Vilken dag. Inget flyt alls

Nu är flytten klar för idag. Idag så hann vi inte med de som vi riktigt hade tänkt. Men det blir aldrig som man har tänkt sig. Idag när vi skulle börja köra och flytta två tunga skåp som vi hade tänkte börja med. Men när vi kom till gamla lägenheten så stod det en lastbil och en traktor som rev asfallten precis utanför porten så vi kunde inte ha bilen där för att pack in där för att packa de skåpen. Efter att vi skulle ha kört de så skullevi köra en massa till tippen men idag vart det ingen tippen. Istället för att ta skåpen som vi inte kunde så åkte pappa och brorsan till slagsta för att hämta våran nya soffa och brorsans bäddsoffa. Så då gjorde dom de istället. Så det tog bilen och släpet och åkte iväg och kom hem efter någon timme med våran nya soffa. Men när vi skulle packa upp den och börja sätta ihop den så var den sönder. tyget på den hade gått hål på och trät under soffan hade gått sönder. Så när vi skulle hämta brorsans bäddsoffa som de inte fick med samtidigt så berättade vi det så då sa de att vi fick komma tillbaka med de delar som var trasiga och byta ute de. Så det vart en massa väder till slagsta idag. Sen när vi hade kommit hem igen så byggde vi ihops soffan och bäddsoffan och de blev bra båda två.

Sen efter det vart de att gå över till andra lägnheten och hämta små saker och sen åkte vi en till vända då jag fixade med alla tv sladdar och packade och ställde i ordning alla mina saker. Sen åkte vi med lite saker och sen åkte till nya lägnheten och nu sitter jag här.
Vilken dag säger jag bara. Inget flyt hade vi idag. De skulle ha kommit och kollat på våran nya lägnhet idag också men det gjorde han inte. Riktigt dåligt. Det är så att jag har något konstig vatten fläck på min tappet som är jättestor som de måste fixa. Får hoppas att han kommer och kollar på den i morgon isället.

Men nu ska jag kolla på film och sova. GODNATT PÅ ER

Första natten i den nya lägnheten

Godmorgon. Nu har jag sovit första natten i den nya lägenheten. Riktigt skönt var det. Men jag är verkligen inte pigg just nu. Mår inte så himla bra nu efter allt slit. Hade lätt feber igår och jag mår inte så himla mycket bättre just nu. Men idag så måste ändå en massa fixas. Vi ska försöka hinna hämta våran nya soffa som vi har beställt plus brorsans nya bäddsoffa. Sen ska vi hinna med allt skit till tippen och även hinna röja upp lite i den gamla lägenheten. Men men bara gilla läget om man säger så. 

Kommer förhoppningsvis bli bättre på att blogga snart men det är ju rätt mycket nu så jag lovar att jag bloggar då jag har tid och när jag får mer tid så kommer det bli bättre och bättre. Jag lovar. Haha
Så kolla in min blogg då och då så du inte missar något.

Dags för att flytta

Hej på er! Idag börjar den stora flytten. Om några minuter så kommer de första sakerna att lämna gamla lägenheten och flytta ca 300m. Haha
Ska bli jätteskönt nu att flytta, Har väntat så länge. Jag hoppas verkligen att vi kommer trivas där borta. Men bild på mitt gamla rum och även på mitt nya kommer komma. Lovar jag. Ha de bra så länge.

Torsdag, Fredag

Hej på er håller på och sliter som ett djur just nu. Håller på och packar inför flytten som startar imorgon.
Var så himla trött igår så jag orkade inte blogga. Kom hem tidigt. Slutade vid 14 och kom hem snabbt eftersom en kille från klassen spm bor på skolan skulle åka hem under helgen och bor utanför södertälje så han körde hem mig. Himla snällt var de. Så jag har börjat lära känna många från klassen nu och dom är väldigt trevliga.
I skolan då igår så planerade vi. Fick lära oss läsa karta och kompas och sen paddla. Haha två killar välte med kanoten så dom vart helt blöta och den ena killen glömde att ta ut mobilen innan så det gick sönder. Sen var det inte så mycket mer vi gjorde.

Idag var jag ledig från skolan så idag har jag packat klart alla mina saker och nu fixar jag med en massa annat och hjälper till lite överallt.

Dagen på Bosön

Hejsan. är hur trött som helst så nu blir det sängen.
Idag åkte jag då 6.37 och kom hem 17.45 typ. Så man var rätt sliten. Idag var vi i aulan och avsludade gårdagen och sen vart det förläsningar med Anders Gärderud och Johan Plate. Riktigt bar var de de. Sen vart de lunch och jag somnade nästan i soffan i skolan. Sen vart det planer inför nästa vecka. Sen slutade vi halv 4 och klockan 4 tog jag bussen hem. Träffade på jesper på tåget så det var riktigt trevligt. Sen när jag kom hem så fortsatte vi packa lite och sen somnade jag i soffan en stund.

Men nu ska jag sova för jag ska upp och ta 6.37 bussen imorgon med.

Söndag, Måndag, Tisdag

Hej sorry för att jag har varit dålig på att skriva nu.
Men jag har haft mycket att göra och väldigt mycket nytt så jag har rättare sakt nästan struntat i att blogga.
I söndags så var jag i Eskilstuna och tävlade i DM och det var lika katastrof som i dagen innan. Jag tog guld i Kula och slägga. Tog bilder men det kommer nog inte upp kanske på fredag då jag är ledig från skolan.

Nä men igår så började skolan ute på Bosön som ligger på Lidingö. Så det var att vara där igår och fick träffa sin klass och gå igenom en massa saker och skriva på och fixa. Sen när jag kom hem lite innan 6 så byte jag bara om och drog på träning. När jag kom hem så var jag så död så jag gick nästan och la mig direkt. Jag packade någon kartong och sen vart de att sova. Idag gick jag upp tidigt och åkte med bussen som gick 6.51 från mig. Sen hela dagen så hade vi teambildning så vi var först och vandrade runt halva Lidingö och sen gick runt vi skolan fram och tillbaka så nu har man verkligen sätt Bosön. Så där gjorde vi en massa gruppövningar som tog timmar. Sen vi 4 slutade vi och jag åkte hem. När jag kom till Södertälje klockan 6 så missade jag bussen så då träffade jag Jesper i typ 10min innan hans buss gick halv 7 sen åkte jag hem till mig och typ började gråta för jag var så trött och sen käkade jag lite och åt lite kex choklad, bulle och dammsugare. Det är ju så att jag har namnsdag idag. DET ÄR LOUISE IDAG!! :D så då fick jag lite gott.
Sen efter de packade jag och vilat på soffan. Nu blir det sängen för att sova. upp tidigt imorgon igen. Börjar 8.30 så det blir att åka tidigt imorgon igen.

Men förlåt att jag inte skrivit. Men det är för att jag har börjat skolan igen. Ska bättra mig när jag har kommit i gång. LOVAR!
Juste en annan rolig sak. Idag fick jag vata att vi flyttar till våran nya lägenhet på lördag kl 14 Så nu är det bara packa det  sista. Det ska verkligen bli skönt att flytta. Äntligen säger jag bara. 

NU ÄR DET DAGS FÖR SÄNGEN. PUSS 

DM dag 1

Idag har jag tävlat i DM som var ett skämt bara. Så himla dålig tävling med funktionärerna och allt var bara så dåligt. Finns inga ord. Funktionärer som skickar sms och pratar i mobil på innerplan när de ska mäta i diskus och slägga. Kula där man inte kan reglerna riktigt och kallar kulerna för bollar och slog inte ihop klasser som skulle göras och klasser som inte skulle göra och det var bara så dåligt.

Men mina resultat var ändå rätt bra i kula och diskus men inget rikitgt märkvärdigt. Imorgon blir det Spjut och slägga strycker mig nog från längd som är samtidigt som slägga plus att jag har en skada i Vaden/Knät så jag hoppar nog över längden som jag just nu känner. 

Nu ska jag gå och lägga mig för att sova och vara pigg tills imorgon. GODNATT 
Bilder kommer imorgon

FRIIDROTTS VM - WR HAMMER THROW

NYTT VÄRLDSREKORD I KVINNLIGA SLÄGGA!
Polskan Anita Wlodarczyk Slog till redan i andra kastet. Hon vart då glad så hon hoppade av lycka och skadade foten. Ett grymt kast var det som landade på 77.96m. Det var en riktigt spännade final för tvåan Betty Heidler från Tyskland som kastade 77.12 och slog nytt personaligt rekord.

1.  Anita Wlodarczyk, POL 77.96 WR
2. Betty Heidler, GER 77.12 PB
3. Martina Hrasnová, SVK 74.79


Dags att sova.

Dags att sova. Ska upp och åka och tävla i dm imorgon om mitt ben pallar det. Jag hoppas verkligen de.
Idag var jag då på bosön och sa upp min lägnhet så nu ska jag inte bo där. Sen har jag fixat och pakat inför flytten med familjen.

Men nu ska jag sova. Hörs imorgon

FRIIDROTTS VM - DISKUS

Nu är diskusen för damerna avklart. det var en spännade final. Och tillstlut så vann tjejen som var yngst i feltet 21 år. Dani Samuels från australien kastade 65.44 och det var ett dunder pers.

1. Dani Samuels, AUS 65.44
2. Yarelis Barrios, Cuba 65.31
3. Nicoleta Grasu, ROU 65.20

Så det var riktigt gemt.




Men vi hade en svensk på 5:e plats idag. Linud i höjdfinalen

Usch gillar man friidrott då?

Hejsan godmorgon på er.
Har precis varit sur och förbanad och har duschat snart bär det av till Lidingö och Bosön.

Sur var jag för att jag såg DM:s tidsprogram och det var rikitgt surt. Jag ska hoppas längd och kasta slägga samtidigt. Det värsta var att jag var inte ensam med att de har satt dåligt tidsprogram. Det är 4 klasser till som drabbas av att de ska tävla i två saker samtidigt. En sak är det ju att man sätter samtidigt som med mig längdhopp och slägga för det är bara jag som kompinerar dom två. Men när man setter för flickor 14 300m och längd samtigigt är ju vansinigt. den 14 åriga tjejen orkar aldrig hoppas längd direkt efter 300m loppet det lovar jag. Även som i Pojkar 14 så har man Längd och spjut samtidigt där är det också att alla som sla kasta spjut ska också hoppa längd så det är verkligen konstigt. Samma sak i Kula för tjejer 17 där alla 2 tävlade i kula ska också springa 100m häck.

Snälla asså Det blir inget bra DM när man gör så här och det är så här varje år. Det borde ha lärt sig att jag hoppar alltid längd på DM och kör kastgrenarna. Jag tycker verkligen att det är så tråkigt i alla fall får de här 14 åringarna som är 14 år och ska springa runt och idoter för att kunna tävla. Man får det verkligen inte kul och man tappar intresset för friidrotten då. En idrott som är så rolig för att man kan göra så mycket olika saker i. Men det förstör man helt genom att göra så här. Men nu är dm så liten tävling så det är inte så många personer som drabbas. Men det är 12 st som måste tävla i två saker samtigt i helgens tävling och 12 personer är för mycket. Varför det blir så här är för att några personer vill ha så några timmar på idrottsplattsen.
FRÅGAN ÄR JU DÅ GILLAR NI FRIIDROTT DÅ? JAG KAN VARA TIMNMAR PÅ FRIIDROTTARENAN FÖR JAG ÄR INTRESERAD.

Jaa nu har jag verkligen skrivit av mig. Men det var sånt här jag ville få fram när jag var ordförande i ungdomskometen som jag inte är längre i Sörmland. Det måste bli en ändring. Gör DM roligare.

ska snart åka till bosön där jag ska ficka med längnheten. Men nu ska jag göra mig i ordning vi hörs sen.

Godnatt på er

Börjar med friidrott. Bolt gjorde ett nytt världs rekord på 200m. 19.19 sprang han på och imponerade. Emma gren hoppade 1.96 och det vart tanjerat pers utomhus.

Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på En shopaholics bekännelser. Hyrde den på ica idag så då blir det att kolla på den och sen sova.

Imorgon bär det av till bosön för att fika med lägnheten det blir att betala och sen säga upp den direkt.

GODNATT SOV GOTT.

Dagens Outfit


klänning hm, Jeans skjorta Ginatricot, Nit skärp Lindex, sjal HM

FRIIDROTTS VM - Cecilia Nilsson

Det vart ingen final för Cecilia Nilsson. Hon kastade inte så bra dag. Det vart bara 63.77 och det räckte verkligen inte för final. Man behövde göra 72m för direkt final men det var inte så många som gjorde så det räckte med runt 71m kanske under de. 

 

GÅRDAGENS OUTFIT


Detta hade jag på mig igår. Hann inte lägga upp de igår så nu kommer det. Det kommer snart vad jag har på mig idag med.

Stor t-shirt HM, Jeans väst MQ, Leggings lite glittriga Lindex,  

SVT bättre än TV4

FAN det går ju på tv4 idag och då visar inte svt live. Usch gillar verkligen inte tv4 svt är bättre när det gäller friidrott. Det är ingen reklam och det går och kolla på nätet.

Handla sen slägga

Nu ska jag gå till affären för att handla lite fika som jag ska mumsa på till friidrotten. Snart börja släggkvalet för damerna och den ska jag nog följa på datan så man ser helheten och allt från släggan. Jag hoppas att det funkar och att de visar de. Annars får det bli tv.   

FRIIDROTTS VM - Vidare till final

Stavhopps kvalet är över. Alhaji Jeng klarade 5,65 i sitt tredje försökt och är klar för final på lördag.




Bilden har jag lånat från
SVT.SE


Mattias Claessons Klarade in av att gå vidare till semi han kom 4:a i sitt heat på tiden 1.48,02 och det räckte inte

Friidrotts VM

Nu ska jag äta frukost framför tv. Friidrotten börjar nu och håller på till 13.00 i tv4 och efter de så byter de till tv4 sport klockan 13 till 16.15 sen är det en paus till 17.30 sen håller det på till 22.00 Så idag är det mycket friidrott på tv. 

Det är satvhoppas kval för herrar. tiokamparna gör sin sista dag. Emma gren i en final i höjd och cecilia nilson i släggkval. Den ska jag verkligen följa.   

Vi hörs lite under dagen


SAKNAR

Godmorgon
Nu är man själv hemma. Brorsan drar precis till skolan och de andra gick för en stund sen. Känns så konstigt att inte börja samtidigt som de andra. Att inte få åka med min bror till skolan. Känns så himla konstigt att man har redan gått förbi gymnasiet så fort. De 3 åren på igelsta gick så himla fort och jag saknar det faktiskt. Det är verkligen en tid för mig som har varit bra. Jag trivdes så bra med klass, lärarna och allt runt om kring. Så nu när han går till skolan så känner jag att tiden gick ändå för fort. Då när man gick i skolan så ville man attt tiden skulle gå fort men nu efter så kändes det som att det gick för fort fram. Men på måndag börjar jag på Bosön. Känner mig inte så himla taggad det har inte riktigt blivit som jag hade tänkt mig så jag känner verkligen inte för det. Men jag hoppas att det blir bättre när jag kommer dit. 

SAKNAR MINA VÄNNER PÅ IGELSTA PLUS ALLT OM KRING DÄR. 
DE TRE BÄSTA ÅREN I MITT LIV. 





Godnatt

Dags att nog sova nu. är rätt trött i alla fall. Blir väl att jag kollar på tv en stund innan jag sover.
Så sov så gott alla
                                 

Mina nya tränings skor


Precis i min smak. Nike och rosa. LOVE säger jag bara.
Rea på intersport endast 450kr

VM I FRIIDROTT - DISKUS FINALEN HERRAR

Nu har diskus finalen för herrar varit. Det vart en riktigt spännade sista omgång. På tredje plats var Gerd Kanter Som har varit etta i år och vann os förra året men idag vart det bara en 3:e plats. 1 platsen blev en kamp i det sista kastet. Tysken Robert Harting Var två inför sista kastet men ökade och gick om Polaken Piotr Malachowski som inte kunde ge lite mer i de sista. Så tyskt guld i Diskus riktigt kul att de tar guld i kast på hemma plan.

1. Robert Harting, Tyskland 69.43
2. Piotr Malachowski, Polen 69.15
3. Gerd Kanter, Estland 66.88


Robert Harting vinnaren i diskus

Dagen

Hemma igen. Från träningen. Hann inte skriva något efter att jag hade varit på stan. Nere på stan så köpte min bror en nya björn borg väska och för mig vart de inget. kollade efter en tröja på hm men den fanns inte. Sen när jag kom hem så byte jag om och sen drog till Moraberg där jag var på intersport för att kolla med mamma och de hade klisterspry men de hade dom inte men då hittade jag nya löparskor så då köpte jag de driekt för de var så snygga och sköna. Bild kommer senare. och sen åkte jag direkt och tränade och testa nya skorna.

Nu blir det mat och friidrott VM . Hörs

SVENSKAR I VM IDAG

Hejsan.
Har inte hunnit blogga förns nu. Eller jag har följt friidrotten som går idag i svt som jag gillar bättre. Vi har många svenska som tävlar och har tävlat idag. Vi har två tjejer i diskus. två killar i tio kampen som pågår och håller på med längden och vi har Linus i Höjden som vi hoppas hoppar bra och når finalen.
               
Jag ska nu börja klä på mig och göra mig i ordning för jag ska dra ner till stan med min bror nu.                     

Godnatt

Dags att sova. Vi hörs imorgon.
Sov så gott alla nu!

Kick - Ge mig lite mer


Dagens outfit


T-Shirt hm, Leggings jeans Vila, Skor med kjedja gamla från skopunkten

VM I FRIIDROTT - 3000m hinder

Det gick inte bra för musse på 3000m hinder. Han kom på en sista plats i finalen och det var ändå  rätt räcknat eftersom han inte mått till 100%. Han spydde efter förra loppet. Men jag tyckte att det var bra av han att han kom i mål i alla fall


Bilden lånad från
svt.se

VM I FRIIDROTT - SPJUT DAMER

Nu är finalen i kvinliga spjut avklarad det vart en oväntad seger till Steffi Nerius Som gjorde sin sista tävling. Så hon slog till och kastade längst i finalen på hemma plan plus att de var sista så det var verkligen kul för henne.

1. Steffi Nerius, Tyskland 67.30
2. Barbora Špotáková, Tjeckien 66.42
3. Mariya Abakumova, Ryssland 66.06



Steffi Nerius vinnaren i spjut finalen

Ikea och svenskar vidare

Idag kom den äntligen. Den nya Ikea katalogen för 2010 kom ner i brevlådan idag. Så det första jag gjorde var att kolla i den och kollade på när Emma Gren klarade av 1.95 i höjden och är vidare till finalen som är om 2 dagar och att Johan Wissman sprang och kom trea i sitt heat och också går vidare och får springa semi.


Godmorgon dags för friidrott

Hallå. Godmorgon på er. Jag har sovit helt underbart i natt eller nu på morgonen så drömde jag att mamma hade beställt helt fel soffa än vad vi skulle ha så det såg jättekonstigt ut. Haha knäppaste drömmen ju. Nu blir det att slå mig ner i soffan med lite frukost och kolla på friidrotten. :D


Soffan som vi har beställt. Hoppas jag haha

Godnatt

Dags att sova. Vi hörs imorgon! Puss

Dagens outfit


Jenas väst MQ, T-shirt hm, skin kjol hm, strumpbyxor hm, Skor skopunkten,
Solglasögon ginatricot, lite väska/plånbok med nitar ginatricot, Armband nitar veckorevyn och mq
och
nya fingen från hm

VM I FRIIDROTT - FJASKO STAVHOPP

Det var fjasko i stavhoppet i dag för damerna. Mästaren och den som man säger är den bästa kvinnliga friidrottare rev ut sig driekt. hon klarade ingen höjd och kom då sist istället för först. Jelena Isinbajeva misslyckades totalt. Men då klev andra tjejer upp och det är verkligen kul för dom. 

1. Anna Rogowska, Polen 4.75
2. Chelsea Johnson, USA 4.65
3. Monika Pyrek, Polen 4.65

Anna Rogowska
 

VM I FRIIDROTT - SLÄGGFINALEN

Herrarnas slägg final var idag. och favoriten Krisztian Pars kom bara på en 4:e plats på 77.45 så han fick inte till det idag. Men idag fick en annan man till det. Primož Kozmus vann slägg finalen på 80.84 och överraskande så kom Aleksey Zagorniy på en tredje plats på 78.09.

1. Primož Kozmus Slovenien 80.84
2. Szymon Ziólkowski Polen 79.30
3. Aleksey Zagorniy Ryssland 78.09


vinnaren Primož Kozmus

Träning

Hemma från träningen. Idag körde jag en massa. Först var den lång uppvärmning sen vart det en massa längdhopp och sen lite kula och sen avslutade jag med några kast i slägga. Längden och kulan gick bra och släggan fick jag inte till det riktigt men de är på väg.

Snygga skor


Här är lite bilder på snygga skor.
De med kilklack är från
dinsko och dom men vanlig klack är från skopunkten

En vecka kvar.

Det är måndag idag och det betyder att det är en vecka kvart tills jag börjar min nya utbildning på Bosön. Vet inte om jag rikitgt är så taggad för de eller om jag är de. Känner liksom inget speciellt. Men det blir nog bra när jag kommer dit.

Ikea Katalogen

Har precis kollat igenom hela Ikea Katalogen på Internet. det var 388 sider så det tog långtid. Men det var inte samma kansla som att få hem den och sitta i lugn och ro i soffan och blädra och kolla in allt snyggt. Så jag längtar verkligen tills den kommer.

Men idag kom La Redoute katalogen Så den ska jag kolla i nu.


Resultat USM och JSM för Södertälje IF

Här kommer resultaten från SM tävlingarna för ungdom och junior som var i helgen.
Samtliga är från min klubb Södertälje IF



M22 Spjut - Johan 66.33 3:a
P19 Slägga - Emil 49.30 8:a
P19 Diskus - Emil 34.91 7:a

K22 Diskus - Emma 34.11 6:a
F19 Slägga - Louise (jag) 35.44 17:e



P16 Tresteg - Fredrik 11.78 12:a
P16 110mh - Fredrik 17.22 14:e
P16 300mh - Fredrik 42.48 8:a
P16 300mh - Fredde 44.98 13:e
P16 Diskus - Jussi 46.05 2:a

F16 Höjd - Linda 1.56 7:a
F16 Tresteg - Linda 10.96 8:a
F15 Diskus - Katja 32.89 11:a



Två medaljer tog vi. ett på JSM och ett på USM



Friidrotts VM - Dagens program

Så här ser dagens program ut för friidrotts VM

18.05 Slägga herrar, FINAL
18.15 400 m häck damer, försök
18.45 Stavhopp damer, FINAL
19.05 100 m damer, semifinal
19.30 800 m damer, semifinal
20.00 Tresteg damer, FINAL
20.10 1500 m herrar, semifinal
20.30 3000 m hinder damer, FINAL
20.50 10 000 m herrar, FINAL
21.35 100 m damer, FINAL

De jag kommer följa är helt klart Slägg finalen för herrarna det kommer bli kul att de den och självklart stavhoppet för damerna.


Jelena Isinbajeva


Krisztián Pars som kastade längst i kvalet


BLIR DET NYTT VÄRLDS REKORD FÖR JELENA ISINBAJEVA?

Packa för flytt

Godmorgon.
Nu har jag kommit hem igen från Jesper. Idag så ska jag rensa och packa inför flytten. På fredag får jag flytta in i min lilla håla på Lidingö. Så det blir väl att packa sen måste jag packa mina saker som ska med till andra flytten. Det är ju så att jag ska bo på Bosön där jag ska gå i skolan sen flyttar familjen det första september så då ska vissa saker med till Bosön och vissa till den nya lägnheten. Så då delar jag upp mina saker.


Godnatt

Nu ska Jesper få sin dator tillbaka. Så nu säger jag Godnatt till er alla!


Bolt är den bästa av de alla

Bolt har gjort de igen. Han tog hem VM guldet på ett nytt världsrekord som nu lyder på 9.58 han är så himla grym och han bara flög för bi Gay hur lätt som helst. Han slog sitt tidigare VR med en tiondel som han satte idag då nytt VR precis ett år sen det senaste. 

1. Usain Bolt Jamaica 9.58
2. Tason Gay USA 9.71
3. Asafa Powell Jamaica 9.84


VM i friidrott.

Jag kollar in friidrotts VM och jag ger er resultaten från kastgrenarna och även de speciella sakerna som händer. Så följ min blogg och resultaten från VM i friidrott i Berlin.

Idag hade vi kvinnliga finalen i kula där slutade det att Valerie Vili Vann med en stöt på 20.44 hon vann över den tyska Nadine Kleinert som stötte i väg kula till 20.20 och tredje platsen gick till Gong Lijiao som stötte 19.89m Det vart även en bra kulfinal alltså för kvinnorna idag.

1. Valerie Vili nya zeeland 20.44
2. Nadine Kleinert Tyskland 20.20
3. Gong Lijiao Kina 19.89


Min dag

Idag har det inte blivit så mycket bloggade. Först kollade jag på VM och sen efter det så åkte jag och syrran till Skärholmen och de andra åkte och beställde ny soffa. Det vart inte så himla mycket shopping. Vart bara två ringar från HM. Sen efter när jag kom hem så bytte jag bara om och åkte sen och tränade slägga. Det gick inte så himla bra. Sen efter det gick jag ner till IP där Jesper dömde fotboll sen åkte jag med honom hem. Så nu är jag hos honom och har just kollat på VM

Svensk med i finalen på hinder

Hej på er! imorse när jag vaknade så kände jag mig inte så himla pigg känner mig stel i kroppen och behöver nog röra på mig lite idag.

Just nu kollar jag självklart på friidrotts VM. musse är vidare till final i hinder som går om två dagar. Sen hoppas jag verkligen att svenskorna i sjukampen lyckas hoppa långt i längde det är väldigt mycket x just nu.

Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt.
Nu måste jag sova. Godnatt mer er.

Trött men pigg

Känner mig trött men ändå inte.
Känner mig ändå så pigg. Helt sjukt!

Inte sprinter! Släggkastare är vad jag är

friidrotts quiz på facebook
Det roliga var att jag inte vart kastare utan sprinter. Och det stod att jag var lat men ändå tänkte först och främst på träningen men åndå gick runt och trodde jag var bäst. haha Jaa stämmer det eller inte. NEEJ neej och NEEEEJ det stämmer inte. Jag är intre sprinter jag är SLÄGGKASTARE!

Finalen avklarad i KULA

Det vart en spännade final verkligen. Det var en rikitgt bra tävling. 21m stötar var det gått om i denna final. Majeski klarade inte av att öka i sista så Cantwell USA vann VM på 22.03 och struntade i sista stöten. Hoffa vart bara 4:a på 21.28

Medaljerna gick till
1. Cantwell USA 22.03
2. Majeski Polen 21.91
3. Bartels Tyskland 21.37


GULDET TILL Christian Canwell USA





Spännade i kulringen i VM-finalen H

Kulfinalen är riktigt spännade. Grabbarna ökar och ökar hela den. Cantwell som ledde med 21.54 från första omgången blev slagen i 4:e då polaken Majewski stötte 21.68m Sedan ökade han lite till 21.91 och då trodde de att finalen var över men då tryckte Cantwell till igen med en stöt på 22.03m

EN omgång kvar. ALLT KAN HÄNDA I EN VM FINAL I KULA

VM FINAL - Kula

Sitter och följer friidrotten. sjukamp tjejerna från sverige har inte lyckas så himla bra. Vi får hoppas på att de blir bra tider på 200m. Just ni sitter jag och kolla på Kul finalen för herrarna. Där det finns några som stöter långt. Det är tre killar som ligger i toppen som har stött över 21 m. Det är Cantwell och Hoffa USA och sen Majewski från Polen. Mina favoriter är Hoffa och Majewski så jag tror det blir en spännade final. Tror nog mest på polaken tror att han tar i kapp Cantwell som har stött hitils 21.54. Vi får se.

Friidrotts VM

Nu är det dags att kolla lite på Friidrotts VM. Äntligen är det igång.


Bilder JSM


Jag i ringen nere i Klaskrona på JSM

En av tjejer råkade kasta upp släggan i buren så då var funktionärerna tvungna att hämta en lift för att kunna ta ner slägga så det kunde fortsätta tävlingen eftersom alla ville kasta med den släggan för de andra var så dåliga.







Vilket minne från de här JSM haha

Hotellet och Kristanopel byn

Här kommer bilderna från hotellet och byn


Huvud huset med resturangen.


Pappas och mit rum haha


Toaletterna och dusch fanns utanför på gården


I dörren i till rummen


Här i gamla höns huset bodde vi


Bild över byn







Outfiten jag hade på mig på Konfirmation


T-shirt hm, kjol hm och skor belle

Konfirmation

Hemma igen efter syrans Konfirmation. Vart över 2 timmar i kyrkan och sen hem till Farfar och Gun-Britt för att äta. Så kom hem för ett tag sen nu och tänkte nu ladda upp alla bilder hade jag tänkt. 




Jag och bror min.  


Konfirmation

Hej på er!
Ska om några minuter försöka hitta något att sätta på mig. Vet verkligen inte vad jag ska ha. Ska i dag på konfirmations högmässa. Min syster ska konfirmeras idag så det blir att sitta i kyrkan idag och sen efter åka hem till min Farfar för att äta och fika. 

Men nu ska jag  klä på mig. Idag lovar jag att de kommer bilder från SM. För jag har laddat in de nu på datorn. Så det kommer sen när jag kommer hem. 

1,5 År med älskling

Idag har Jesper och jag varit tillsammans i ett och ett halvt år. Tiden går fort när man har det roligt verkligen.
Love You Jesper!





Puss bilder från våra studenter

JSM i Karlskrona

Hemma nu.
Det var en trevlig resa hem från Karlskrona med pappa och Linda.

Det var en riktigt rolig tävling det här i år. Eller katastrof också. Funktionärerna var riktigt gamla som orkade inte gå och mätt konstigt och jaa de var hur sega som helst. Tråkigt var också att de behövde lift för att ta ner en slägga som hade fastnat i buren men de var rätt kul att se ändå. Vi skrattade gott vi tjejer. Men det var så kul idag för vi skrattade och hade riktigt kul vi tjejer som kommer i från stockholms området. Vi hördes fan mest. Har verkligen aldrig haft så kul på en släggtävling. TACK TJEJER.

Men det slutade inte jättebra. Kastade tvyärr bara 35.44m Men jag hade det kul och en trevlig resa hem.

Jag orkar inte ladda in bilder direkt så de kommer.

På väg

Nu sitter vi i bilen och har inte så himla lånt kvar hem. Fick en liftare med i bilen också. Haha en tjej som jag kastade med ville följa med till stockholm igen. Så hon fick åka med så det är trevligt.

Men batteriet tar nu slut på pappas dator så jag måste stänga av nu. Men mer om tävlingen och bilder kommer.


Framme

Nu är vi framme vid hotellet eller vad det nu är i Kristianopel. Det är ett gästgiveri och det är ett hus där själva resturangen ligger i som är inred efter 1700 talet. Men utanför på baksidan så ser det ut som ett gamalt hönsgård och där ligger rummet. Rummet som vi fick är deras typ lilla bröllops rum så det ser förskräcklig ut. Haha det är en sänghimel som de har tillverkat själv. Toa och dusch ligger ute på gården. Men det är ändå rätt gulligt här om kring det är jätteliten by och från rumet så ser man ner till Havet. Utanför nu så går oskan och det regnar och är svart ute så det är inte så jättekul. Men det värsta ut av allt är att det inte finns någon täckning här. Eller jag har nästan full täckning på mobilen men pappa har ingen tekning. Jag har comviq och pappa har telia så när jag skulle ta min dator och blogga så funkade det inte. Det är nämligen så att pappa och jag har tvärtom då. Jag har telia bredband och pappa comviq. Så min funkar inte men pappas Så nu sitter jag med pappas dator i sängen.

Tänkte att ni ska få se lite bilder jag har tagit på gästeriet men nu när jag skulle ladda upp de så funkar det inte. Får ladda in det när jag är på något annat ställe där de är bättre täckning

Snart framme

Börjar nere oss nu. Så nu är det att hitta hotellet där vi ska bo. Vi kommer bi en bit utenför karlskrona. Mitt batteri på datan dör nu så vi hörs sen när jag är på hotellet. Puss

Önske outfit

Svart,Nitar Dragkedjor

Gjorde en önske outfit nu på polyvore.
Älskar svart, nitar och kedjor

Dagens Outfit


Tröja  Ginatricot, Shorts HM, Skor skopunkten, Solglasögon Ginatricot, Guldklocka Ur och penn,
Armband : Nitar - Veckorevyn
Guld armband 2 st mönster och nitar från MQ
Rosa med pälor - Pearls for grils
Berlock armband - Thomas Sabo


Matrast

Nu har jag plockat fram datan och sitter i bilen efter vårat stopp. Vart ett mat stopp. Vi stannade till vid Sibylla i Fårbo som ligger en bit i från Oskarshamn. Så det vart hamburgare där riktigt god var det. Mycket bättre än Donkens helt klart.

Men nu rullar vi vidare neråt. :)




nu är det dags

Nu drar jag. nu rullar bilen i väg från södertälje och i mot JSM i Karlskrona!
Vi hörs under resan. puss

Dags att göra sig i ordning för resan

Hej igen. Nu är jag hemma och packar det sista. Åkte hem till Jesper igår igen och kom hem för någon timme sen. Så nu är det bara byta om till lite bekväma kläder för sen rullar pappa och jag ner till Karlskrona tar någ runt 5 timmar att åka så det inte kul att sitta med jeans direkt så det får bli shorts eller leggings är rätt varmt ute här så det får bli shorts. Hoppas att de är bra väder där nere.

Men jag kommer tävla imorgon och sen en stund efter jag har tävlat klart så rullar vi hem igen. Så det blir en natt på hotell i kväll.

Men nu måste jag göra i ordning mig. Har självklart med mig min dator så jag kommer blogga på vägen. Kommer även ett snabbt inlägg nog innan jag åker. Vi hörs senare. Puss.

Usch TRÅKIGT

Usch asså. Har så himla tråkigt här hemma. Har inget att göra. Eller jag håller på och packar väskan för JSM men jag är klar med alla tävlingskläder nu är det bara lite små saker kvar och vanliga kläder men de går på någon sekund. Behöver inte ta med så mycket eftersom jag åker imorgon och kommer hem igen på fredag så det blir bara en natt borta.

Men jag får väl hitta på något sen. Äta ska jag iallafall göra nu.

Hemma igen

Sådär då nu var jag hemma igen. Har varit hos Jesper och sovit. Han kom och hämtade mig efter hans möte sen åkte vi hem till honom. Så himla roligt att sitta bredvid honom nu när han kör. Känner mig rikitgt trycke när han kör.
Idag måste jag packa som jag egentligen skulle ha gjort igår som jag inte hann eftersom Jesper ringde om att han hafe tagit körkort och skulle hämta mig lite senare. Så det bli att packa idag. Imorgon rullar bilen ner till JSM .

GRATTIS ÄLSKLING

Grattis till körkortet älskling. Är så himla glad för din skull. Grattis verkligen. Vart så gla ringde. Så ikväll kommer han och hämtar mig och sen åker hem till honom.


En glad bild på min älskling som jag tog för någon månad sen.

Shopping och så jävla otur

Hej på er!
Det vart en runda nere på stan. Shoppade lite också. En kjol, en sjal, en filofax, penna och rosa papper till filofaxen. 

Men när jag var på väg hem och skulle kliva av bussen märkte jag att hela min dricka hade läckt i väskan så ALLT var blött. mobilen värkar ha klarat sig bra men min kamera är sönder plus att minneskortet är borta till den. Mitt pass och alla min kort är förstörda  väskan var helt blöt men den hamnade i tvätten så det vart tvättad på engång. Den bli nog bra efter de och kan andvändas igan eftersom den är min tygväska men alla mina saker usch säger jag bara HATAR HATAR HATAR detta..

 
Min nya filofax som jag ville ha.
Penna som är flytande bläck som man kan sudda bort.


Min nya skin kjol och sjal
båda från HM

Dags att göra sig i ordning

Godmorgon godmorgon. Ska om några min fixa i ordning mig och hitta lite kläder att sätta på mig. Sen drar jag ner på stan och kolla läget.

Sendan idag ska jag börja packa mina saker som ska med till SM. Bättre att börja i tid så jag inte glömmer något.

Godnatt

GODNATT NU PÅ ER ALLA
Hörs imorgon

Dagens outfit


Avklipta jeans, Linne HM , Kavaj, kilklcks skor Belle shose, Liten väska med stora nitar Åhlens, Halsband HM, Armband Veckorevyn, MQ, HM och pearls for grils princess, Klocka Ur och penn

Träningen

Hej igen.
Träningen gick bra. Tränade bara och snurrad i kulringen med släggan och det kändes bra sen gjorde jag bara ett kast uppe i släggburen. Sen vart de en massa löpskolningsövningar och lite mag styrka och så som vi fick från gymnasterna som var och tränade med oss idag.  

Dags för träning

Jaa nu är det snart dags att byta om för att dra på träning. Känner mig inte 100% taggad som jag borde vara. Måste verkligen bli det tills fredag verkligen.

det värsta är att jag just nu blöder näsblod. blä säger jag bara.

Men men det är bästa att jag byter som och får stopp på blodet. Hörs..

Stan blir imorgon istället.

Nä fan jag tror jag skiter i stan idag. har inte riktigt lust känner jag att gå runt och kolla. Gör det imorgon istället för då ska jag ändå inte träna. För idag ska jag träna mitt sista teknik pass innan sm har jag tänkt. Sen kommer jag bara ta det lugnt och mest bara hålla igång. Så nu ska jag nog gå över och kolla till lägenheten jag passar vattna blommorna och ta posten. Hörs senare.

Puss

Godmorgon

Godmorgon. vaknade för någon timme sen men ligger kvar i sängen fortfarande och kollar på tv. Vet inte riktigt vad om händer idag. Funderar på att ta en sväng på stan och kolla runt lite. vi får se hur det blir. Ska först äta frukost sen efter de får vi se hur det blir.

Nya saker till mitt nya hem


Min lilla kaffekokare


Och min nya moppset

Gårdagens outfit

'

Tävling i Huddinge

Hemma igen från tävlingen. Idag gick det bättre. Idag vart de 37.79 m Så nu börjar längderna komma tillbaka så nu blir det JSM på fredag :D Kände inget i armen och så idag så jag hoppas att det håller på att bli bättre.
 

Gårdagen

Hej, Vart inget bloggade igår. Orkade inte riktigt och hade inte direkt tid heller. Först vaknade jag och städade mitt rum sen åkte vi ut till moraberg där vi gick på rusta och köpte städ grejer till mig sen till ÖB och kollade lite där jag köpte en jättelite kaffekokare. Sen vart hem och sen kom det två och kollade på lägenheten. Sen vart de middag och tv tittade sen sms ellinor och vill att jag skulle komma till viktor så då gjorde jag det och sen vart de utgång till 550. Men Det var en lugnt kväll för mig eftersom jag ska nu börja göra mig i ordnig mig för tävling. Så jag laddade med lite dans i går då. Haha

Men vi hörs mer senare idag efter att jag har varit och tävlat. Ha de bra så länge.
Några bilder kommer också senare

Nu blir det SATC

Nu är det dags att hoppa i säng. Har bäddat min säng precis men nya fina lakan. Så nu blir det något avsnitt med sex and the city. Bästa julklappen som jag fick av älskling. Den är en räddare verkligen. Älskar verkligen serien och man kan verkligen inte se den bara engång. Har börjat från början och är just nu i mitten av 4 säsongen så det är ca 1,5 kvar. Det är andra gången jag kollar igenom hela från början. Gjorde det även när jag fick den.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2008/sex-and-the-city-shoebox_19623877.jpg


SAKNAR DIG JESPER! ♥

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/104048/images/2009/dscn4736_45327400.jpg
Hoppas vi ses snart. Längtar


Nya saker från Ikea

Jaa är hemma nu och har varit det ett bra dag. Har kollat på tv det var nyss en svensk lång film vägen ut som var riktigt bra.
Ska nog gå in på mitt rum och bädda i min säng och kolla lite på film där inne.

Juste glömde säga att när vi var i västerås så var vi in på Ikea och käkade och sen gick vi runt en snabbis så jag köpte Sängkläder till sängen som var slut i kungens kurva sist jag var där och sen köpte jag 6 st glas måste köpa på mig lite nu när jag ska flytta till eget.



Nya sängkläderna. Helt vita och inget mönster. Har aldrig haft helt vitt så jag måste testa. Är i alla fall riktigt snyggt. Köpte då för dubbelsäng eftersom jag har en stor säng och stort täcke.
229 kr från Ikea

Sen köpte jag de här glasen 6 st och kostade 5kr st. Ikea

Bilderna är från
IKEA

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit. Var så att jag hade tid att bära vanliga kläder och slapp åka med tävlingskläderna hade så mycket tid idag och gick runt i både i strängnäs och i västerås.



Har två kläningar på mih. En svart lite längre som sitter åt och sen över en en lite pösigare och lite kortare
Båda är från HM, Skor från Skopunkten, Solglasögon från ginatricot, Armband från MQ och Veckorevyn och sen den nya tyg väskan som man nu får med i veckorevyn som Elin kling har designat.




På väg hem från västerås.

Hejsan nu är jag i strängnäs på väg hem från västerås. Har varit och tävlat i slägga men det gick inte bra. Fick så ont i axen och fick riktigt svårt. fick på ett bra som gick i buren och det var fan synd.


En bild från tävlingen idag

Sitter då i bilen på väg hem och käkar godis som vi köpte innan tävlingen på en godisaffär utanför enköping som är jättestor och har så färskt godis.


massa godis

Dags att åka

Nu är det dags att åka. Har med datan så jag kommer blogga igen senare i bilen nog. Hörs sen. Puss

090807

Godmorgon,
Nu är jag vaken och hungrig, min mage låter jättekonstigt.
Idag bär det aav mot västeräs lite senare. Fast det lir nog några stopp på vägen så vi kommer åka en bra stund innan jag ska tävla.

Mycket att kolla i nu

Idag fick jag hem Glamour tidnigen plus att det var extra tidning med med mode men fick jag även ellos som jag måste kolla igenom och sen på vägen hem från Nyköping så köpte jag veckor reyvn som kom ut idag.




Idag detta numer av veckorevyn så fick men en tyg väska på köpte som Elin kling har designat.
Det står Love Elin på den.
Den passar bra för jag gillar Elin hon är grym på mode och har en riktigt skön stil.


Bosön

Juste glömde förut idag fick jag brev från Bosön om lite info och så om skolstarten plus att jag fick veta att det finns rum till mig där med. Ska då bo själv i en lite lägenhet. Får verkligen se hur det ska gå. Har iallafall tillgång för det den 21 aug så då ska jag betala och få nycklar och få kunna flytta in. Sen börjar skolan 24 aug

Träning

Hej idag vart det träning igen. Fast idag var jah i Nyköping och tränade. Idag vart de länghopp och lite sprint och det var riktigt skönt att träna de. Det kändes bra i magen efter haha. Imoegon bär det av till Västerås för att tävla i slägga.

Filofax


Skolan börjar ju snart och jag måste saffa mig en almenacka. I år vill jag ha en snygg en som jag kan ha ett tag som ser lite vuxen ut. då hittade jag den här på
filofax

Riktikt snygg tycker jag.

Godmorgon

Godmorgon. Nu har jag varit vaken i en timme och sitter nu och kollar på tv. Det gick rätte bra att sova själv i lägenheten som jag passar var inte läskigt alls. Det var faktiskt rätt skönt. Men jag ska nog klä på mig och gå hem och äta frukost snart.

Hemma men snart väg igen

Nu sitter jag här vid datan igen. men inte länge till. har varit på träning och sen när vi kom hem så käkade vi glass med massa tillbehör eftersom pappa fyllde år. Sen har jag duschat nu ska jag packa ner lite saker för att gå till lägenheten som jag passa. Ska nämligen sova där i natt. Ska testa på att sova själv. Känns riktigt läskigt man jag ska klara de. Men jag tar med min dator så det blir nog mer inlägg idag.


Dagens outfit - Nitar


Jenas väst med nitar från MQ, Vitt linne från HM, Kjol med nitar från Ginatricot, Skor med med nitar, Solglasögon från ginatricot, Väska från Kappahl, Armband från HM, MQ och Veckorevyn

090805

Godmorgon på er. Nu är jag hemma igen. Åkte nämligen hem till min älskling i går. Så det vart inget bloggade hemma hos han. Vi kollade på den nya wallander som han inte hade sett sen käkade vi också en god middag.
 
Men nu är jag hemma och sitter i soffan och dricker juice och ska snart gå i väg till och vattna blommorna och så hos en som är bort rest så jag ska ta hand hos de när de är borta.

Och i dag fyller min pappa år. GRATTIS PAPPA.

Dagens Outfit



Linne från ginatricot , shorts från  HM, fransväska från kappahl, Skor från skopunkten, Armand från MQ, Thomas Sabo och från vecko revyn, solglasögong från ginatricot.

hemma

Är hemma igen. vart tre olika butiker vi var i och kollade efter en soffa. Hittade några jag tyckte. Kommer bli väldigt svårt att välja sen när det är dags för de.

dags att åka

Nu ska familjen åka och kolla i olika möbelaffärer så jag ska följa med och kolla lite om det finns någon snygg soffa som vi kan köpta sen till den nya lägenheten. Vi hörs senare. Pusshej

Godmorgon

Godmorgon eller klockan är mycket nu. har varit riktigt trött så jag har blivit kvar i sängen. men nu är det dags att gå upp och ätat för nu är jag hungrig.

Hemma från träningen

Nu är jag hemma från träningen. Det gick väl sådär idag. kastade slägga igen som var första gången på väldigt länge. Men nu tränar jag inför SM. Vart inga jättelägder men jag fick till ett ganska bra stopp så jag gick höjd på släggan men inte jättelångt. Så det är bara träna på nu.

Nu ska jag duscha och äta.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen men inte länge till. Ska åka och träna om vilken minut som helst.

Men det var riktigt trevligt att träffa Sara. Vi träffades på medborgar platsen och tog en lunch på snaps som ligger där och har så man kan sitta ute så det var skönt nu när det var varmt och härligt. Så jag tog en räksallad som var riktigt god. Sen efter det så köpte vi mjukglass och satte oss i skuggan där de var svalt. Så där satt vi och snackade ett bra tag sen tog och sen gick jag till tåget och åkte hem. Så det var riktigt trevligt att träffa henne och hon hade flyttat hemifrån och så och det var kul att höra och om sina planer i livet. Rikitgt härligt. Tänk om jag hade haft såna planer. Jaja
Men nu måste jag snabbt byta om. Vi hörs senare. 


sthlm

nu drar jag mot sthlm. hörs sen

Student bild

åå vart så glad för nyss så kom posten och då kom studentbilden. Klassbilden vart hur fin som helst ju sen fick jag en katalog också med alla södertäljes skolors studentbilder. Riktigt fin var de. Ska försöka få in bilden sen när jag kommer hem. Men nu måste jag skunda min lite för om en timme ska jag åka.

090803

Godmorgon. Vaknade för en timme sen ungefär ska nu gå upp och äta frukost. Idag bär det av  till sthlm igen. Denna gång för att träffa min vän Sara Vi gick i samma klass 7-9 och vi har inte träffas på länge så nu är det på tiden att vi ses. Så vi får se vad vi hittar på.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Tävlingen gick dålig fast ändå bra. Blev riktigt besviken för att jag började känna min lilla sträcknig igen i sista stöten men i sista stöten vart den längsta. Vart 9.04 och de är Årsbästa och plus att de är längre än vad jag gjorde förra året. har pers på 9.29 så det vill jag ta i år. Får bli på DM då. Aja kom 4:a i alla fall och det var riktigt surt eftersom hon som kom 3:a hade 9.04 och sen ökade i hennes sista så jag skulle ha stöt längre.

Men nu är jag då hemma och har precis smält i mig en Ben & Jerry's Wich ska hoppa i duschen snabbt nu. Hörs sen.

Mot stadion

Nu är det dags att åka.
Hörs sen.

Snart dags att börja göra sig i ordning

Hejsan igen. Har för en stund sen ätit lunch och ligger nu på soffan och tar det lungt och kollar runt lite på datan samtidigt som tv står på. Tror att jag ska ta en snabb dusch om en stund innan jag ska börja plocka ihop mina saker och sätta på mig mina tävlingskläder.

Bilder från DN-Galan i fredags


Alhaji Jeng


Stefan Holm på invignigen


Spjut killarna kommer in
Sist in är Gabriel Wallin


Johan Wissman


Gabriel och mamma


Andreas Thorkildsen
Jag fick hans autograf hih :D


Gabriel Wallin


Här kommer Tyson Gay

och här har han sprungit förbi efter hans vinst på 100m


Andreas Thorkildsen






Godmorgon

Godmorgon,
vaknade för en stund sen och var förföarande trött så jag försökte somna om men det gick inte. Somna om gör man bara när man inte får göra det. Nä idag ska jag tävla men de är senare idag men jag vet inte riktigt hur jag ska komma dit. om pappa kan köra mig eller om jag ska ta pendeltåget. vi får se.

DN-Galan youth

Jaha hemma igen då. Var inte på tävluing så här länge då. Nää det var så att när jag hade slutat tävlat åkte jag hem och bytte om snabbt och sen åkte vi till min farfar och blev bjuda på pizza. Så vi kom hem för en lite styund sen så jag ligger och kollar på tv nu.

Tävlingen då. Hur gick de? NEJ, det gick inte bra. Eller jag vågade inte riktigt ta i och fegade luite. Men jag fick inte ont i iallafall. så det vart jättedåligt resultt. men jag blev 6:a och då fick man gå upp på prisutdelning och fick medalj.
Haha lite kul var det att se skillnad på olika länder. tävlade mot två holänska tjejer som kom etta och tvåa och vi svenska tackar varandra vid prisutelning med att ge en kram och säga grattis men holänska tjejerna skulle ju pussa på kinderna och ta i hand så det vart lite konstig för att svenska för de blev fel haha.

Men jag skulle lägga upp bilder och så idag ifrån igår men jag orkar inte nu för jag är så himla trött så jag hoppas jag hinner imorgon.
Imorgon tävla jag i kula.

Men nu ska jag kolla på tv.

Mot stadion

Nu sitter jag i bilen på väg mot stockholm stadion för att tävla. Idag är det spjut som gäller. känner mig inte jättetaggad. Eftersom i måndags så drog jag på en lite sträckning i ljumsken på träningen när jag tränade spjut. Men det gick över och gjorde inte ont dagen efter. Men hoppade träningen i onsdags för att vila. Så om jag känner något idag så kommer jag stryka mig. Laddar till SM som är det 14:e och då ska jag tävla i min gren som är slägga.

Men nu ska jag packa ner datan och börja redan att ladda och lyssna på musik.

Ha de bra. Hörs efter tävlingen.

Gårdagens Shopping

Det vart bara shopping på Ginatricot. Hittade även snygga skor men orkade inte gå tillbaka för att köpa de så det får bli en annan dag. Eller kanske inte alls. Har förmycket skor. Ska sattsa på Höstskor i stället.

Vad tycker ni att man ska ha på fötterna i Höst?

Här kommer de lilla jag köpte i går.


Liten väska/Plånbok med nitar från Ginatricot rea  79kr nu 19kr


Tunika med tryck från Ginatricot rea 149kr nu 49kr


Linne också från Ginatricot. 129kr


Frukost


laddar med naturel yoghurt med blåbär och hallon. Ett glas juice och två mackor.

Godmorgon

Godmorgon Godmorgon
Nu är jag uppe och ska göra i ordning frukost till mig nu. Sen blir det nog att jag laddar upp lite bilder får se om jag hinner ladda upp video klippen.
 
Men nu blir det frukost. :D

kan inte sova :(

är trött men det går verkligen inte. så jag ligger och kollar runt med min dator som jag tänker stänga av nu och sen kollar på sex and the city.
Hatar att inte kunna sova. Ska ju tävla om några timmar så jag måste verkligen.

Nä nu måste jag sova. Godnatt alla

Hemma från DN-galan

Hej igen. Nu är jag hemma igen från mitt äventyr i sthlm haha. Först vart de shopping eller rättare sakt ginatricot shopping var i tre olika butiker och letade och hittade mitt linne till slut. En tröja fan inte på något av dom så det var lite surt. Men bilder kommer imorgon eller rättare sakt idag. Då kommer bilderna både på de jag handlade och filmklip från dn-galan och bilder.

ni kan iallafall få se min outfit.


Vart en dålig bild. men men
grått linne från HM, mina nya jeans väst från MQ, Avklipt kjol från ginatricot, Gladiator sandaler från Scoret, Väska från HM, klockan är brorsans, armband från MQ NYA, Tomas sabo och nitarmband från vecko revyn.