Skit

Usch när jag kom hem från jobbet så hade någon bytt lösenord på både min Facebook och min mail så jag kom inte åt det alls. Men lyckades fylla i massa saker och tack vare lite hjälp från min Jesper så lyckades jag komma in och kunde byta lösen på båda. Har aldrig varit med om detta och det känns skit skumt den som gjorde detta verkar inte ha gjort något heller. Inget verkar ändrat eller så men man får väl se upp lite nu kanske eller ?
Lite små läskigt den kunde ha förstört så mkt.

Men jag har IP numret och att den är gjort från Borlänge. Facebook hade skickat de på mail när de bad om nytt lösenord till Facebook.


Dagens + bättre app

Har är en liten bild på dagens. Den nya guldtröjan åkte på och svarta jeans självklart till.

Bloggar från mobilen precis uppdaterat appen och ÄNTLIGEN kan man välja kategori. YES !! Detta gillar vi

Guldtröja - HM , Jeans - HM , Stövlar - Skopunkten

 

 


Släggkast från igår


H&M SHOPPING

Vart en snabb sväg till H&M i skärholmen innan ikea i Lördags detta fick jag med då. Ett par boyfriend jeans, gult tröja och silvrigt halsband. Bättre bild på halsbandet kommer nog snart när jag använder de. :)
Tröja - 99 kr , Jeans - 399 kr , Halsband - 70 kr

Ikea


Detta kom jag hem med från ikea. Lite små saker som behövdes. Fick tyvärr inte hem den hyllan som jag skulle ha den var lite förstor så den får det bli nästa gång.

Träning

Va till sätra idag eftersom jag är ledig så jag fick träna idag och det var skönt de. Kastade slägga såklart och det var så kul och plus att det gick superbra. Känns så skönt att få stå i ringen igen och gräppa tag i släggan och snurra så fort man kan. :) Haha
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ska nu ta mig en dusch de ska bli skönt de. :)

JOBB,

Jobba idag 08-17 och direkt efter jobbet så hämta pappa mamma och syrran upp mig så åkte vi till Skärholmen och så sprang jag in på hm och handla sen åkte vi till Ikea och handla lite behövde lite nytt till mitt rum. Bilder på va påsarna innehåller kommer imorgon :)

Nu glor man på melodifestivalen. Heja DANNY


MONKI

Tio favoriter från monki

PRINSESSAN ÄR FÖDD ♥

klippet kommer från aftonbladet.se

EN PRINSESSA!!!! Vart så glad. MEN FA FAN VA DETTA FÖR REAKTIONER? HALLÅ VI HAR FÅTT EN NY PRENSESSA VART ÄR JUBLET??? släpp pressen på göra bra jobb och bli människor och bli lite mer glad. Han står där och är så glad för sin flicka. ♥

Skinnjacka

HÄR ÄR MIN NYA VÅRJACKA SOM JAG INTE VISAT ÄN..
älskar den så himla mycket, och modellen.
den kommer från lindex och kosade 499 kr

SLÄGGA

Så glad att jag åkte och träna idag. Tränar inget längre men saknar faktiskt de. Eller i alla fall att kasta slägga. Så idag nu när jag var ledig så åkte jag med till Sätra och tränade och kastade slägga. och JAAA va roligt de var plus att fick på så bra kast. Känns så underbart har inte hållt i en slägga på hur länge som helst. Men de var så skönt att gräppa taget om den och svinga den hårt och snurra på fötterna snabbt och slänga in släggan allt man har.
SÅ SKÖNT! VILL SÅ GÄRNA KASTA OFTARE!


Kyss mig hårt som en slägga.

Nail Polish.

De nya nagellacken. Riktigt grymma. Kommer från H&M och alla är i ett packet för 40 kr. :)

SMÅ SHOPPING

Var på stan och handlade lite små saker på H&M plus tog den nya H&M magzine.

Dagens

Ny Skinjacka från Lindex som jag köpte förra veckan men tror jag har glömt visa er. Kommer komma en bättre bild på den.
Nya hoodtröjan - bikbok , Jeans - H&M , Peace t-shirt - Ginatricot ,  Nya skinkepsen - H&M , Kängor - Skopunkten

Snart dags att åka till jobbet.

GLITTER

Riktigt Balla skor asså , Vill att snön försvinner så man slipper tråkiga skor. Dessa piffar till en svart enkel outfit till vardags. I vår sattsar vi på låga skor. Detta gillar jag verkligen. :)

Kommer från Have2have.se och kostar 298:-

Promenix

Varit ute med zingo på långpromenad och hämtade ut ett paket som kommit idag. Yes. Så nu blir det att öppna och hoppas på att bli nöjd. Dags att äta lunch nu med. Börjar jobba klockan 17 och slutat 00 idag


DAGENS

Tröja - köpt på H&M förra året. , Jeans - H&M , Silver skärp - Ginatricot , Klocka - Ur&Penn

Work

Varit på stan innan jobbet och käkat med två jobbarkompisar. Så vart lite tidig till jobbet så det vart att byta om i lugn och ro och dricka kaffe och spela spel. Har blivit beroende av den gamla goda spelet. Haha aldrig gjorts ett bättre mobilspel än detta haha. Så nu blir det jobb 17-22. Ha en bra kväll.


Kärleks middag

Kärlek till middag och efterrätt. Våfflor till middag och Kärleksmums till efterrätt. ♥
MUMS!

BLOMBUD

Ååååååååå, Jesper är i Italen. Han åkte tidigt imorse och ska vara där några dagar och kolla på fotboll. Men idag är det ju våran 4 årsdag tillsamman. Men helt plötsligt när jag satt hemma själv som kom blombud med 4 st jätterosor och nallebjörn och ett litet medelande av Jesper.
SÅ HIMLA GLAD VART JAG! SÅ FINA! JESPER ÄR SÅ FIN SOM SEN SKREV SEN PÅ FACEBOOK ATT JAG VAR SÅ VÄRD DETTA! ♥ ÄLSKAR DIG

ALLA ♥ DAGS OUTFIT

Blus - Kappahl , Jenas - H&M , Halsband - H&M

ALLA ♥ DAG

Idag så är det Alla hjärtans dag och idag firar jag och Jesper 4 år tillsammans.
Men det blir inget firande. Jesper åkte till Italien tidigt imorse så jag hoppas du får en jättebra resa så ses vi när du kommer hem.
ÄLSKAR DIG JESPER !



13 FEB




Linne - Bikbok , Jeans - H&M , Kofta - H&M , Skärp - Ginatricot , Klocka - Ur&Penn , Armband , Hårring - H&M




Idag har jag varit ledig från jobbet. Var på hockey med Jesper idag också men det gick inte så bra för SSK så det var inte så roligt. :(

Members

Member.com har massa fina skor som de säljer för endast 139 kr styck. Det är sista dagen att handla så om ni vill handla där så måste ni bli medlemar. Men om ni vill ha 50 kr rabatt på första köpet så kan ni kommentera och skriva eran mailadress till mig så får ni 50 kr rabatt.. PERFEKT JU!
Skorna här över klickade jag hem .. :)

SKOR

Ge mig dessa skor.

KEPSAR

Många som har bloggat om kepsen från GT. Idag kom den ut på webshoppen. Men jag köpte H&M:s när den kom ut för ca 2 veckor sen. Så det är bara välja två buget kepsar under en hundring.
Tycker dock att H&M:s ser lite mer plastig ut på bilden är inte riktigt så i verkligheten. Gillar min verkligen. Den kommer användas mycket under våren och även nu.

Mums

God efterrätt som jag gjorde till mig och jesper.

Vi kolla på melodifestivalen och jag hade fixat middag och glass och fruktsallad. ;)


Siden topp

En cool topp som är oversize i siden. kommer från kappahl. och är från deras finare kollektion. Denna hittade jag på rea för 100 kr hade kostat 600 kr innan. Som hittat. :)

GINA TRICOT

Fick ett paket hem från gina igår. Denna coola tröja med den häftiga färgen. Den kommer man synas i. plus tre skärp. ett av dem i liknade färg som töjan och sen ett svart och silvrigt.

BIKBOK SHOPPING

'
Shopping från Bikbok. Hade presentkort där så detta fick jag för de.
Linne - 199 kr ,
Kläning/tunika eller vad jag ska kalla de - 199 kr ,
Hood tröja - 149 kr ,
Armband - 50 kt och arbandet som ser ut som ett dagis barn har gjort fick jag för jag handla så mycket. Haha

Work

Då har man rast på jobbet så skönt att tiden har gått fort idag fast allt strul vi haft. Men vi klarar allt ;) slutar då om 3 timmar sen blir det hem och planera mat för helgen. Blir själv hemma hela helgen plus att jag ska jobba så blir att fixa mat och matlådor ;).

Men vi hörs senare och då kommer mer bilder från min shopping igår.
Ha de bra


RINGAR&KLOCKA

Fina ringar och klocka från Ur&Penn som jag köpt för presentkortet jag fick av min älskling. SÅÅÅÅ NÖJD!

Dagens

 

 


SÄLJA AV LITE

Hade tänkt att rensa ut lite i garderoben. väldigt mycket ska slängas men tänkte lägga ut lite för försäljning. just nu finns ett par jeans på tradera. kommer nog komma ut mer snart. måste bara rensa lite till.
Kolla in min aktion HÄR

Today

Sitter och äter sallad Och äpple till lunch. Väldigt gott faktiskt.

Är riktigt glad för min blixt på min iPhone vart knäpp igår. Bilderna vart helt svarta eller bara halva. Men nu funkar den igen. YES. Så nu kan jag ta fina bilder ;)

Idag är jag ledig. Sista dagen på min tre dagars ledighet. Skönt att varit ledigt. Så imorgon väntas det jobb och i helgen med. Så det blir 3 dagar jobb sen blir jag ledig 2 dagar igen. Har så skönt schema nu resten av februari.

Ska nu äta upp sen blir det att klä på mig och sminka mig sen blir det att åka ut till maxi och hämta paket och sen ner till stan och köpa något fint för mina present kort. Eller det ena i alla fall sen blir det hem och städa.

Ha de bra så länge.


Dagens outfit

Dagens outfit
Silver tröja, nya Jeansen - HM
Klocka Ny - Ur & Penn

NYTT


Här är lite nytt.
Kavejen och Jeansen köpte jag i går på HM och linnet och kepsen var i HM paketet som jag fick hem idag.
Fick även ett till paket men dom sakerna passa tyvärr inte så det blir att skicka tillbaka. :(
Sen fick även ett kuvert med dessa.
Så nu blir det shopping

Massa kul

Kolla va mycket jag fick när brevbäraren ringde på. Två paket ock ett kuvert. Med massa roligt innehållet Som ni får se senare. Jippi :)


6 FEB

Idag var det jobb mellan 10-15. Riktigt skönt pass. Sen vart det en väg på stan efter jobbet. Fixa min klocka och handla lite för presentkort jag fick när jag fyllde år.
Så det vart en stund på stan sen vart det en stor latte och promenad hem där zingo väntar på att få gå ut på en lite promenad han med.


Marabou

Muuuuuuuuuuums !!!!!
Sitter och äter Marabous nya limited edition black saltlakris och kollar på Wallander. Mums så gott.


Silver glitter

Kolla in mina naglar.
Passar på ni när jag är ledig i helgen med att måla naglarna i silver glitter coolt.


Drezz.se

Tänka sig vad som kan hända om man googlar lite när jag kom hem i natt. Hittade en sida där de sålde fina billiga saker. Längtar tills detta paket kommer hem till mig.

Work

Då jobbar man sista natten för denna vecka. Sen är jag ledig i helgen. Då bär det av till morfar och hjälper honom att flytta. Kommer vara hur seg som helst imorgon när vi åker. Kommer nog inte få många timmar sömn. Men men. Bara att gilla det.

Idag innan jobbet så har jag dagis det väldigt lugnt. Gått runt i min mysdräkt och bakat hallonpaj. Vart hur gott som helst. Första gången jag gjorde hallonpaj. Vart insorterad av jobbet goda hallonpaj. ;)


Klickat hem


Dessa klickade jag hem från H&M. Många har ju bloggad om Ginatricots keps i fusk läder som inte kommit ut en. Men idag så kom H&M ut med sin. Så det vart ett klick hem för mig. billigare också en va GT : s ska kosta. Hoppas att den är lika snygg som på bilden och att den sitter bra. Vart även ett line med texten Today´s Outfit.

Ge mig

Kolla in vilka snyggingar. Dessa hoppas jag kommer in på nelly inom en kort tid.
Gillar dom två längster väldigt mycket och hoppas verkligen på att jag kan få tag i dom platta skorna med nnitarn. Behöver något snyggt/coola skor som inte bara kan användas till vardags. riktigt grymma.

Work

Sitter på jobbet och har ätit en god middag. Är riktigt trött men det är bara gilla läget för jag har tre stängningar i rad nu. Kommer inte vara en människa i helgen och då är man tvungen att hjälpa morfar att flytta. Kommer vara lik på måndag när det väntas jobb igen.