31/5-07

Har varit uta och sprungit nu. Var väldigt jobbigt idag är så himla trött idag känner jag. Fick ett sms av mamma nyss att jag skulle kolla sverigeårslistan för F17 Slägga. Hehe Där slod jag med på 15:e platts i sverige i min ålder men det är inge bra resultat som jag har gjort så det ska jag ändra på. Har tävlig i helgen i slägga!!
Slägga


TÄVLINGAR

3 Juni - Mästarmöte i kast (slägga)
6 Juni - Kringelspelen (Kula, Spjut, 100m och Längd)
10 Juni - Katrineholmspelen (Kula och Spjut) eller Sättraspelen (slägga)  
15 Juni - Märlarspelen (slägga) K 
16 Juni - Märlarspelen (slägga)
17 Juni - Huddingespelen (slägga) 





31/5-07

Har vaknat nu. försov mig igen. så jag orkar inte åka till skolan och träna så jag tänkte ute och springa själv nu. men men inte lika kul, men det är ingen som svara på mina sms när jag undrar om det är nägon träning med det är ingen som svarar så jag stannar hemma och springer nu hemma istället..

Ska inte göra så mycket idag, tror ja! :) Det är skolan har typ 2 lektioner kanske engelska också då blir det 3 men men sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra.

Skönt fick pengar idag.. Ska nog åka upp till sthlm någon dag och kolla lite där om det finns något..

Puss&Kram
L.Johansson

Hemma från skolan

Ja då var jag hemma igen hehe, Har varit konstig dag eller va man ska säga den har inte varit tråkig faktiskt.
Skolan dagen började med filmen troja på svenska och då satt alla och svulla godis och chips.. hehe även jag ;) Sen så skulle Niklas, Salle, Rebecka och jag skriva på en lapp som godkände att ta fick lägga ut bilderna vi skulle ta idag på nätet och så. sen fick vi vänta till 12 innan vi skulle ta bilderna så vi hade 2 timmar när rebecka, Åsa, Ellinor och jag var och käka lunch och satt i soffan och flumma oss hehe.

Sen skulle vi ta bilderna haha vilka bilder vi gjorde hehe flummigaste bilder och flummaste fotograf asså hehe han var ju jätterolig ju. Men det blev säker många bra bilder så vi får se vilka bilder som de tar.. Och det bästa ut av allt var att vi ska få en biobiljet var.. YES!! ännu en biljet av skolan.. jag som inte använt förra så jag har redan tre här hemma på hög men det gör inget att få en till då har jag ju fyra och kan se ännu mer filmer eller kanske bjuda några! hehe :) 

Naturprovet idag blä :| asså jag vet inte om det gick bra eller om det gick dåligt jag svara nästan på alla men jag vet inte om det är rätt så jag vet inte hur det gick. får se sen när hon har rättat. men kul om jag måste göra omprov sista veckan innan sommarlovet.. Hoppas att jag får G.. 

Ja nu sitter jag här vi datan ska gå och äta lite nu och sen ska jag börja byta om. ska springa i kusen och hoppas slå tiden med en minut igen som jag har gjort varje vecka.. Och sen efter kusen ska jag ner till ip och träna får se vad jag tränar för just nu har jag inte slägga efter som min har gått sönder.. blääää.. så jag får väl göra någoting annat idag.. kanske hoppa längd eller stöta kula...

Puss&Kram 
L.Johansson
  

Onsdag morgon

Ja då var det ännu en dag. Tråkit väder är det ute och jag leter efter kläder jag kan ha på mig.
Ska gå och föna håret nu och sen ska jag äta lite frukost också, om jag hinner :P

Skolan idag: Först ska vi på sv kolla på film. Troja sen efter det så jag jag vara med och fotas för op linjen till de som söker op. Sen har vi natur och då kommer vi säker jobba med frågorna och sen efter skolan ska jag stanna kvar och göra naturprovet som alla andra gjorde jättelänge sen.

Efter skolan så är det träning men först innan träningen så är det sista kusensbacke

terrängen. och sen ska jag träna efter det. Ska se om jag kan kasta lite slägga idag. ska tävla i slägga på söndag!! 

Ha en bra dag alla
Puss&Kram
L.Johansson
  


Tråkig dag

Hemma från skolan nu. Det har varit en jobbig dag eller tråkig kan man säga.
Först var jag inte på friidrotten försov mig. Sen hade jag engelska som jag inte gjorde något på. Sen hade vi Medicin och vård muntligt prov och det gick väl inte så bra för mig. Men det jobbiga va att dom frågorna man kunde som jag räkte upp handen till fick jag inte svara på, jag fick bara svara på de som jag inte räckte upp handen på. Sen var det jobbigt för den läraren vi hade satt och prata och sa allt så vi fick inte säga så mycket och sen skulle hon upprepa allt vi sa tre gånger.. JOBBIT!!!  Sen hade vi medicin hur länge som helst idag för vi skulle inte ha någon etik så då hade vi religion istället och kolla på film som var två timmar lång och handlade om typ budda och munkar.. hur tråkig som helst!! och sen fick vi veta vad vi fick i slutbetyg i religion A och jag gick G och han snacka bara om att jag måsta ta tid så om jag hade gjorde det så hade jag haft VG.. men men var ska man få tiden ifrån?? 

Men nu är jag hemma hehe men jag måste börja plugga för jag har naturprov imorgon och jag kan inget. Sen måste jag göra klart naturfrågorna som ska vara inne på måndag och sen måste jag också börja med medicin frågorna som vi inte fick veta när dom skulle vara inne så det är nog bäst att börja gör dom..

Men ha en bra dag
Puss&Kram
L.Johansson

Hemma från skolan

Jaaa då var jag hemma igen! 
Fick springa till nästa busshållplatts för att tåget var sen så bussen kunde inte vänta en minut så då fick jag springa till nästa och jag hann, Bussen var så seg ditt så jag hann och snacka lite med salle som också sprang ditt. 

Har haft jätteont i huvudet idag i skolan så det första jag gjorde var att ta alvedon när jag kom hem nu och satte mig här vid datan. Jag ska börja plugga lite till medicin provet imorgon, sen ska jag byta om och åka på träning och sen får jag plugga mer när jag kommer hem.

Åå nu fick jag ont i magen också. :( Orkar inte plugga och sen träna och om jag skiter i att plugga nu så måste jag gör det efter träningen och det kommer jag inte heller orka så jag måste plugga nu!! 

Puss&Kram
L.Johansson 

Slägga på SAYO!

Slägga
Tävlingen blev spännande hehe för först i första kastet så blev det x kastade i buren andra x igen i buren då blev det nervöst för vi var 9 stycken som var med så det var bara en som skulle åka ut och inte få kasta final. Och jag var näst sista att kasta och det var två stycken till som hade två x inför tredje kastet och skönt det så var dom före mig och den första fick ett till x och var ute i tävlingen. Sen gick den andra tjejen som var före mig och hon behövde bara lägga ut släggan det behövde inte var långt det räckte med 1 cm så skulle hon gå till final men vad gjorde hon det flög inte långt men en meter utan för kast sektion och hon fick då åka hem med x. Sen var det jag. Jag behövde bara släppa släggan och jag var i final. Jag gick in i ringen och börja snurra jättelångsamt och kasta ut den????. JAAAAAAAA jag var till final hehe. Jag klarade att bara släppa ut släggan och den hamnade bara på 22m hehe men men nu hade jag bara finalen och tre nya kast. Men det blev inget långt för i femte kastet kastade jag 29.50 något och det blev resultatet idag. Så det var inget toppen resultat i dag men det är tävling nästa helg igen så då hoppas jag på bättre resultat.. Huvudsaken var att jag kom till final och fick kasta 6 kast och jag kom inte sist i finalen heller.

 


SAYO!

Idag bär det av till Sollentuna SAYO, ska tävla i slägga och det är första tävlingen úte för mig. Men just nu är jag inte så nervös får hoppas att jag inte blir det heller för när man blir nervös och ska kasta slägga så går allt åt helvete. Så därför har jag bestämt att jag inte ska bli nervös! :P

Jag skriver i bloggen sen när jag kommer hem igen. Då får ni veta resultatet och hur det gick och om jag blev nervös..!!

Puss på er alla
L.Johansson


Ellinor och Jag i Hölö!!

Ellinor och Jag i H?l?!!

Idag kom jag hem från Ellinor.. Har sovit oss henne och det va jätteroligt.. Fick rida på hennes häst igår och det var jättekul.. Om ni vill se mer bilder så gå in på bilddagboken från jag var oss henne..
http://slaggkastare.bilddagboken.se

Louise <3 Ellinor


Louise <3 Ellinor

Ja då var det fredag igen! Skönt!!! Håller på att packa och ska hoppa in i duschen nu. Har bara en lektion idag och den börjar 12.20 sen efter den ska jag åka med Ellinor hem. Där har jag packat för jag ska sova där! Vi kommer få det jättekul tror jag, ska till stallet och jag ska få rida på hennes häst sen ska hon visa runt mig på landet hehe Hölö.

 

Sötnos

Louise Johansson  



Scania milen

Har precis kommit hem från Scania milen. Men jag sprang inte, jag var där och satte lappar om brolöpet på bilarna. Det tog en stund för det var rätt många bilar som vi skulle sätta på. Men jag var som tur va inte ensam, för pappa och Björn-Erik var med också.

 

Jag vet inte om jag såg fel men jag tyckte att Anna .E Kom 3: a men jag är inte säker. Men om du gjorde det så var du jätteduktig.. Men du var duktig även om du inte kom trea men det såg jätte bra ut.

 

Blev så sugen på att springa när jag såg alla andra. Så jag tänker nog byta om nu och sticka ut och springa en runda!


Rolig dag?

Hemma igen. Har inte haft så många lektioner idag eller har inte gjort så mycket på lektionerna. 
Först kom jag till skolan och käka lunch sen hade vi engelska och då satt vi i biblan och läste tidnig hehe, sen gick Jag, Åsa, Ellinor och Rebo till ica och köpte glass och godis. Tack Åsa för glassen och godiset. :P Sen hade vi matte och då gjorde jag rätt många tal. Och sen hade vi vård och den lektionen asså haha eller man ska säga den läraren asså. Vi skulle lämna in ett arbete idag och sen i morgon så skulle man redovisa om man vill. Men det var ingen i klassen som ville det för då skulle vi inte fått sovmorgon imorgon. Men då sa läraren att vi inte fick vara hemma och att vi skulle komma fast ingen skulle redovisa och vi skulle ta en promenad istället. 
Så läraren bliv jättesur på oss för att vi satt och skrek så och gick. Så där satt vi hehe men in många minuter. så vi gick ut och spela lite kort och sen vi tre kom hon tillbaka och sa att vi inte behövde komma imorgon. Hehe YES!! sen fick vi ett papper om klassdagen som vi ska ha på Gröna Lund men vi fick inte fråga några fråger.. haha 


Puss & Kram
L.Johansson

  

Hemma från skolan

Ja då var man hemma igen. Skönt! haft så mycket att göra idag i plugget men jag orkar inte längre.
VILL HA SOMMARLOV NU!!!!
När jag kom till skolan fick jag veta att vi hade uppstas skrivning i svenska och dom andra hade fått papper och ämnet förra lektionen som jag inbte va på så jag visst inget och alla är ju så snälla och säger det samma dag som det är! Men jag tror det gick bra ändå. Vi hade ämnet Musik och man skulle skriva som en artikel så jag skrev om en kompisa musik intresse. Sen idag hade jag medicins grundkurs lektion istället för Specialidrott så jag började träna på provet som jag hade senare av skoldagen. Men det provet gick inte så bra, kanska skulle ha tränat mer men jag kunde inte det för jag var så klantig och glömde bokerna i skolan.. Men men
sitter här nu och ska skriva klart idrott och omsorgs arbetet som ska vara inne imorgon, och jag ska försöka hinna så mycket som möjligt nu för att jag har träning idag också och jag orkar inte göra så mycket efter träningen..


Men ha det så bra
Puss&Kram
L.Johansson

Ååå,

VA jobbit religon och etik arbetet ska vara in skickat om några timmar och jag har lite kvar, men jag orkar inte göra den.

Var en jobbig dag idag, Först på träningen gick min slägga sönder sen har jag haft jätteont i huvudet så mycket skolarbete i skolan har inte blivit så mycket. Men men Jag måste plugga i helgen.

 

Hemma från skolan men inte många minuter

Då var man hemma från skolan, men jag ska inte vara kvar här i många minuter för jag ska åka till träningen snart.. Men nu ska jag gå och byta om! 

Men när man är i skolan så går tiden ändå fort för att man har er Ellinor, Åsa och rebo.. Álltid lika kul 

Louise <3 Ellinor


 

Då var helgen slut!

Jaha då var det Söndag kväll igen. Kom nyss ut ur duschen och innan det var jag ute och sprang. Ett skönt pass blev det. Först sprang jag 3km sen sprang jag ett varv runt alla hus sen gick jag bort till en backe och sprang allt jag hade upp för den och jogga ner igen 5gånger sen joggade jag hem igen och nu sitter jag här.! 

Annars idag har jag inte gjort så mycket bara skrivit halv Religon och etik arbetet men det var så jävlatråkit för jag skriver om satanism och dom frågorna som lärarna vill ha med i arbetet hittade jag inte svar på någonstans så jag har sök och sök men jag tror det blir bra eller vi får se.

Sen kom brosan hem från mormor idag så vi var och hämta honom vi tåget haha vi kom sent så när vi hade en bit kvar så såg vi hur tåget rullade in på stationen uppe på bron så när vi kom in så stod brosan där haha förlåt att du fick vänta men det var pappa som sega sig som vanligt..  

 

Lördag

Idag har jag slappat fast jag behöver plugga men det får jag göra imorgon istället!

idag har jag också varit nere på stan med mamma och kollat lite. Längtar till jag får pengar så jag kan köpa lite nya kläder för det är så roligt.
Sen idag hyrde mamma 7 miljonärer så vi kolla på och det var väl bra.

Jag!

Igår fick jag bilder från Barcelona av Anna som hon hade tagit! en av bilderna hon hade tagit var den här bilden på mig.. :)
104048-6


Lång helg

Ja då var det helg, skönt med fyra dagar! Men jag måste plugga men jag har inte börjat en och det värsta är att arbetet jag ska göra nu ska vara inne på tisdag och jag har inte änns börjat! Lite jobbigt. men men jag ska börja med den i morgon för idag orkar jag inte för jag mår inte så bra! :( Aja men ha så trevlig helg alla!! :)

fina resultat i helgen av andra friidrottare!

Då var det måndag igen och jag sitter i skolan på datakunskapen och har jättetråkit.
Helgen blev det mycket friidrotts tävligar men inget tävlande för mig. Är fortfarande är skadad så då fick jag vara prisutdelare på öst-kampen men jag kom fast jag inte var med så kom jag 2:a på längd. Sen igår vara det hellaskastet i sätra och jag var där och kolla på kastarna. Syrran kastade slägga och hon kom 1:a sen gick det bra för både Emil och Emma som persa i Diskus. Sen såg jag att det blev ett superbra resultat i slägga för F17 det var linda som kasta över 50m!

Tävling för mig blir nog 6/6 Kringelspelen och sen ska jag kanske var med i cup och ska tävla för södermanland!!

Helg igen!

Jaaa! då var det Fredag igen! skönt! Men jag måste plugga ihelgen, har massa att göra men jag vet inte hur jag ska hinna! För imorgon ska jag vara nere på IP och vara prisutdelare på öst-kampen eftersom jag inte får vara med annars hade jag tävlat i 800m och längd! Sen efter på kvällen ska jag upp till sthlm och äta mat tillsamans med det andra kastarne i sthlm området som är med i kastprojektet. Så det blir pluggande i mellan prisutdelningarna och på söndag. Söndag skulle jag varit på tävlig men det går inte och jag orkar inte åka och kolla på dom andra för då blir jag bara sugen på att tävla fast jag inte får. 

Idag gjorde vi hjärt och lungräddning på medicins grundkurs och sen också luftvägsstopp och det var roligt att sitta där i klassrummet och trycka och slå på en docka så nu har jag kompetens för dom här två!! 

Tävlingar

För att jag är skadad just nu så missar jag några tävligar i helgen och det är dom här;

Lördag
800m och Längd - Öst-Kampen

Söndag
Slägga, Kula och Spjut - Hellaskastet!

Sen missar jag på onsdag nästa vecka vårkusen som jag missa idag med! Vet inte om det skulle vara några tävligar nästa helg men isåfall så blir det inget för mig.

Men nu sattsar jag på att nästa tävlig ska vara 6 Juni och det är Kringelspelen här i Södertälje och man vill ju tävla på hemma plan för de är alltid lika kul!!

Mer om tävligar kommer jag med senare!


Mmm..

Nu har det gått en vecka sen jag skadade mig på träningen!!
Har fortfarande on i baksidan av låret. och har vila till nästa vecka sen ska jag börja rehab träning i några veckor. Men jag längtar tills jag får kasta slägga igen och jag börjar bli sugen på att få träna lite tresteg för det är så roligt!!