göra så. För jag mådde verkligen inte bra av det här förra terminen och kände mig stressad för det här att jag skulle hinna med allt.

Sen efter samtalet så hade vi inget mer och då var klockan 11 så då slutade vi. Eller vi snackade med idrotts läraren om vi behövde gå på lektionen eller inte. För om vi skulle ha den skullle vi få vänta till kl 15 och det var ju inte så kul. Så då pratade vi med honom och fick gå. Men vi skulle göra en uppgift till han istället. Vi skulle skriva ner en beskrivning på en träning som vi tränar under veckan. men det är ju jättelätt för mig att göra.

Men efter som vi slutade så tidigt så drog jag, Ellinor och Åsa ner till stan och käkade tacos på Nancy's och det var riktigt gott och sen fick vi runt och kollade lite. Och sen var jag in på hm och köpte nya öggonskuggor. Behövde en ljus som inte syns så mycket som underlag och sen en svart så det gick bli hm egna som har fyra färger. en vit, en grå/silver en grå och en svart. så den blev bra. inte för att hm är så himla bra för dom försvinner lätt. Men dom duger.


sen kom jag hem vid kvart över ett och då hade nya februari nr av glamour kommit i brevlådan och då var jag tvungen att bläddra igenom den lite snabbt. Får läsa den ner noga sen för nu måste jag leta redan på matte papper som jag inte vet var jag har och sen även andra papper och setta mig och plugga. 
 
          













Pusshej Hör sen

Nu börjar skolan igen!

Jaa nu är det dags för sista terminen innan studenten. Känns både bra och hemskt.
Kom för en stund sen till skolan och just nu sitter jag här vid datan och väntar på att engelskan ska börja. Det känns ganska konstigt att börja skolan igen. Hade ganska långt lov. Men ändå känns det kanska skönt att komma igång med vardagen.

Den här terminen har jag lovat mig själv att jag ska planera bättre så jag inte jag gör allt i sista sekund så det inte blir jobbigt och stressigt. Så planer ska jag göra mer. Så jag hinner med skolan, Friidrotten, Fritiden, vänner och Jesper.

Så en bättre termin ska de bli än den förra. SÅ NU SKA SISTA TERMINEN BÖRJA :/ haha


Ha en bra dag! Pusshej

nu är det dags för sängen

Nu är de dags att sova. Skolan börjar imorgon för mig. Och jag börjar ju inte direkt den skönaste tiden. kvart över 8 med engelska. Jippi säger jag. Inte kul men men så är det. allt kan inte vara roligt här i världen.

Så jag måste sova nu, men först innan jag går och lägger mig så måste jag bädda sängen och sen måste jag kolla på ett avsnitt av sex and the city innan jag somnar.



Men GODNATT på er alla. Pusshej

Måste planera bättre och hålla koll

Efter tränigen så åkte vi till ica maxi. och då köpte jag två nya små skriv häften som jag ska ha och skriva va jag måste göra och så.
Måste lära mig att planera min dagar bättre va jag måste göra. Måste få att sista terminen funkar ni i skolan. Och jag hinner med allt som jag måste göra.










Lite om igår och idag

Jaa, nu är det dags att skriva lite om igår och idag tycker jag. På tiden och skriva lite tycker jag.

Igår va jag då hemma och städade. Det var verkligen inte kul att städa men det behövdes verkligen. Mitt rum såg förjävligt ut. Och så kunde det inte se ut om Jesper skulle komma till mig tyckte jag. Haha.

Så jag städade sen Dushade och efter att jag hade duschat och vänta på att håret skulle torka så gjorde jag lite på en läxa som jag skulle ha gjort förlänge sen. Men bättre sen än aldrig brukar jag säga.
Sen när jag satt där i sängen och skrev så ringde det på dörren och då kom Jesper. :)

Usch så glad jag blev för att se min sötnos!

Sen la jag undan läxan och började fixa i ordning mig för vi och resten av familgen skulle ju på middag oss farfar och Gun-Britt. Så då klädde jag på mig och sminkade mig och fixade håret och sen åkte.

Det var god mat oss farfar och Gun-Britt och min mage var jätte tjock när vi åkte där ifrån för jag var hur mätt som helst.
När vi kom hem så fastnade pojkana framför en fotbolls match på tv och det blev ett jävla liv här hemma. Haha pappa försökte live oddsa och det gick inte så bra. och han viste inte vilket lag han hejade på och så. haha var ganska kul att höra på det där. Men jag gick till toan och fixade mig för natten och lät brorsan, pappa och Jesper sitta kvar framför tv.

Sen när matchen va klar så gick jag och Jesper in på mitt rum och kollade på Beck ville att han skulle få se en som han hade inte sätt. Och efter det blev det natti natt.

Sen idag då. Började med att Jesper och jag gick upp vid 9 och käkade frukost och sen efter det så körde pappa Jesper till Salem för han hade träning och jag följde självklart med och lämnade av han.

Tycker synd om jesper, När han kom till träningen så var hans ena klubba bort. Någon hade tagit. Fyy så elakt tycker jag.

Sen efter vi hade kört Jesper så åkte vi hem och då somnade jag på soffan en stund. var ganska trött imorse. Sen efter de så satt jag här vid datan och läse andras bloggar och kolla runt på olika sidor. Sen bytte jag om för träning men innan vi åkte till träningen så åkte vi till siba och lämnade in min mobil och sen åkte till sätra och tränade. 

Träningen idag var hur skön som helst. Va mycket löpning och sen mycket längdhopp. Hur skönt och jobbigt som helst. 
Och det gick riktigt bra faktiskt. Löpningen gick skit bra verkligen och jag orkade verkligen mer än va jag trodde och länghoppet stämde verkligen också bra idag. Men jag känner av i hopp benet vilken träningsverk jag kommer få. plus mina vader från löpningen. Kroppen känns skit bra nu efter träningen när jag fick göra hårt. 
och nu efter så käkade jag mat, kolla på tv och fixat lite inne på mitt rum och läst Jespers blogg och andras. 

Måste ju göra reklam om Jesper blogg.  
http://jesperlundberg.blogg.se 
Läs den tycker jag :) hihi

Nu har jag min gamla rosa vän



Har lämnat in min mobil på lagning nu.
Fast det är inte helt säker att dom ska laga den. Får kanske en ny istället. Men vi får se vad dom gör med den.

Men just nu så fick jag ta min gamla rosa LG. Den funkar ju sådär. Det går att sms med den iallafall :P

Men ska gå och duscha nu. Skriver igen efter. Pusshej.

Hinner inte skriva nu

Hej, Hade tänkt och blogga lite nu om hur dagen var igår och så. Men nu helt plötsligt så har jag inte tid.
Vi ska åka nu till siba och lämna i min mobil :( Får se hur det går den här gången. Jag hoppas på det bästa.
Efter att vi har varit på siba så åker vi direkt till träningen i sätra. Så vi hörs sen efter. Pusshej på länge. <3 


har inte hänt så mycket idag!

Jaa hitils idag så har jag gjort ,  hmm Jaa jag har bara städat och kollat på tv typ.
Ska hoppa en i duschen nu.

Senare så kommer Jesper hit och sen ska vi och familjen till Farfar på middag.

Hörs sen Pusshej

Godmorgon

På er, hoppas ni har sovit bra. själv har jag inte gjort de. :( vaknat många gånger  så nu när jag skulle kliva upp så var jag jättetrött. Just nu ligger jag i sängen med datan i knät men jag har gått upp. för just nu så håller jag på och städar mitt rum men det går inte så bra för jag har jätte ont i ryggen så jag vilar just nu men ska börja direkt när jag har skrivit klar nu!

men vi hörs sen. Pusshej

Nu har det äntligen börjat


Äntligen har 2009 s Let's dance börjat.
Det är så himla bra underhållnings program. Tycker verkligen om när man sitter i soffan och slappar och kolla på när dom dansar eller ibland försöker att dansa.

dagens program va väl bra kanske lite snåla med poäng i början men sen blev det mera.
Synd att Blondinbella bara fick 8 poäng. Hade oddsat påatt hon skulle få mest poäng. men men Det blir nog bättre till nästa vecka. :)

Ny bok

Nu ska jag åka och träna i sätra.
Idag fick jag en bok av min mamma.



SEX AND THE CITY boken

aja ska börja läsa den sen. men nu mpste jag dra .. Pusshej på er

städar

Hej på er alla. Jag sitter just nu inne på mitt rum och tänkte blogga lite nu innan jag ska börja städa igen. Idag så har jag kollat klar på 4 säsongen  av sex and the city sen har jag hållt på å städat och så. Så jag ska fortsätta nu har dagit en paus nu och va för en stunde till affären med mamma.

aja nu ska jag fortsätta städa. Puss på dig

19 år om 20 dagar

Inte många dagar kvar till man blir äldre.
Känns konstigt att om 20 Dagar så fyller man 19 år!
Åren går så fort nu förtiden.



Shopping MQ

När mamma jag och brorsan gick ner till stan idag när mamma skulle till banken så gick vi också in på MQ och skulle kolla lite. Då hittade jag Björn Borgs trorsor som var 50 % på så då köpte jag dom rosa rutiga.
Och brorsan köpte en snygg tjocktröja.  




Ge mig!!






Vill göra om lite inne på mitt rum. och då vill jag skaffa mig ett stort bord eller vad man nu ska kalla det för.
Vill då ha det som ett smink bord / skrivbord.
Efter som den är nästa två m lång så får det platts mycket. plus att det är en låda under som man kan ha smycken och smink. Sen kan man ha min lilla data på och sitta och arbeta och göra arbeten och så.
PERFEKT SKULLE DEN VA. GE MIG VILL HA

självklart vill jag ha en spegel över så man kan sitta och sminka sig.

Prislappen på dom här IKEA skönheterna
Bordet 995 kr
Spegel 399kr

Make up store med Syrran



Syster och jag efter hennes smink kurs.
Hon var verkligen nöjd med kursen och jag hoppas att hon blir nöjd med det hon köpte.
Plus att hon fick en gåva av make up store som man fick om man hade köpte kursen innan jul. så fick man som en gåva i julklapp av dom.
Och gåva va en förvarings box. Det var en stor spegel och sen fack för ögon skugga, och så. Och sen fick in lite bok med smink tips hur man sminka på olika sätt.



Så en sån fick hon. men det var ingen smink i.




När vi skulle hem så ringde vi pappa så kom han och hämtade oss. Men innan vi gick mot stationen s¨å gick vi upp på nancy's och köpte smörgås till oss som vi tog med oss hem. Riktigt gott va det! :D

Dagens Outfit



Grå lång tröja med stor krage - hm
svart skärp - Syrrans (hm)
Svarta Jeans - Ginatricot
Svara ankelboots - Skopunkten
Stor väska - Syrrans (hm)
Brun vinter jacka - Ganada Goose

före/efter

Nu har jag hemma igen. Efter annas smink kurs. Fast nu ska jag i väg igen. För jag ska följa med mamma ner till banken.


Före och efter.        


Och hon köpte wonder powder och sensitive mascara

Godmorgon

Godmorgon på er. Jag ska sprecis börja klä på mig och sminka mig. Sen ska jag med Syrran till Make up store där hon ska ha kurs så då ska jag hjälpa henne att välja ut smink.



Men vi hörs sen. Pusshej

Älskar dig

Fick bilden av älsklingen som hans mor tog på nyårsafton

Bilden är på mig, älskling och Zacke

Älskar dig mest Jesper. <3

Så FIN tycker jag. Vad tycker ni?

Make up store

Idag så åkte jag till Skärholmen med min bror och syrra. Pappa körde oss dit och lämnade oss och sen började vi gå runt lite. Sen var det dags för att gå mot make up store. Så då gick brorsan själv runt och kollade och syrran kollade på när jag sminkades.

Jag ville då ha en vardags sminkning fast det blev mer fest sminknig tycker jag. För jag ville ha vardag och det skulle se naturligt ut och inte över sminkade. haha men nej jag blev mer sminkad än va jag någonsin varit. Med SVARTA ögonbryn och typ mörk brun typ svart ögonskugga. De kanske inte blev så som jag kanske ville men men. Det var snyggt tills hon började sminka ögonen. Så ögonen tänker jag skita i haha.


När bild efter.

Sen när sminknigen var klar så fick jag plocka smink för 495kr. Men jag plockade på mig tre saker och det blev 729kr
så jag fick betala till 234 kr. förra gången jag var och gjorde sån här kurs så gick jag betala till över 800 kr.  haha aja.

Men jag köpte då.
Studio Foundation ultra - 225kr
Dual Foundation stockholm - 259kr
Matt Foundation milk - 245kr 

 

Sen efter så gick vi till Ginatricot och där köpte två i en tunica fast jag köpte den för att klippa av tröjan och bara ha den som kjol. Så då köpte jag den i mindre storlek.



Så imorgon så är det bara en kjol det här. det var rea på den 50% så den kostade 74,50kr
sen efter det gick vi runt lite och sen käkade på donken. Sen vid halv fyra så åkte vi hemmåt.
Så då tog vi tunelbanan och sen buss.

Syrran tog en bild på mig på tunelbanan.


där ser man mer hur min smikning blev. med mina mörka ögonbryn och ögonskugga.

Sen när vi kom till Södertälje så kom pappa och vi åkte till make up store i södertälje och bokade syrrans kurs. Så imorgon ska jag följa med henne när hon har det.

Så det ska bli och kolla när hon blir sminkad.

Dagen outfit

Åkte då osminkad till kursen.
haha såg nog förjävlig ut haha.




vit lång T-shirt
Vit kofta
Skinjacka
svart lång halsduk
Jeans
Svarta stövlar
Brun skin väska

ska snart åka

hej på er. Nu ska jag snart åka till skärholmen med min syskon. Vi behövde inte inte ta bussen dit för pappa va snäll och sa att han kunde köra oss dit.

men vi hörs sen när jag kommer hem. Puss på er alla!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir nog att kolla först på typ två avsnitt av Sex and the city så jag kan somna.
Imorgon ska jag gå upp ganska tidigt och göra mig i ordning, duscha och så innan jag åker till skärholmen och blir sminkad.

Men god natt på er alla! Pusshej

Bilder från barnkalaset

Jag har nu hittat cd som vi fick av Farfar och Gun-Britt med bilderna som fotografen tog när vi hade kalas.
Tänkte att ni får se hur dom blev. Valde ute dom som jag tyckte var bäst. hahah eller bilderna när jag är med på. :)





















De var lite bilder från kalaset den 13 Dec 08
Var väldigt kul att dom hade hyrt in en fotograf som tog bilder på oss.

STOR och liten



haha ser lite roligt ut när brorsan och jag sitter brevid varandra med två stycken datorer fast en stor och en mini.
Brorsan sitter med pappas och jag med min. :)

Var ute och gick i kyllan

Idag så var jag ute och gick och det var inte en lite promenad. jag tog en riktig långpromenad med mamma. Så handlade vi samtidigt. Var skönt att gå men när vi var inne så orkade jag inte gå hem så pappa kom och hämtade oss. Och det var tur att han gjorde det, för när vi kom ut så var det kallt ovh det låste och snöade och var inte så skönt ute.

Nu efter jag kom hem så har vi käkat middag och sen har jag kollat på en sida där man kan göra tröjor med text på. Skit snyggt var det ska nog beställa någon tjocktröja tror jag eller T-Shirt.

Just nu sitter jag och kolla när bussen och sånt går imorgon och vilken man måste ta för att hinna till min smink kurs imorgon. Så vi måste åka från Södertälje nog vid 12 men vi får se om vi inte ska åka tidigare eller hur vi ska göra.

Men nu ska jag kolla lite på tv. Pusshej


6 Januari

Hej på er alla!
Igår var jag så himla trött så jag somnade när jag kollade på sex and the city och det värsta var att jag somnade med mobilen i handen när jag sms så när jag vaknade till vid 4 i morse så hade jag mobilen vid mig och då kollade jag och då gade jag somnat då mitt i när jag skrev ett sms till Jesper. Inte bra det därnär man somnar så fort men jag var så himla trött.

Imorse när jag vaknade så hämtade jag lite frukost och gick in på mitt rum igen och la mig i sängen och käkade och kollade på sex and the city.

Sen gick jag upp och gick med mamma ner till tvättstugan och sorterade min tvätt och sen dess hamnade jag här framför datan. Sitter och kollar runt på youtube och olika bloggar.

Idag så händer det inte så mycket. Skulle gå ner till stan med syrran och boka tid till henne på make up store men hon ville vist inte idag. Så jag vet inte vad jag ska göra. Är jättetrött så det blir väl bara att vara hemma nu tror jag. Eller ska nog och lämna in min vinst sen. Tänker nog gå ute och gå lite så man får lite luft behöver verkligen det.

Men nu ska jag försöka hitta en cd som vi fick med bilder på.

Men ha de bra så länge. Pusshej

Jaaa! Jag vann

Haha Vet ni jag vann idag! :) jag oddsade på att ssk skulle förlora över Linköping och det gjorde dom så jag vann hela 20kr!!! haha jag sattsade 10kr så jag dubblade haha.
Varför jag blir glad det är inte för suman utan att jag vann för det var första gången jag vann när jag spelade på en match. :)

Lördag, Söndag, Måndag

Har varit lite dålig på att skriva nu på ett tag.
Tänkte skriva då nu vad som har hänt eller vad jag har gjort.

Lördag 3/1
Så sov jag bort hela dagen kändes det som. Eller jag sov inte. Jag låg i sängen till typ 14 och kollade på Sex and the city. Sen vid 16 var jag och pappa på hockey. SSK-Brynäs var det. och det blev 1-1 efter full tid men slutade då 1-2 till Brynäs. De var ju lite tråkigt tycker jag.
Pappa hade fått biljetterna gratis från jobbet, och det var jättebra plattser tycker jag så det var riktigt roligt. Hoppas jag får gå snart igen, för det är ju så himla roligt att gå på hockey.

Popcorn och läsk.. mums så gott

bilder jag tog under matchen.


Senare på kvällen så drog jag på fest oss Rebecka. Och det var jättetrevligt att träffa tjejerna igen.




Tack för den kvällen.

Söndag 4/1

Så gick jag upp tidigt och gick till gröndal för att åka skridskor med Jesper och hans brorsa och det var hur kul att åka.


Här har vi Jesper som åker. :)

sen efter så åkte vi till skärholmen och kollade och shoppade. Jag kollade bara men Jespers och hans bror shoppade kläder.
Jag boka bara make up kurs på make up store. Så på Onsdag kl 13,00 . Ska bli så himla roligt.                          



Sen efter så åkte jag med hem till Jesper och dom fick gäster så vi käkade middag. Sen sov jag kvar där. Och idag så var vi ute och spelade bandy på vägen och jag fick stå i mål men sen efter en stund så fick Jesper stå och jag gjorde några mål på han :) hihi jag är ganska duktig hahah.

Sen kom mamma, pappa och brorsan och hämtade mig och vi åkte hem och käka lite och sen drog vi på träning.
Vi sprang bara på träningen. Jag stöte ingen kula för jag bestämde mig att jag inte skulle orka nu efter att jag har varit sjuk. Måste träna mer.

Men nu ska jag käka. Pusshej.


på väg

Sitter på våg till träningen nu. Ska till sätra och köra. blir nog att jag ska träna kula eftersom jag nog ska tävla imorgon i kula.

När jag kommer hem så ska jag blogga lite. har varit dålig nu. men ni får veta mer sen. Pusshej

Året 2008

2009 började ju inte å bra tyvärr : (

Men så här var mitt 2008


Januari

Blandade känslor från 2007 började detta år med. Och jag tänkte mest på en massa. image104
Jag viste inte hur jag skulle göra men jag hade mina vänner och främst min underbara Sandra. På 12 slaget när vi firade in det nya året (2008) så bestämde vi och sa att 2008 skulle bli det bästa året. Efter som mitt 2007 slutade så dåligt. Men 2008 började då med blandade känslor som sedan snabbt försvann.

9 januari så flyttade vi för vi fick mögel och vattenskada i våran lägenhet så då flyttade vi till en annan lite längre bort på samma område. Så det var flytt i flera dagar och riktigt jobbigt var det.

14 :e så började min 6 veckor långa praktik på Södertälje sjukhus men var 3 veckor på avd 10 och sen 3 veckor på avd 26 men det blev inte 3 veckor på avd 26.

20 januari var en speciell dag både rolig och tråkig kommer jag ihåg det som. Roligt för att jag var hemma oss Ellinor och tråkig för jag träffa någon som jag inte ville träffa. Men en sak till som var bäst och det var att Ellinor tvingade Jesper att sms mig.

Sen det sista från det här månaden var den hemska saken. Det var att jag blev 18 år :/ haha ni tycker nog jag är knäpp och skriver så här. Men det var verkligen inte kul att fylla 18. Jag kände verkligen inte för det. Vet inte riktigt varför jag kände så men så var det. Men det värsta var att jag hade feber 28 januari HALLÅ man kan fan ändå inte ha feber på sin 18 års dag.
Den vill man ändå minnas som något bra. Men NEJ, NEJ så blev det inte.




Februari   

Började lite roligt. Jag började faktiskt bli lite små kär. Kändes konstigt men så var det. Det var verkligen någ104048-109ot speciellt.  12:e fick jag nog av praktiken på avd 26. Dom var så elaka så ni vet inte hur. Dom sa elaka saker och snackade skit. Jag orkade verkligen. Man får verkligen inte bra självförtrodde när dom sa såna saker till en. Så jag struntade och gå dit. Det blev lite bråk mellan mig och min lärare i skolan pga det men jag hoppas att hon fattar nu efter hur illa jag mådde över det som hände. Men det bästa jag hade folk som stöttade mig när jag mådde dålig av det här. Men en speciell person var Jesper. Jesper som jag snackade hela tiden med om alla som hände och va dom sa. Han tröstade mig fast vi egentligen inte kände varandra så himla bra. Men han fanns där och han gjorde mig så glad. Och nu kommer det lite små kär. Det var Jesper jag var lite små kär i fast jag inte kände honom så bra. Men det kändes som att jag gjorde det fast de. Men sen kom alla hjärtans dag. Dagen som var den bästa i mitt liv. 14 Februari var dagen då Jesper och jag blev en.

Sista veckan i februari så gjorde jag och Ellinor något som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle göra. På sportlovet så gick vi till skolan och hade naturkunskaps lektioner. Fatta det trodde jag inte om mig men men. Februari var en väldigt bra månad trotts det hemska som hände på praktiken. Jesper verkligen räddade mig.

Juste Åsa blev 18år den 14 januari får inte glömma att skriva det. : )  



Mars

Då den 7:e drog skolan till Romme och vi skulle åka skrider. Jag var nybörjare så Kalle fick lära mig. Och kalle kan Klicka f�r att st�nga bildenverkligen åka bra. Så då hjälpte han oss några som inte kunde så bra. Men efter en kvart så hade jag inga problem. Så jag började med barn backen och sen blev det svårare och svårare. Och det var hur kul som helst veklingen. Jag ramlade aldrig eller något haha. Jag var klart bäst och snyggast i backen med mina gröna braller.

8:e så åkte jag hem till Ellinor och firade hennes 18 årsdag. Och det var en dag som jag minns verkligen. Det var verkligen så himla trevligt och Jesper var där och det var så mysigt. Men det roligaste var att Jesper och jag sov på soffan och det var så himla trångt men det gick och det var verkligen hur mysigt som helst. 9:e dagen efter så vart det mys framför tv hemma oss Ellinor med Jesper och Viktor. Jag och Jesper sov mest haha under filmen eller jag sov mest haha. Sen kom Jespers mamma och hämtade honom så då följde jag med honom hem för första gången. Och det var så kul fick ju då se deras ny byggda hus som var så himla fint. Och det var så fint inne tyckte jag med. Trivdes på engång. Sen hade som så söta hundar också. : )

12 Mars så blev Ellinor en stor flicka. Och den 19 så fyllde Mormor år. Mycket födelsedagar den här månaden men det är inte slut med bara Ellinor och Mormor även Sandra blev 18år.

Och den 26 var en hemsk dag fast ändå inte, den dagen så lyfte flygget och landade nere i Spanien. 8 dagar på läger nere i Loret de mar. Åkte med brorsan och vi hade det rätt bra. Tränade bra och så och sen var det skönt att komma bort lite till värmen. Fast jobbigaste var att lämna Jesper. Jag saknade han så himla mycket så ni vet inte hur mycket. Jag kunde inte heller sms så mycket med honom för det skulle ha blivit så himla dyrt men vi hördes lite då och då så jag klarade mig och han nog med hoppas jag.



April

1:a 2:a och 3:e var jag då i Spanien. Åkte hem då den 3:e och det var riktigt skönt de. Klicka f�r att st�nga bildenOch den 4:e fick jag träffa den jag hade saknat mest min kära pojkvän Jesper.

11:e var då jag gick ut för första gången i Sverige. Gick då ut med Sandra och det började verkligen hur trevligt som helst men slutade kanske inte med det bästa. Efter det har jag inte känt för att gå ut något mer. 12:e så var jag på smink kurs på make up store. Fick det i 18års present av Farfar och Gun-Britt så då blev det av att gå. Samma dag då efter så träffade jag Jesper och han och jag, Pappa och Brorsan åkte till heron och gick på bio och såg 21 och den var verkligen bra tycker jag.

Den 23:e så gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle göra i hela mitt liv. Jag sprang terräng dm i flen. Och jag blev 3:a haha av 3 haha det gick bra ändå fast det var riktigt jobbigt.

Och den sista dagen 30:e Valborg och det slutade det inte så kul. Åkte hem till Jesper efter skolan och blev sjuk. Kunde inte vara med på middagen så jag låg och sov i hans säng och hade 39 graders feber FAN inte kul. Men sen mådde jag bättre när jag hade fått i mig mat och sen gick vi ut och kolla på brasan vid gården och sen gick vi tillbaka hem och då började jag må illa igen och fick tillbaka febern. Så det var inte en kul natt för varken mig eller Jesper.



Maj

Började med Tävling i sätra som gick sådär. Och den 9:e så fyllde Brorsan år. 17 år blev han. Klicka f�r att st�nga bildenOch den 10:e åkte vi till mormor och morfar och det var hur bra som helst. Vi åkte då till vingåker och shoppade. Och hade det mysigt och det blev ganska varmt sa jag satt i solen och käkade jordgubbar, nötter och drack cider. Det var verkligen livet och hur skönt som helst.

Den 13:e så fick jag en fin present av Jesper som jag ville ha. Fick Paris Hiltons parfym cancan och varför jag fick den var för att den 14:e så firade vi 3 månader och då fick jag den. 15:e fick jag se Som söta hundvalpar som Jespers familj hade fått. Så himla söta verkligen. Ville så gärna ha en av dom.

24: Blev det pers i slägga i sätra och resultatet blev 34,43. Persade aldrig 2007 så nu var det veklingen på tiden.

Och den 31:e så åkte jag till Sara som jag fick i samma klass som mellan 7 och 9 och det var verkligen trevligt men det spårade ur rätt bra men men det hör nu på nästa månaden mer av.



Juni

Vaknade då upp den första och hade så ont i magen så jag sprang till toan och spydde hemma oss Sara. Louise Johansson <3 Jesper LundbergJag fattade verkligen inte varför. Men efter jag hade spytt några gånger så mådde jag bättre i alla fall.

5:e åkte jag till Jesper efter skolan och var där till kvällen. Vi var jätte mycket med dom söta hundvalparna och myste med dom. 6:e var det tävling Kringel spelen nere på ip i Södertälje. Och då gjorde jag mitt bästa längdhopps tävling kanske inte bästa resultatet men bästa plnak träffarna. Var perfekt varje gång. Och en gång för första gången i mitt liv så gjorde jag övertramp och då var det typ 1 mm övertrapp haha kanske inte så kul men jag var ändå himla nöjd med det.

Den 10:e var jag till läkare för jag hade fått ett jätte fult sår vid läppen och magen som det var någon infektion eller något. Så jag fick inte röra någon annan så dom kom i mot mitt sår för det smittades. Men jag fick penicillin så såren gick bort. Men det var inte kul. Det var skolavslutning den 12:e och efter så firade jag det med Åsa, Rebecka och några till. Och den 14:e åkte jag på tränings läger till Gotland. Och det var inte kul att åka dit när man inte mådde så bra av medicinen. 16:e var det tävling på Gotland så då tävlade jag och det var klart sämta tävlingen som jag har tävlat på. Så himla oseriöst och dom kunde inget. Verkligen ingen friidrotts kolla på dom asså. 18:e så besökte alla fårö och det var hur tråkigt som helst verkligen. Och 19:e åkte vi hem. SKÖÖÖNT.

20:e åkte vi till mormor och fira midsommar men jag åkte hem själv så jag den 21:a och träffade Jesper som jag inte hade fått träffat på länge. Den 23:e så var det friidrott skola så då var jag ledare i 4 dagar. Och den 27:e så var det dags att packa väskan igen och åka, men nu bar det av till Göteborg och Världsungdomsspelen. 28:e då fyllde Rebecka 18år. Och samma dag blev det att besöka Liseberg och det var hur kul som helst.  



Juli

Då var det gurkspelen i Västerås så då blev det nytt årsbästa i kula 9,14 och nytt pers i slägga 35,19. Äntligen så var jag över 35 och det var jag i första kastet. 7:e slutade min mobil att fungera och jag fick panik och fick lämna in den och fick ta min gamla. Inte kul : ( 9:e fyllde mamma år. 13:e åkt familjen till sthlm och gick runt och käkade middag på en restaurang i gamla stan. Och det var hur mysigt som helst. 22:e var det DN galan och jag var där och kollade. Mamma fick för hon var funktionär på längdhopp och Tresteg. Så jag fick några autografer av några kändisar. Och satt så himla nära dom med. Så det var skit kul. Men det tråkigaste var att Christian Olssons comeback blev inte så bra. : ( det slutade illa och det var nog den sista tävlingen vi fick se han i. : ( Men jag fick äntligen hans autograf som jag verkligen hade väntat på efter som han har varit min idol så länge. Och dagen efter så var det min tur att tävla på DN- galan youth som är för oss undre haha. Tävlade i spjut och kom 6:a och längd och kom 6:a där med på onsdagen och på torsdagen så följde Jesper med och kollade när jag stötte kula och kom 2:a


Augusti

2:a var jag på marknad med jesper och hans föräldrar och så fick jag en jättefin stickad klänning av Jespers mamma och sen på kvällen så var hela hans familj till heron och kollade på mamma mia. 4:e blev det nytt pers i slägga igen : ) och då blev det 36.21 i pers. 5:e då var det pappas födelsedag. Och den dagen köpte jag min lilla dator med. : )

9:e var det JSM och det gick åt skogen. Hade så himla ont i ryggen. Den här månaden fick jag för först gången kolla när Jesper tränade hockey. Och den 14:e så hade vi varit tillsammans i ett halv år. : ) fast jag fick inte träffa honom eftersom jag den 15 åkte till åland och tävlade och kom hem den 17:e. sen efter fick jag min present av han och det var make up kurs på make up store. Som jag inte har varit på än. Illa verkligen. Sen den 24 var det DM och då blev jag 1,2,2 och 1,2,2 så det blev pers i diskus och nytt årsbästa i kula. Sen den 31 var det fösta castormat och då blev det nytt årsbästa i spjut och nytt pers i slägga med 1 cm 36,22


September

Då fick jag besöka läkare och ta massa blodprover och så och träffa en sjukgymnast som fixade mitt bröst muskel och min rygg. Men samma dag som jag tog blodproverna så persade jag i slägga 36.66 blev det. Och sen efter att jag hade fixat min rygg så tre dagar efter så persade jag med 1 m i spjut, och nytt pers i diskus och nytt års bästa i kula. Så det var bra att knäcka ut ryggen.  12:e så var det skol-sm i Sollentuna så på fredagen så tävlade jag i spjut och kom 8:a och på lördagen så var det slägga och det gick inte bra. Missade finalen med några cm och kom 9:a : (

Och den 22:a var jag duktig och sprang för första gången en mil på löparband nere på gröndal. Och 30:e så var det skolfotot haha och det vart ju sådär asså haha. Sen var jag, brorsan och pappa till solna och provade ut och köpte en stav till brorsan.  


Oktober   

Börjar bli rätt trött på att skriva och det hände inte så mycket den här månaden. Köpte Sex and the city filmen och kolla på den 1000 gånger. Sen fyllde Jespers mamma 40 år så då var jag med och firade henne och fick ett jättestort pack av mig och Jesper. Var och shoppade på Ikea och handlade en massa.




November 

Då fyllde Morfar år. Åkte då till mormor och morfar. Och sen åkte till lager 157 i Hälleforsnäs. När vi skulle hem. Klippte av mitt hår på hälsomässan och sen var även samtidigt på mat och vin mässan och båtmässan. Köpte då proteinpulver, en grej för håret och så. Sen började alla funderingar på vad jag skulle köpa till Jesper i födelsedags present. Men jag hittade till slut. Sen började det närma december och jag fick en Rosa julgran och jag mådde pysiskt inte bra. Men det gick över snabbt. Så blir det ibland när man tänker så mycket.






December  

Då fick min mobil hälsa på igen oss servis igen och det 8:e fyllde Jesper 18 år. Jesper blev en stor pojke men han firades den 6:e då hade han Gäster hem oss han och då fick han mina presenter som jag gav han. En peak väska och hals band. Det var ett dela hjärta halsband med våra namn på. Då han fick en halva med Louise på och jag en med Jesper på. Sen den 13:e så var jag oss Farfar och Gun-Britt på Barn-kalas som dom kallar det för. Så då hade dom en fotograf. Som gick och foto när vi kom och sen tog familjen bilder och så. 15 så var jag med klassen till Danderyd sjukhus och kollade på en operation och det var sådär men rätt bra i början men inte på slutet. 20:e så åkte jag till Jesper och jag fick min julklapp och han fick den av mig. Jag fick Sex and the city boxen som jag hade önskat mig så mycket. Sen den 21 så åkte jag till mormor och firade jul där. Och sen tröttnade jag på att vara där den 25:e och åkte hem till Jesper. Så jag tog tåget från Flen och åkte till Gnesta och där hämtade Jesper och hans pappa mig. Sen var jag där från torsdagen och sen var där tills måndag när jag åkte hem och tränade. Men söndagen så var jag och jesper och hans mamma och tränade på gröndal och det var kul. Och sen efter åkte till stan och köpte min klänning som jag hade på nyårsafton.

Och sen då på tisdagen var jag hemma och nere på stan och hittade det sista som jag behövde och sen på onsdagen på nyårsaftonen så åkte jag till Jesper. Och det var den bästa nyårsafton.


Men 2 timmar efter 12 slagget så hände det som jag inte ville skulle ha hänt.


33 timmar på sjukhus

Tyvärr så blev det inget blogg inlägg igår men jag hämnade på sjukhus och fick vara kvar över natten och kom hem idag.

Men först ska jag berätta om nyårsafton. Var då oss jesper och det var hur trevligt som helst. God natt och allt.

såhär snygg var älsklingen.
Hoppas att få en bild av han som hans mor tog på han och mig.

älskling vid 12 slaget

och jag.


och vi önska er alla ett gott nytt år.


och sen blev det poker och jag och Jesper spelade tillsammans och vi vann haha bäst är vi haha eller Jesper är bäst.

Sen efter gick vi och la oss. och då började det hände det som inte fick hända. vi skulle sova och klockan var vid 2 på natten och jag fick så JÄVLA ont i magen. Kunde verkligen inte ligga ner och sova. så jag log vaken och Jesper med sen vid 6 på morgonen blev det värre och jag gick upp på toa och trodde jag skulle spy med det gick inte eller jag gjorde inte det. gick och la mig igen och bara efter några min så mådde jag ännu värre. Så Jesper gick och hämtade hans mamma och sen ringde vi sjukrådsupplysningen och dom ville att jag skulle åka till akuten. Så det gjorde vi och då kom jag dit till 7 och sen var jag där till 16 idag. fick sova över på akuten där dom övervakade mig. och jag säger bara det fan så jävla tråkit. först nere på akuten i flera timmar med massa undersökningar och provtagningar och dom misstänkte att det var blindtarmen. men sen när jag kom till avd som jag var på så trodde dom att det var bara ett virus. men fan så ont jag hade i magen och mådde piss först på akuten och dom gav mig morfin och då mådde jag mer dålig men sen piggnade jag till och mådde ganska bra. men fick då ändå sova kvar på sjukhuset. plus det jobbigaste var att jag inte fick äta på 27 timmar och hade dropp i stället och det var riktigt jobbigt. att inte få äta eller dricka.

Det bästa på akuten som lugnade ner mig var att jag hade Jesper och hans mamma där. Så jag fick hålla mig i handen och trösta mig.
Men det var inte kul efter att han gick för dirkt vid 12 när jag kom till avd så började jag gråtta typ och mådde inte bra för jag kände mig så ensamt.

Men men nu mås jag bättre just nu.