Presenter <3


Åååå kom precis hem från jobbet och fann presenter till mig på köksbordet från Jesper. Han har varit i London och kollat på fotboll och köpte med sig två presenter som jag önskat. Vilken kille alltså. Han prickade rätt perfekt. Han vet va jag gillar. Älskar starbucks muggen som är för kalla drycker och gjor i metal. Riktigt snygg. Samlar på starbucks muggar så han visste precis va jag ville ha. Mer bilder kommer komma. Då visar jag även den andra presenten jag gick 

MIN LV

 
Här kommer fler bilder på min älskling. Min Louis Vuitton Neverfull MM. är sjukt nöjd med mitt fina köp från LV. Nog mest över att jag fick mina isitialer in tryckt i guld tryck och det fick jag utan extra konsnad. :) Nöjd tjej är jag som äger en äkta LV väska.   

LYCKTOR

 
Köpt mig nya lycktor från ö&b. Vanligt vis säljs dom nog var för sig. Men nu var det alla tre för 149 kr i pakad i ett paket så fick bygga ihop de själv. Men hur fina som helst var det nu ska jag bara hitta en fin plats åt dom någonstans. :) 
 
 
 
 
 
 
 

Hunter

 
 
Nu har mina Hunterstövlar fått päls. Kommer inte frysa i mina gummistövlar nu :)

Michael Kors

 
JAG HAR FYNDAT!!! 
Detta var ett riktigt fynd. jag var inne på nelly.com och kolla lite och kollade på alla deras Michael Kors produkter mest på deras skor. Men tyckte att det var onödigt att köpa balerinaskor så här på höstet. Men jag ville kolla lite närmare ändå på alla men när jag klicka på dessa så fanns det bara i min storlek och då var det helt plötsligt jätterea på dessa par. Stod inte när man kolla på alla produkter men när jag var inne och kolla på dessa så var det helt plötsligt 85% på skora.. Fatta 85% det är ju hur mycket som helst. Så jag betalade ändast 119 kr för dessa Michael Kors balerinaskor.. Riktigt fynd eller vad säger ni? Super nöjd !

Louis Vuitton Neverfull MM

 
Nu kan jag bocka av min andra dröm märkesväska. Nu är jag en stolt ägare till en Louis Vuitton Neverfull MM som även jag fick mina initialer in tryckt i guld som man ser på höger sidan. Är riktigt nöjd med mitt köp. Närmare bilder på väska kommer komma. Det lovar jag :) 

LV



Kan inte sova! Därför så sent inlägg. Ville bara säga att jag längtar efter min nya älskling. Var i Sthlm idag och köpte mig min drömväska. Men jag fick inte med mig den hem eftersom jag gör den mer personligt. Så imorgon eller rättare sakt senare idag ska Jesper hämta den åt mig. Kommer nog vara den lyckligaste imorgon när jag äntligen får bära min fina väska.